- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.743
Ne yazık ki bitmediBitti mi işler?
Yarına artık yapacak güç kalmamıştı o derece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yazık ki bitmediBitti mi işler?
Mezuniyet tadında bir tiyatro mu?Balım sınıfımın tiyatro gösterisi vardı. 6 seans oynadık. Adımlar 7800 olmuştu. Çok ama çok yoruldum. Ayaklarımı hissetmiyorum. Sanırım gecenin sonuna doğru 10.000 için zorlayacağım yine kendimi. Huy işte. Bilirsin beni. Canımı çıkarsam da tamamlamam gerek.
Bitti mi işler?
Balım ben e twinning projeleri seviyorum. “Minik Tiyatrocular İş Başında” projesine ortak olmuştum. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü içindi. Biz anca 1 Nisan’a yetiştirebildik. Okulda bir ilk olmuş. Benim için yorucu ama çocuklar için çok güzel bir etkinlik oldu.Mezuniyet tadında bir tiyatro mu?
Yorucu olmuştur kaç zamandır hazırlık süreçleri filan.
Neyseki tatlı yorgunluklar
Kaç adım oldu at bakalim
Ben de paylaşacağım şimdi.
Allah kolaylıklar versin balımNe yazık ki bitmedi
Yarına artık yapacak güç kalmamıştı o derece
hayırlı Ramazanlar, hayırlı sahurlar balım
Balım ben e twinning projeleri
Teşekkür ederimmm
Gerçekten çok özverilisin .
Maşallah sana
Günaydın balım, bende senin gibiyim ASLInda. Dün sahura kadar oturup Türkçe sınavlarını hazırlayayım dedim. Bilgisayar başında uyuklayıp durdum sonra gittim yatağıma yattım. Havalardan olabilir mi? Bu rüzgar beni çok olumsuz etkiliyor. Dün 10.000 i tamamladım yine de. Pazara gittim, evde koşturdum derken 10.000 i tamamlamış oldum.2 Nisan
Evden çıkmadım.1328 adım bu sebeple.Erkenden uyudum.9 gibi yatıp ,8.30 gibi kalktım.Uyumaya doyamıyorum.
Ya havalardan alerji ya başka şey haftaya bakicamGünaydın balım, bende senin gibiyim ASLInda. Dün sahura kadar oturup Türkçe sınavlarını hazırlayayım dedim. Bilgisayar başında uyuklayıp durdum sonra gittim yatağıma yattım. Havalardan olabilir mi? Bu rüzgar beni çok olumsuz etkiliyor. Dün 10.000 i tamamladım yine de. Pazara gittim, evde koşturdum derken 10.000 i tamamlamış oldum.
Eki Görüntüle 3040044
Bende merak ettim.Kızlar selam iyi ramazanlar diliyorum..
İnternet problemi yaşadığım için foruma gelemedim
3 Nisan 10.095 adım3 Nisan
Rüzgarlı havada yürüdüm.
6189 adım attım.
Aslı masalahin var3 Nisan 10.095 adım
GünaydınArkadaşlar merak ettim oruçken mi yürüyorsunuz?