Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazar mı değdi bebeğim sana .Kimin nazarı buKızlar ben dün çok yürüdüm ya hamlamışım .
Bacaklarımı zor çekiyorum
Yataktan kendimi kazıyarak kaldırdım
Yok ya bize nazar kaç yazarNazar mı değdi bebeğim sana .Kimin nazarı bu
Benim de tabanlarim sızlıyor ki ne sızlama
Mutlaka off günü yapmak lazım tabiki.Yok ya bize nazar kaç yazar
Yorgunluk çıkıyor
10 bini arada yaparken 15 bin zorladı
Spor ayakkabı giymedim bi de ondan oldu ayak bileklerim ,tabanım hala ağrıyor haa dün ben bı de artis gibi topuklu giymiştim kaç senedir giymiyordum kim bilir
Bugün off günü yaptım valla
Kaslar dinlenirken de zaten kendini onarıp kalori harcıyor.
Eki Görüntüle 3037347
Net çıkmamış ama 11.000 i geçtim
Kolay gelmiştir inşallahTekrar günaydın tatlım.Bugun evdeyim ve temizlik günü
Balım dinlenme günüm yok. Dünüm ve bugünüm. Nöbet ve halk oyunları kursu sonuç 13.400asliogretmen dün dinlenme günün muydu adımların göremedim.
Balım sabah 8 de yiyorum ve 17.00 de arada bir şey yemiyorum. Karatay gibi ASLInda iften öte. Kalori hesabı yapmıyorum. En geç 17.30 da yeme işine son veriyorum.Kızlar bahar geldi
Fazla kiloları atıp tiril tiril gezme zamanı
Ben bayadir tartılmadim geçen bir tok tartıldim kilo almamış gibiydim.
Bu hafta unutmadan tartilayim.
asliogretmen sen hangi gün tartiliyorsun?
Kaç kilo verdin?
İf de 16/8 mi yapıyorsun?
Kac kalori aliyorsun?
Nöbet günümüz de aynıymışBugün nobetciydim adımlar daha 4966 olmuş
Diyetin çok iyi canım.aslinda en sağlıklı beslenme 2 öğün beslenme bence.Cok güzel kilo vereceğin kesin.Hele ki bu azimle.Balım sabah 8 de yiyorum ve 17.00 de arada bir şey yemiyorum. Karatay gibi ASLInda iften öte. Kalori hesabı yapmıyorum. En geç 17.30 da yeme işine son veriyorum.
Cumartesi günleri tartılıyorum. Bu hafta belli olacak ne kadar verdiğim? Sabırsızlıkla bekliyorum. Eski günlerimi çok özlüyorum. yine aynı azimle taviz vermeden kilo vermem gerekiyor ve artık verdiklerimi geri almamam.
Vayy süperKolay gelmiştir inşallah
Balım dinlenme günüm yok. Dünüm ve bugünüm. Nöbet ve halk oyunları kursu sonuç 13.400
Eki Görüntüle 3037397
Eki Görüntüle 3037398
Sen nasıl istersen ister haftalık hazırlaGünaydın canım .benim daha bir ay olmadı . iyi fikir 1 ayım tamamlanınca bende bir rapor çıkaracağım.