- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
benim evde yıllardır boşa yer kaplar ayda yılda bir kullanılırsa cıkardıgı sesten alt kattaki teyze kızarSes cikardigi icin alip kullanamayan insan da cok var. Yururken pat pat ses cikiyor.
Evde spor aleti ise yaramiyor sanki ya, herkes atiyor bir kenara.
Niye yuruyus bandi? Daha fonksiyonlular var?
ben de çamaşırlıkta yer kalmayınca buyuk çarşaf bornoz türü şeyleri üstüne koyuyorum valla doğruBütün arkadaşlarımınki çamaşır askısı oldu :)
Benimki bi köşede duruyor öyle ona para verene kadar daha gerekli bişey alsaydık diye düşünmeye başladıkGünaydın arkadaşlar eşim başını alıp giden kilolarim karşısında yürüyüş bandı almayi teklif etti maalesef yaşadığım yerde yürüyüş yapmam pek mümkün değil çalıştığım içinde zamanda sıkıntı olabilir .ama duyduğum hep yürüyüş bandı evin bir tarafında kalıyor kullanılmıyor seklinde yakınmalar küçük bişeyde degilki aynı zamanda memuruz devamli taşınıyoruz kararsız kaldım sizlerin bu konuda ki deneyim ve tavsiyelerinize ihtiyacım var:)
peki eliptik bisiklet ses yapıyor mu? siz nerden aldınızOnun yerine kaliteli bir eliptik bisiklet al.Bende koşu bandıda var,eliptik bisiklette var arasında ki kalori farkına inanamazsın.Eliptik bisiklet çok daha fazla kalori yakıyor,tüm vücut çalıştırma özelliği var ama özellikle kalça ve basen bölgesinde çok etkili.Bir bayanın ilk tercihi kesinlikle eliptik bisiklet olmalı.Ama dediğim gibi kaliteli,sağlam bir şey al.Dandik olanlardan olmasın öyle olursa hem çabuk bozulur,hem de pek bir işe yaramaz.
Yok hayır ses yapmıyor hiç.Spor aletleri satan bir mağazadan aldım.peki eliptik bisiklet ses yapıyor mu? siz nerden aldınız
canım merhaba ben de yeni aldım koşu bandı..Günde yarım saat ile başladım,henüz 6 gün olmasına rağmen fayda sağlayacağını düşündüm.Kilo problemim biraz dikkat ve yürüyüş bandı atarmıyım kiloları.Yıllarca kullanmış biri olarak tecrübelisindir.Şimdiden teşekkürler canım.Yürüyüş bandım vardı, hemen hemen her gün kullandım 4 yıl boyunca. Bir köşede çamaşır askılığı gibi kullanılması ya da gerçekten işe yaraması tamamen sizin azminize kalmış bir durum. İki gün kullanırım, sonra üşenirim diyorsanız, almayı düşünmeyin bile, çünkü çok yer kaplıyor. Ama verimli kullanırım diyorsanız, bence harika bir alet. Küçük bir eve taşındığımız için elden çıkarmak zorunda kaldık, eksikliğini çok çekiyorum.
Bu arada kilo vermek, forma girmek için ille de bir alete gerek yok. Aletsiz yapabileceğiniz hareketler var internette bol bol. Ben o şekilde de epey kas yapmıştım. Hamilelik sonrasında da yine aletsiz jimnastik yapmayı düşünüyorum. İlle koşu bandı olmalı diye bir şey yok yani.
canım merhaba ben de yeni aldım koşu bandı..Günde yarım saat ile başladım,henüz 6 gün olmasına rağmen fayda sağlayacağını düşündüm.Kilo problemim biraz dikkat ve yürüyüş bandı atarmıyım kiloları.Yıllarca kullanmış biri olarak tecrübelisindir.Şimdiden teşekkürler canım.Yürüyüş bandım vardı, hemen hemen her gün kullandım 4 yıl boyunca. Bir köşede çamaşır askılığı gibi kullanılması ya da gerçekten işe yaraması tamamen sizin azminize kalmış bir durum. İki gün kullanırım, sonra üşenirim diyorsanız, almayı düşünmeyin bile, çünkü çok yer kaplıyor. Ama verimli kullanırım diyorsanız, bence harika bir alet. Küçük bir eve taşındığımız için elden çıkarmak zorunda kaldık, eksikliğini çok çekiyorum.
Bu arada kilo vermek, forma girmek için ille de bir alete gerek yok. Aletsiz yapabileceğiniz hareketler var internette bol bol. Ben o şekilde de epey kas yapmıştım. Hamilelik sonrasında da yine aletsiz jimnastik yapmayı düşünüyorum. İlle koşu bandı olmalı diye bir şey yok yani.
Merhaba. Tabi ki atarsınız. Ben şöyle yapıyordum; ilk başladığım zaman 2-3 ay boyunca her gün 5,5-6 hızında 1 saat yürüdüm. Sonra yürüyüşe alıştıkça aralarda hızı arttırdım, mesela 5 dakika boyunca 7,5 da koşmaya başladım, sonra yine hızı düşürüp yürüyüşe geçtim. 1 sene sonunda 1 saat boyunca hiç durmadan 8,5 hızında koşabiliyordum. Siz de kendi temponuza, dayanıklılığınıza göre yavaştan başlayın, asla birden yüklenmeyin. Bir de asla yalın ayak koşmayın, eklemleriniz, ayak tabanınız kalıcı hasar görür. Sporunuzu güzel bir diyetle de desteklerseniz, kilolardan kurtulmak için hiçbir engeliniz yok. Ben kilomu korumak, formda kalmak için kullanıyordum, diyet yapmıyordum, hatta pizza, hamburger götürdüğüm çok oldu. Ona rağmen kilo almıyordum.canım merhaba ben de yeni aldım koşu bandı..Günde yarım saat ile başladım,henüz 6 gün olmasına rağmen fayda sağlayacağını düşündüm.Kilo problemim biraz dikkat ve yürüyüş bandı atarmıyım kiloları.Yıllarca kullanmış biri olarak tecrübelisindir.Şimdiden teşekkürler canım.