- 11 Şubat 2016
- 3.945
- 18.273
Sudem balım doktor ne dedi? Nasılsın?23 Mayıs
Bol yürümek ile geçti.
Önce okul, hastane,sahil, büyük bir park en son arkadaşın evi.
Güzel ve yorucu bir gündü.
Göstermedim daha sonuçları.Sudem balım doktor ne dedi? Nasılsın?
Balım gidemedim. Aile hekimim sabaha randevu al dedi, kan vermem için. O da okul saatine denk geliyor. 3 hafta daha sabret dedim artık. Göz doktoru da gözlerimin çok ilerlediğini artık hem miyop hem hipermetrop olduğumu söyledi. Gözlük numaram değişti ama hala gidip alamadımGöstermedim daha sonuçları.
Randevu almam lazım.
Ama beta sıfırlanmış sanki.
Bir de tekrar kanama başladı.
Regl mi oldum yoksa kalan kanama mi bilmiyorum.
Sen gittin mi senin doktor ne dedi?
Balım aksatmadan git doktora e mi?Göstermedim daha sonuçları.
Randevu almam lazım.
Ama beta sıfırlanmış sanki.
Bir de tekrar kanama başladı.
Regl mi oldum yoksa kalan kanama mi bilmiyorum.
Sen gittin mi senin doktor ne dedi?
Bizde comezlere verirlerdi eskiden .Balım gidemedim. Aile hekimim sabaha randevu al dedi, kan vermem için. O da okul saatine denk geliyor. 3 hafta daha sabret dedim artık. Göz doktoru da gözlerimin çok ilerlediğini artık hem miyop hem hipermetrop olduğumu söyledi. Gözlük numaram değişti ama hala gidip alamadımher gün bir şey çıkıyor. Geçen hafta iki gün psikolojik ilk yardım eğitimi aldım, bugün de ilk yardım eğitimi aldım. Bir yere de başvurmuyorum. Nereden, nasıl çıkıyor bu eğitimler hep bana bir türlü anlayamadım ama daha iyiyim. Sesim de iyi
Bugün gittim.Balım aksatmadan git doktora e mi?
Canım mezuniyet için geçen gün dış çekime gittik. Cüppe ve keplerle fotoğraf çekildik. Kepleri attık. Mezuniyet yemeği düğünüyoruz ayın 10’unda da bakalım nasip olursa.Bizde comezlere verirlerdi eskiden .
be
Ben comezken habire gider dururdum.
Sen çömez de değilsin kibaya baya tecrübelisin.
İşini seviyorsun diye bonus sana bence bunlar
Kendini geliştirmeyi uğrasmayi seviyorsun.
Balım
Mezuniyet partisi ,balosu, pikniği vs bir şey yapacak mısın?
Bugün gittim.
Adet gibi sanki bakalım ben de anlamadım.
Canım mezuniyet için geçen gün dış çekime gittik. Cüppe ve keplerle fotoğraf çekildik. Kepleri attık. Mezuniyet yemeği düğünüyoruz ayın 10’unda da bakalım nasip olursa.
Sorma balım ya zaten yoğunum bir de bu ekstralar daha da yoruyor. Heyecanla ayın 17 sini bekliyorum. Gelsin artık tatil
Sizde var mı hazırlıklar bakalım?
Eki Görüntüle 3073372
Hoş geldinKızlar nasılsınız?sınav yaklaşıyor ya çok yoğunum,ne olur gönül koymayın.Rahatlar rahatlamaz sık sık yaninizdayim
Çok şükür iyiyim sen nasılsın
İyiyimÇok şükür iyiyim sen nasılsın
Yürüyüşü bıraktım sudecim
Memlekete gideceğiz orada yürürüm biraz biraz havalar güzel bayadır burda
Konyalıyım biraz uzak 8 saat kendi aracımızlaİyiyim
Yakın mi memleket?
İyi gezmeler şimdiden .