- 23 Şubat 2022
- 344
- 264
evet ufuk özkan ben de gördüm onu. o yüzden 60 kiloya tabım. hoş 3 kilo verince bile yanaklarım çöküyor.buna da razıyım ama.dolgu yaptırmayı düşünüyorum 60 oluncaEn büyük yarama parmak bastın.
Yaşın kaç?
Bir oyuncu sunucu var ya önceki gün onu gördüm şok oldum.
Aileler yarışıyor programı sunucusu eşinden boşanmış ve kilo vermiş adam çökmüş resmen kaş göz ifade kaymış resmen.
Bende burun dolgusu yaptıracaktım zararlı diye çevrem vazgeçirdi.evet ufuk özkan ben de gördüm onu. o yüzden 60 kiloya tabım. hoş 3 kilo verince bile yanaklarım çöküyor.buna da razıyım ama.dolgu yaptırmayı düşünüyorum 60 olunca
37 benim.yaşım 31.szin??
ne kadar da dikkat ederek yazıyorsunuz.Türkçe öğretmeni misiniz?Bende burun dolgusu yaptıracaktım zararlı diye çevrem vazgeçirdi.
37 benim.
Daha önce 66 kiloya inmiştim.
Yüz indi benim şimdi biraz geri aldım 72 yim ama cildim eskisi gibi gergin değil.
Kaş arası mimik belirginleşti.
Güneş vurur da gözünü kısarsın ya.
Adımlarin şahanene kadar da dikkat ederek yazıyorsunuz.Türkçe öğretmeni misiniz?
Vov her şey Aslı'na geri döner15 Ağustos adım sayım 11.044
Söyleyin onlara Aslı geri döndü
Harika16 ağustos ---11.024 adım ...umarım böyle devam ederiz kızlar.Çok motive oluyorum her sabah işe gelip buruya yazmak keyif verici.
dönüşünüz muhteşem olmuş tebrikler16 Ağustos adım sayım 10.209
Teşekkür ederim.dönüşünüz muhteşem olmuş tebrikler
Telefon böyleyse çok daha fazla adım atmişsındır.17 ağustos 9956 adım.Benim saatim yok telefondakini söylüyorum ne yalan söylim. Tabi saat daha sağlıklı sdoğru soruçlar verir.