Yürüyen sorun sevgili

Kusura bakmayın da verdiğiniz zamana yazık. Halen de zamanınızı böyle biri için harciyorsunuz. Ondan ne köy olur ne de kasaba.. Yaşınız daha genç.24 yaş çok geç bir yaş değil.. Evlenip bir ton problemlerle daha uğraşmak ve daha fazla yaralar almak istiyorsanız buyrun.. Allahtan evlenmeye niyeti yok.Sizin başınızı yakacak. Herşeyde vardır bir hayir. Allah size göstermiş zaten.. Neden zorlayıp duruyorsunuz. Siz daha iyilerine layiksiniz. Değer mi hayatınızi mahvetmeye. Defedin gitsin. Sizinki sadece 7 senenin verdiği bir alışkanlık..

Yalan soylemesi cok kotu..
Evlenseniz bile ortada yalan varsa cok yipranirsiniz.
Madem bitmis tekrar gonlunuzu almasina izin vermeyin.Onunuze bakin..

Birde hersey tamam ama, babaanne altina yapmis bez lazim mi alayim diye aramaniz cok komik olmus.Kadin evet yapti dese olmaz,yapmadi dese olmaz.Benim oglum bunu kiz arkadasina anlatsa bende bi guzel fircalardim ne gerek var babaannenin ozelini anlatiyorsun diye:)

Hem yalancı, hem saygisiz, hem ağzı bozuk hem de bi evi gecindirecek olgunlukta değil muhtemelen. Bunları gore gore böyle bir adamla evlenirseniz evlendikten sonra eşim şöyle eşim böyle diye şikayet etmeye hakkiniz yok bence

Son durum ;

Beni telefonundan engellemiş ve engeli ancak beni 'bağışladığı' zaman açacağını söylemişti. Bende artık ne zaman ayrılıp barıştığımızı takip edemediğimi ve çok yorulduğumu söyledim. Bana çok çocukça geliyor biryerlerden engellemek falan, ne bileyim çok gereksiz.. Ama kendisi bundan anladığı için bende bastım engeli.

Ne desem bilemedim,aslında biliyorum da sizi kırabilirim,incitebilirim diye çekiniyorum.
Kibarca söyleyecek olursam sevgiliniz tam bir asalak.
27 yaşında düzenli işi yok,askerlikten kaçmak için okuyor,yalanlar söylüyor,evliliği düşünmüyor,duygu sömürüsü yaparak size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışıyor...
Sanırım bu liste uzar da gider.
Bu tip erkeklerin ortak noktası sevgili/nişanlı/eşlerinin özgüvenlerini tüketip kendilerine bağımlı kılmak.
Geçen yıllarınıza üzülmek için de bence çok gençsiniz.
Lütfen kendinize yazık etmeyin yoksa gelecek yıllarınız için çok daha fazla pişman olabilirsiniz.

Kesinlikle haklısınız.

Mesela bana sürekli çok kilo aldın, yok göbeğin çıkmış (ki benim göbeğim çıkmaz kilo alınca heryere dağılır eşit olarak kollarım, bacaklarım heryer yani) Biraz motive olayım spora gideyim diyorum direk hayır. Gidersen ayrılırız.

Bir diğer örneği benim kaşlarım seyrek açık kahverengi, bıyıklarım da sapsarı çıkar. Allah'tan birde yüzümdekilerle uğraşmak zorunda kalmıyorum.. Onları da çooooook yakından bakarsanız ancak görürsünüz. Bana hep ay bıyıkların çıkmış, nasılsın abi vs diyor. Arkadaşlarıma soruyorum anneme soruyorum göz var yani çok mu belli oluyor diye kime sorduysam aaa bıyıkların mı vardı diyor. Sürekli beni ezme çabaları..

Ee anacım bu kadar yalan dolandan sonra demezler mi insana daha ne duruyorsun diye? Biz daha ne diyelim ki, anlamadım. Her şey ortada.

Her konuda benim için ilkti. O yüzden sustum bekledim.

Bir sonraki tanıştığım kişi belki yaşadıklarımı kabul etmeyebilir, problem olabilir diye..

Daha yasınız cok küçük sevgi evliliği de yapabilirsiniz illa mantık diye tutturmayın bu adam sizi cok yormus 7 yıldır karsınıza sizi adamakıllı seven sorumluluk sahibi yalansız insanlar cıkacaktır elbette her insan aynı değil korkmayın.Allah yolunuzu açık etsin

Yalana dolana girmiyorum ama sana tek söyleyeceğim

Bukadar rahatına Düşen insan hayatı boyunca 3gün orda 5gün burda çalışır

Bırak onu bak hayatına

X