- 11 Şubat 2016
- 3.945
- 18.273
İyi şimdi merak etme şükürKıyamam canım ya çok çok geçmiş olsun.
İyi şimdi merak etme şükür
Sen nasılsın?
Sabah tartıldım biraz kilo almışım.
Diyete başladın mı?
Benim jinekolog işleri de bitmedi
Bir iki haftası daha var hala.
Bilmiyorum ki Sudem evde işler çok. bir de yine halk oyunları provam var. Sanırım onun sayesinde ekstra yürüyüş yapmama gerek kalmayacakAslı bugün nerde yürüyeceksin?
Hava soğuk burda.
Dün acaip yağmur yağdı.
Hastane bahçesinde epey ıslandık.
Şoför Nebahat koydum artık adımı
DiyetisyenÇok şükür. Balım ben bir türlü motive olamıyorum. Bu durum benim canımı çok sıkıyorne yapacağımı bilmiyorum
Halk oyunları ne zaman bitecek?Bilmiyorum ki Sudem evde işler çok. bir de yine halk oyunları provam var. Sanırım onun sayesinde ekstra yürüyüş yapmama gerek kalmayacak
Bilmiyorum ki Sudem evde işler çok. bir de yine halk oyunları provam var. Sanırım onun sayesinde ekstra yürüyüş yapmama gerek kalmayacakbugün nerde yürüyeceksin?
Hava soğuk burda.
Dün acaip yağmur yağdı.
Hastane bahçesinde epey ıslandık.
Şoför Nebahat koydum artık adımı
haklısın balım. Şu koşturmazlarım bir bitse. Ben diyetisyenin verdiği menüleri bile hazırlamaya vaktim olmazmış gibi geliyorDiyetisyen
enerji_kusagi balım da gitti bak.
O da çok iradeli.
inci-tepik de diyetisyen konusunda çok başarılı oldu.
16 Haziran akşamı gösterimiz var o güne kadar yoğun tempo devam. Haklısın bir kendimi motive edebilsem çıkmam, uyarım mutlaka ama işte o iradeyi bir türlü oluşturamadım.Halk oyunları ne zaman bitecek?
Sen deRoka35 gibi incelmissindir bence.
Bu kadar yürüyüş spora kas olmuştur.
Yağlar yanmıstir.
Ölçü aldın mı?
Başlarken aldıysan muhakkak al.
Çok farkeder.
Sen çok iradelisin.
Başlarsan güzel yaparsın.
Bu mesaj biraz karışmış ama sen beni anlamışsındırBilmiyorum ki Sudem evde işler çok. bir de yine halk oyunları provam var. Sanırım onun sayesinde ekstra yürüyüş yapmama gerek kalmayacak
haklısın balım. Şu koşturmazlarım bir bitse. Ben diyetisyenin verdiği menüleri bile hazırlamaya vaktim olmazmış gibi geliyor
Aaaa benim buralardan yeni haberim oluyorDiyetisyen
enerji_kusagi balım da gitti bak.
O da çok iradeli.
inci-tepik de diyetisyen konusunda çok başarılı oldu.
Hoş geldinAaaa benim buralardan yeni haberim oluyor
Vermedi yapma diyor ama ben yapmaya basliyorum hafta da 3 4 kezHoş geldin
Geç olsun güç olmasın
1 Ocak ta açmıştım
4 ay 19 gün oldu
Necati Bey spor yapmana izin verdi mi?
Yeni spor durumun nasıl?
İnşallah öyledir.Bu hafta biraz detoks yapicam bakalım.Ayagimin ağrısı kalçama vuruyor resmen kızlar..topal topal gidiyorum okula.Ah ah nazara geldim ben.Sen kendini hafiflemiş hissediyorsan çok da tartıdaki rakamlara takılma canımBiz bayanların ödemleri osu busu hiç bitmiyor canım, tartıdaki rakamlar bize doğruyu göstermiyor emin ol
Ah canım yaİnşallah öyledir.Bu hafta biraz detoks yapicam bakalım.Ayagimin ağrısı kalçama vuruyor resmen kızlar..topal topal gidiyorum okula.Ah ah nazara geldim ben.sudem34 bebeğim iyi olmana sevindim.Asli adımlar muhteşem nazar değmesin kuzum .
Alışmadik totoda don durmaz hesabıİnşallah öyledir.Bu hafta biraz detoks yapicam bakalım.Ayagimin ağrısı kalçama vuruyor resmen kızlar..topal topal gidiyorum okula.Ah ah nazara geldim ben.sudem34 bebeğim iyi olmana sevindim.Asli adımlar muhteşem nazar değmesin kuzum .