- 11 Şubat 2016
- 3.945
- 18.277
Üzülmeyin canlarım bugünden tezi yok o göbiş ya gidecek Ya gi de cekkkkkCanım sporum tam ama bende göbişi kaldıramadım
Var canım olma mı ? Çok belli olmuyor ama ben varlığını biliyorumSezeryan dikişi var mı?
Aslında ondan belli oluyor benim kalkmıştı bir ara baya.
Şimdi bilmiyorum
Canım gi de cekkkk. Azıcık daha sabır. Sakın gitmiyor diye de pes etme. Hemen gitmesini beklemek matematik açısından da çok uygun değil13 Mayıs 12.372 adım.Ben yürüyüşe bir de bölgesel hareket ekliyorum . Kahrolası bacaklar incelmiyor
Off ya nasıl oldu?Kızlar ben dün düştümbilegim burkuldu.bilegim şişti ve morardı..Lif kopması varmış.sanirim biraz yürüyüşe ara vermem gerekicek.Ben de yattigim yerde oturduğum yerde harekeketler yapmaya çalisicam
Ah ya çok çok geçmiş olsun.Kızlar ben dün düştümbilegim burkuldu.bilegim şişti ve morardı..Lif kopması varmış.sanirim biraz yürüyüşe ara vermem gerekicek.Ben de yattigim yerde oturduğum yerde harekeketler yapmaya çalisicam
Ayağımda topuklu vardı.12 lerin fotoğraf çekiminde yedim.Off ya nasıl oldu?
Allah şifa versinçok geçmiş olsun.
Topuklu filan mı vardı?
Sınav zamanı bir de .
Çok üzüldüm.
Sırayla hasta mi olacağız ya.
Tatile son 5 hafta ama ekstra iş çok yine
Uzmanlık sınavı vs.
Tartildin mi bugün?
Sağol canım benim.Ah ya çok çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin
Sen kendini hafiflemiş hissediyorsan çok da tartıdaki rakamlara takılma canımAyağımda topuklu vardı.12 lerin fotoğraf çekiminde yedim.
Tartıldım.Maalesef yine kilo vermemisim.Hatta kilo almışım.Pantolonlarim bollasirken nasıl kilo aldığımi da anlamadım.Tartimin bozulduğunu düşünüyorum.Onumuzdeki hafta okulumun oradaki eczanelerden birinde tartilicam.
Uzmanlık sınavı için de ayrıca çok ofkeliyim.Alan bilgisi sormadan yapılan bir sınav öğretmenin uzmanlığını nasıl belirler acaba
İncelme varsa yağ kasa çevrilmiştir bu iyi bir şey.Ayağımda topuklu vardı.12 lerin fotoğraf çekiminde yedim.
Tartıldım.Maalesef yine kilo vermemisim.Hatta kilo almışım.Pantolonlarim bollasirken nasıl kilo aldığımi da anlamadım.Tartimin bozulduğunu düşünüyorum.Onumuzdeki hafta okulumun oradaki eczanelerden birinde tartilicam.
Uzmanlık sınavı için de ayrıca çok ofkeliyim.Alan bilgisi sormadan yapılan bir sınav öğretmenin uzmanlığını nasıl belirler acaba
Değerim yüzde 87 düşmüş.Nasıl oldun balım? Son durumlar nasıl?