- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Ben koşu bandımı 3 sene önce aldım ve 5 kere taşındım o zamandan beri. Kesinlikle gereksiz kalabalık olarak görmüyorum.Günaydın arkadaşlar eşim başını alıp giden kilolarim karşısında yürüyüş bandı almayi teklif etti maalesef yaşadığım yerde yürüyüş yapmam pek mümkün değil çalıştığım içinde zamanda sıkıntı olabilir .ama duyduğum hep yürüyüş bandı evin bir tarafında kalıyor kullanılmıyor seklinde yakınmalar küçük bişeyde degilki aynı zamanda memuruz devamli taşınıyoruz kararsız kaldım sizlerin bu konuda ki deneyim ve tavsiyelerinize ihtiyacım var:)
tamamen size bağlı kullanırsanız eğer bir duzen oturtursanız cok faydalı ses için altına mat benzeri bi sünger seriliyor ses yapmıyor ve baska alet te alsanız koşu bandı gerekiyor cunku insan önce bir ısınmak istiyor ama dediğim gibi kalkıp yurumezseniz o size kalk yuru demiyor.. ama dediğim gibi kullanılırsa bulunmaz nimet kendinize güveniyoesanız alın kullanın evin ortasında da olsa ne olacak sanki o ev sizin için tabiki ihtiyaçlarınıza göre şeyler olacak hiç kullanılmayan konsollardan daha mantıklı onun yer kaplaması :)Günaydın arkadaşlar eşim başını alıp giden kilolarim karşısında yürüyüş bandı almayi teklif etti maalesef yaşadığım yerde yürüyüş yapmam pek mümkün değil çalıştığım içinde zamanda sıkıntı olabilir .ama duyduğum hep yürüyüş bandı evin bir tarafında kalıyor kullanılmıyor seklinde yakınmalar küçük bişeyde degilki aynı zamanda memuruz devamli taşınıyoruz kararsız kaldım sizlerin bu konuda ki deneyim ve tavsiyelerinize ihtiyacım var:)
Günaydın arkadaşlar eşim başını alıp giden kilolarim karşısında yürüyüş bandı almayi teklif etti maalesef yaşadığım yerde yürüyüş yapmam pek mümkün değil çalıştığım içinde zamanda sıkıntı olabilir .ama duyduğum hep yürüyüş bandı evin bir tarafında kalıyor kullanılmıyor seklinde yakınmalar küçük bişeyde degilki aynı zamanda memuruz devamli taşınıyoruz kararsız kaldım sizlerin bu konuda ki deneyim ve tavsiyelerinize ihtiyacım var:)