- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.743
Bende evi düzenliyorum 4838 oldu dahahadi yine iyisinBugün deneme vardı oturup durdum ancak 6600 adım atmışım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende evi düzenliyorum 4838 oldu dahahadi yine iyisinBugün deneme vardı oturup durdum ancak 6600 adım atmışım.
Canım geçen yıl burada çok güzel kilo vermiştim ama maalesef bir ara oturarak bilgisayar başında çalışmam bana artı olarak geri döndü. Ve verdiklerimin yüzde seksenini geri aldım Bu sefer aynı hatayı yapmak istemiyorum. Yapmayalım artık aynı hatalarıDiyetin çok iyi canım.aslinda en sağlıklı beslenme 2 öğün beslenme bence.Cok güzel kilo vereceğin kesin.Hele ki bu azimle.
Benim de sorunum verdiklerimi tekrar almam.Ama ben de kararlıyım bu defa verdiklerimi geri almayacağım
Balım bu yıl başladım. Şimdi yıl sonu gösterisi için çalışıyoruz. Müzikal gibi yapacağız. Ben halayda ve tekede varım. Horon ve zeybekte öğrendik ama onların çalışma günü bana ters gelince ikisine devam etmek zorunda kaldım. Kurstan çıkınca çok yorgun olsam da kendimi o kadar enerjik hissediyorum ki. Bütün stresimi atıp dönüyorumVayy süper
Aslı hangi yöreyi oynuyorsun?
Halk oyunu oynamak da çok kilo verdiriyor.
İyi yapmışsın
Sizin branşınız ne? Hangi ilde görev yapıyorsunuz?Bugün deneme vardı oturup durdum ancak 6600 adım atmışım.
Harika bence vücudunu şekillendirecek halk oyunu .Canım geçen yıl burada çok güzel kilo vermiştim ama maalesef bir ara oturarak bilgisayar başında çalışmam bana artı olarak geri döndü. Ve verdiklerimin yüzde seksenini geri aldım Bu sefer aynı hatayı yapmak istemiyorum. Yapmayalım artık aynı hataları
Balım bu yıl başladım. Şimdi yıl sonu gösterisi için çalışıyoruz. Müzikal gibi yapacağız. Ben halayda ve tekede varım. Horon ve zeybekte öğrendik ama onların çalışma günü bana ters gelince ikisine devam etmek zorunda kaldım. Kurstan çıkınca çok yorgun olsam da kendimi o kadar enerjik hissediyorum ki. Bütün stresimi atıp dönüyorum
O hep kolumda inşallah balımmmmHarika bence vücudunu şekillendirecek halk oyunu .
Saatin kolunda ise süper adım olur.
Canım Roka yi merak etmişsin.Sizin branşınız ne? Hangi ilde görev yapıyorsunuz?
Ben de Zeybek oynamayı öğrenmek çok istiyorum.Az çok biliyorum ama tam layıkıyla öğrenmek istiyorum.Canım geçen yıl burada çok güzel kilo vermiştim ama maalesef bir ara oturarak bilgisayar başında çalışmam bana artı olarak geri döndü. Ve verdiklerimin yüzde seksenini geri aldım Bu sefer aynı hatayı yapmak istemiyorum. Yapmayalım artık aynı hataları
Balım bu yıl başladım. Şimdi yıl sonu gösterisi için çalışıyoruz. Müzikal gibi yapacağız. Ben halayda ve tekede varım. Horon ve zeybekte öğrendik ama onların çalışma günü bana ters gelince ikisine devam etmek zorunda kaldım. Kurstan çıkınca çok yorgun olsam da kendimi o kadar enerjik hissediyorum ki. Bütün stresimi atıp dönüyorum
Canım Sudemcim herşeyi anlatmış. siz ne işle meşgulsunuz?yoksa meslektaş miyiz öğretmen misiniz canımSizin branşınız ne? Hangi ilde görev yapıyorsunuz?
Gerçekten harika bilgi vermişsin .ve hiç bir detayı atlamamissinkeske yollarımız kesişse bir gün bir yerlerde.Canım Roka yi merak etmişsin.
Matematik öğretmeni.
Fen lisesinde çalışıyor.
Bursa da .
Ünv.hazirlanan kızı bir de küçük oğlu var.
Yaşı 41 ya da 43 yanlış hatırlamıyorsam.
Burcu aslan diye hatırlıyorum.
Roka yemeyi çok sevdiği için nicki Roka
Bir de İzmirli diye biliyorum
Roka35 inşallah yanlış bilgi vermemisim dir.
Bende Sudem gibi sınıf öğretmeniyim. Son 9 yıldır Sakarya’da daha önce IStAnbuL’daydım. Kızım da buradaki fen lisesinde. Sınav haftası. Kuzumun canı çıktıCanım Sudemcim herşeyi anlatmış. siz ne işle meşgulsunuz?yoksa meslektaş miyiz öğretmen misiniz canım
İstersek yapabiliriz. bizde de ilçe milli eğitim düzenledi kursu. Sadece öğretmenler için. Çok keyifli geçiyorBen de Zeybek oynamayı öğrenmek çok istiyorum.Az çok biliyorum ama tam layıkıyla öğrenmek istiyorum.
Tofaş ta değilim canım.İnegol Fen lisesindeyim.Kizim benim okulumda 11.sinifta,oğlum ilkokul 3.sinifta.Bende Sudem gibi sınıf öğretmeniyim. Son 9 yıldır Sakarya’da daha önce IStAnbuL’daydım. Kızım da buradaki fen lisesinde. Sınav haftası. Kuzumun canı çıktı
Bursa’da Tofaş ta mısınız? Bende doğma büyüme İStAnbuL ama aslen Kastamonu’luyum. 10. sınıfa giden bir kızım, 1. sınıfa giden bir oğlum var.
Ne kadar da benziyoruz gerçekten çok memnun oldum öğretmenim.Ne güzel bir tesadüf oldu.Kizlarimizin yaşı ve okudukları okullar ,ogullarimizin yaşları filancoook memnun oldum
Ben de tatlım,ben de öğretmenim.Ne kadar da benziyoruz gerçekten çok memnun oldum öğretmenim.
Balım sınıfımın tiyatro gösterisi vardı. 6 seans oynadık. Adımlar 7800 olmuştu. Çok ama çok yoruldum. Ayaklarımı hissetmiyorum. Sanırım gecenin sonuna doğru 10.000 için zorlayacağım yine kendimi. Huy işte. Bilirsin beni. Canımı çıkarsam da tamamlamam gerek.Selam kızlar
Bugün evde işlerim var.
Yürüyüşe çıkmayacağım.
Sizler de durumlar nasıl?
Benim adımlar 2361 artık ev işinde.be kadara çıkarsa.
Ramazan öncesi evi bir temizlerim.
SüperrrrrrMart ay sonu raporu
166.768 adım attım.