Yürüyüş bandının akibeti ne olur?

Ben de almayı düşündüm ama apartman için uygun değilmiş alta ses gidiyomuş, en iyisi spor salonu

Oturma odana koy. Devamli gozunun onunde olur. Ben cardio aletimi oturma odasina koydum. Tv nin karsisina. Tv yi aciyordum goruntu olsun sıkılmayayım diye. Kulakligimla da tempolu müzikler dinliyordum. Her gun 1 saat yapiyordum.

Sonuc olarak 3 ayda 12 kg verdim.

Eşin aliyorsa sen de yap. Demek ki kilolar artmis.

yürüyüş bandının akibeti açık ve net askılık yüklük vs dir..

Keske benim koyabilecek yerim olsa da alsam inanin hergun kullanirim. Ki zaten hergun durdugum yerde ipsiz ip atlamami dersiniz leslieyle ayna onunde yurumemi dersiniz:)

Kilolarindan gercekten sikayetciysen yurursun. Ancak azim gerek.

Bence yatay bisiklet ya da uzay bisikleti alin
Yuruyus bandindan daha cok kalori yakarsiniz
Ozellikle uzay bisikletini tavsiye ediyorum
30 dk 170-230 cal

Yürüyüş bandı her zaman askı olur.
Onun yerine eliptik bisiklet almayı düşünebilirsin. Hem sessiz, hem görece daha ufak hem de daha faydalı. Üstelik 15-20 dk lık bir egzersiz neredeyse 1-1,5 saatlik koşuya bedel. O bandın üstünde tempolu yürüdüğünde veya koştuğunda "tap, tap, tap" diye her adımda ses çıkacak.
Aslında bulunduğun şehirde vardır belki, zumba dersleri olan bir salon baksan? Göbek atarak kilo verirsin çok eğlenceli:)

Günaydın arkadaşlar eşim başını alıp giden kilolarim karşısında yürüyüş bandı almayi teklif etti maalesef yaşadığım yerde yürüyüş yapmam pek mümkün değil çalıştığım içinde zamanda sıkıntı olabilir .ama duyduğum hep yürüyüş bandı evin bir tarafında kalıyor kullanılmıyor seklinde yakınmalar küçük bişeyde degilki aynı zamanda memuruz devamli taşınıyoruz kararsız kaldım sizlerin bu konuda ki deneyim ve tavsiyelerinize ihtiyacım var:)
Ben koşu bandımı 3 sene önce aldım ve 5 kere taşındım o zamandan beri. Kesinlikle gereksiz kalabalık olarak görmüyorum.
Kilolarım zaman zaman başını alıp gittiğinde hem yediklerime dikkat etmek hem de koşu bandımla çalışabileceğimi bilmek karar vermemi çok kolaylaştırıyor.
12 ay aralıksız kullanıyor değilim elbet ama Zayıflamaya karar verdiğimde kullanıyorum devamlı.
Yazın güneşin alnında kışın karın içinde yürünmüyor. Arada dışarı çıkıp yürümek de değişiklik olur ama benim de burda o imkanım yok.
Nelere para vermiyoruz ki. Ben hiç düşünmeden alın derim

Kesinlikle katılıyorum. Alırsınız bir köşede durur. Biz aldık 1 hafta bindik snrası fıss :) Maalsef boşa kalabalıktan başka bir şey değil. Ve eğer apartmanda oturuyorsanız (bizim gibi) çıkan sesten komşularınız rahatsız olacaktır ve istediğiniz saatte binemeyeceksiniz. Ben hep diyorum artık başlayacağım diye ama hala başlayamadım :) Gereksiz kalabalık ve masraf kısacası :)

cok arastirarak iyi bir marka yuruyus bandi aldim.tam 13kilo verdim 6ay gibi bi surede sonra usendim kullanmaya.2sene once 1400tlye aldigim bandi 900tlye gecen ay sattum.daha 3yil garantisi vardi.gercekten bi heves alinip birakiliyo.tasinma skintinda varmis basina bela olur ufak biseyde degil

Bende eşimden çok istedim..
Ama onun spor hocası,'hiç yalandan almasın,hayatımda alıp da kullanan gormedim' demiş..buyuzden almadı..halbukı ben kendım de o ınancı goruyordum..

Ama ınandıramadım..bir de alt kata çok ses gıdıyormus sanırım..bazı kullananlar öyle demıstı yorumlarında..

Yürüyüş bandı da almış biri olarak kesinlikle eliptik bisiklet tavsiye ederim zira ben de aldım ve cok daha fonksiyonlu konforlu ve az yer kapayip çok enerji yakıyor

spor yapmak istedikten sonra evde bir sürü hareket yapabilirsiniz, taşınma durumunuz da varmış bence hiç almayın koşu bandı, youtube dan leslie videoları açın hareket edin, ya da darbuka vs açın dans edin, dans etmek çok kalori harcamanızı sağlar hem de pozitif olursunuz.

Bi arkadaş da söylemiş aynısını spor salonuna gidemeyeceksen en güzeli Leslie! Ben 5mil olanı yapiyordum 1 saat yetiyor hem eğlenceli hem de spor salonundaki gibi canın cıkmıyor. 2,5 ayda 10 kilo vermiştim. Önemli olan düzenli yapman ve bi de diyetisyene gidip sana uygun bi diyet listesi alman.

Eğer komşunuzu rahatsız etme durumunuz yoksa alın bence. Ben açardım karşıma da tv alırdım dizi film müzik ne varsa açardım ooooh keyifli keyifli yürürdüm :)

Salonun Bi kenarında en az 700 800 liraya alınmış hiç hoş görünmeyen bir süs yürüyüş bandıHiç kullananı görmedim.

Günaydın arkadaşlar eşim başını alıp giden kilolarim karşısında yürüyüş bandı almayi teklif etti maalesef yaşadığım yerde yürüyüş yapmam pek mümkün değil çalıştığım içinde zamanda sıkıntı olabilir .ama duyduğum hep yürüyüş bandı evin bir tarafında kalıyor kullanılmıyor seklinde yakınmalar küçük bişeyde degilki aynı zamanda memuruz devamli taşınıyoruz kararsız kaldım sizlerin bu konuda ki deneyim ve tavsiyelerinize ihtiyacım var:)
tamamen size bağlı kullanırsanız eğer bir duzen oturtursanız cok faydalı ses için altına mat benzeri bi sünger seriliyor ses yapmıyor ve baska alet te alsanız koşu bandı gerekiyor cunku insan önce bir ısınmak istiyor ama dediğim gibi kalkıp yurumezseniz o size kalk yuru demiyor.. ama dediğim gibi kullanılırsa bulunmaz nimet kendinize güveniyoesanız alın kullanın evin ortasında da olsa ne olacak sanki o ev sizin için tabiki ihtiyaçlarınıza göre şeyler olacak hiç kullanılmayan konsollardan daha mantıklı onun yer kaplaması :) :KK66: ve almışken bir parca iyisini alınki zevkli olsun iyi derken tv internet özellikleri değil biraz geniş olsun deneyin ve uzerinde buyuk adımlarla koşabildiğiniz olsun kucuk olursa bandı sıkıntı oluyor rahat olmuyor

Bir eksi de benden :) Annemlerde var, yıllardır kullanılmıyor, arkadaşlarımda var, komşuları gürültüden rahatsız olduğu için isteseler de kullanamıyorlar.

yürüyüş bandıyla kilo falan veremedim ben 3 ay kullandım saatlerce çılgınlar gibi yürüdüm 3 kilo verdim.açık havada yürüyüş yapınca iyi kilo veriliyo ama bandla değil.asla alma almaaa.çok pişmanım satamıyorumda herkesde var ve herkes satıyo.bu arada dizlerim ağrıdı uygun ayakkabı giymeme ve bandın uygun yumuşaklıkta olmasına rağmen.

X