Yürüyen sorun sevgili

Oğlum benım oo guzel olmazmı Annesının kuzusuu :)

Arkana bakmadan kaç derim :):KK55::KK55::KK55:

Hayvanları çok seviyorum. Her seferinde yardım etmeye çalışıyorum.

En son eniştem bir kedi buldu patisini ezip kaçmışlar. Çok üzüldük bulduk kendimiz kattık ameliyat ettirdik.

Bu benim sosyal medya hesaplarımı kapattırdı. Yardım da toplayamadım. Herşeyime mani oluyor.

Yolda kedi köpek görünce atlar severim, elimden su içiririm kucaklarım onlar benim dünyam ama ona bile karışıyor.

Miras kalınca kardeşi var ona da buna da annesi babası da bölüşüyor. Yani 4 kişiler evden gelen para 4e bölünüyor.

Iyi de miras öyle bölünmez

Babaannesinin eşi öldü ise mirasın dörtte bîri babaanneye kalanları da çocuklara pay edilir yani babasına ve varsa amca hala her kimse onlara

Miras babasınındır ister ev alır ister kumara harcar ister havyar votka alır

Önce ona vermişler sonra ailesi de anlamış ki bundan bir halt olmaz çar çur etmeden geri alalım evi mirası demişler

Hayvanları çok seviyorum. Her seferinde yardım etmeye çalışıyorum.

En son eniştem bir kedi buldu patisini ezip kaçmışlar. Çok üzüldük bulduk kendimiz kattık ameliyat ettirdik.

Bu benim sosyal medya hesaplarımı kapattırdı. Yardım da toplayamadım. Herşeyime mani oluyor.

Yolda kedi köpek görünce atlar severim, elimden su içiririm kucaklarım onlar benim dünyam ama ona bile karışıyor.
Kızz kaç dıyorum sana hayvan sevmeyen ınsanlara gıcık olurum zaten ben :)
Yardımlarınız için çok sevındm. Onlar sessız melekler sen ben olmasak onlar napar bu dunyaadaa :KK43:

Kesinlikle iliskinizi bitirin yazdıklarınızı baskası yazsa okuyunca ne dusunurdunuz . Kusura bakmayin ama bu cocuk sizi kullaniyor siz ona o kadar maddi yardimda bulunurken onun sizde 500 tl yi bu kadar israrla istemesi ki 7 yillik iliskiniz var utanir yani isterken . Ilerde evlenince nasil bir iliskiniz olucak dusunun hersey ask degil biraz yasadıklarinjza disaridan bakin ailenizin dedigini onemseyin muhakkak hakli cikiyolar ilerde pisman olmadan ayrilin .
Simdiden hakaret yalan kufur ayrica askerligini yapmamis duzenli isi maasi yok anca palavra yalan nasıl evleniceksiniz ? kendinize bakin ben buna layikmiyim diye baskalariylada konusabiliyorsunuz yani onsuz olmaz baskasi olamaz diyenlerden degilsiniz bence yol yakınken kendinizi kurtarin

Bana etmediği lafı bırakmıyor ben başkasıyla konuştuğumda ama beni her seferinde bırakan aylarca aramayan yine kendisi.

Bir de haklı gibi her konuda gurur yapıp bana özür diletiyor, seni affedeceğim ama şöyle yap böyle et diyor.

Mesela ben ona yalnız yaşarken para bırakmıştım 100 tl kadar sonra bu yine benden ayrıldı. İnstagramdan arkadaşlarının fotoğrafına bakarken bir grup arkadaşının buna gelip kaldığını gördüm.

2 kız 2 erkek gelmişler ama kızlar çok afedersiniz herkesle yatıp kalkabilecek kızlar. Babası müzik ile uğraşıyor onun öğrencileri bu kızlar. Oradan tanıyormuş. Ben kıza mesaj attım benim bıraktığım parayla biraları içerken hiç utanmadınız mı diye. Sonra yine kendisi haklı oldu. Ben kıza rezil etmişim..

Kızz kaç dıyorum sana hayvan sevmeyen ınsanlara gıcık olurum zaten ben :)
Yardımlarınız için çok sevındm. Onlar sessız melekler sen ben olmasak onlar napar bu dunyaadaa :KK43:

Evi çok müsait sen de sokaktan bir kedi al bak herşeyini ben karşılayacağım mamasını aşısını diyorum sırf bana gıcıklık olsun diye ben sevmiyorum almam diyor. Aslında istese alır. Evde köpek besleyen kedi mi besleyemeyecek ki kedi kendi kendine bakıyor ekstra hiçbirşeye gerek yok.

Evi çok müsait sen de sokaktan bir kedi al bak herşeyini ben karşılayacağım mamasını aşısını diyorum sırf bana gıcıklık olsun diye ben sevmiyorum almam diyor. Aslında istese alır. Evde köpek besleyen kedi mi besleyemeyecek ki kedi kendi kendine bakıyor ekstra hiçbirşeye gerek yok.
Kedi , köpek , kuş, balık, hemstr, vb.vb.vb. hiiç farketmez beslesınde.
Ben hepsını severım.

Iyi de miras öyle bölünmez

Babaannesinin eşi öldü ise mirasın dörtte bîri babaanneye kalanları da çocuklara pay edilir yani babasına ve varsa amca hala her kimse onlara

Miras babasınındır ister ev alır ister kumara harcar ister havyar votka alır

Önce ona vermişler sonra ailesi de anlamış ki bundan bir halt olmaz çar çur etmeden geri alalım evi mirası demişler

Bunların kendi kuralları var. Tuhaflar.

Mesela para geldiği zaman herkese veriyorlar. Erkek kardeşine de verdiler.

Kendilerine daha fazla pay almış olabilirler emin değilim.

Erkek kardeşine de verdiler 500 bin tl, o yurt dışına gitti cadde üzerinde ev kiraladı araba aldı satti bir senede parayı bitirdi bu parayı yemeyince elinden aldılar şimdi de hiçbirşey vermiyorlarmış.

Ben evlenirsem 30 bin tl kredi çekip evlenirim ancak diyor. Hayatları miras beklemek üzerine. Hep konu miras.

Dedelerinin tapuları var evde gözümle görmesem bende inanmam mesela 3000 dönüm arazi var bir şehirde, bir yerde hamam, bir yerde apartman ama 10 ortağı var ve şuan oralar kullanılıyor halk tarafından. Bunlar da alamıyor onlarla uğraşıyorlar para için. Para gelince de sefasını sürüp sonra beş kuruşsuz kalıyorlar.

Arkana bile bakmadan bırak .
7 yılın adı var ama ömür boyu böyle yalanlarla sürmez :KK51:

Ne demek ne yapmalıyım? Adam sürekli yalan söylüyo. Ve başkalarını da alet ediyo bu yalana. İlerde kv nle aranda çıkacak sorunları görmüyo musun. Sanki başka adam kalmadı. Sal ipini

Bana etmediği lafı bırakmıyor ben başkasıyla konuştuğumda ama beni her seferinde bırakan aylarca aramayan yine kendisi.

Bir de haklı gibi her konuda gurur yapıp bana özür diletiyor, seni affedeceğim ama şöyle yap böyle et diyor.

Mesela ben ona yalnız yaşarken para bırakmıştım 100 tl kadar sonra bu yine benden ayrıldı. İnstagramdan arkadaşlarının fotoğrafına bakarken bir grup arkadaşının buna gelip kaldığını gördüm.

2 kız 2 erkek gelmişler ama kızlar çok afedersiniz herkesle yatıp kalkabilecek kızlar. Babası müzik ile uğraşıyor onun öğrencileri bu kızlar. Oradan tanıyormuş. Ben kıza mesaj attım benim bıraktığım parayla biraları içerken hiç utanmadınız mı diye. Sonra yine kendisi haklı oldu. Ben kıza rezil etmişim..

Canim bak yasadığın bir sey olur hadi dersin kac tane ornek koydun onumuze bu cocuk rahatlıga alismiş elinin altinda sen olucaksin maddi manevi destegi verecrksin o istedigi gibi yapicak ayrica simdiden niye ona kendini ezdiriyorsun o suclu olsa bile sana ozur dilettiriyor. Bak burda yazılan ilsikilere evliliklere neler neler yasiyo millet ilerde sen de mi bunları yasamak istiyorsun . Tabi ki cok uzucu kimse boyle olmasini istemez ama seninki bastan belli etmis kendini o yuzden sansin varken bırak ondan sana hayir gelmez . Normalde onun parasini sana vermesi gerek sen veriyosun gidip kizlarla yiyor kizlarda masum degilmis neler yaptilar kimbilir hadi yapmamis olsunlar bira icmisler ne kadar igrenc bi durum . 7 yılmıs aliskanlikmis deme onunde bir ömur var 7 yilin guzel bi hatira kalsin onune bak omrunu mahveder bu adam .

Öncelikle okuyan herkes hakkını helal etsin, biraz uzun olabilir. O kadar içten ve samimisiniz ki sorunumu yazmadan edemeyeceğim.

7 senelik bir sevgilim var. Özetlemem gerekirse çocuk denilecek yaşta tanıştık, çok aşıktık çocukken sonra daha azaldı sanırım benden her kavgada ayrılır oldu o benden ayrıldıkça bende onu unutmak için başkalarıyla konuştum. Hayatıma birilerini almak ve onu silmek istedim. Ben ne zaman birisiyle başlasam karşıma çıktı ve kendine çekti. Ağzı laf yapıyor ve seviyorum ya, ne dese inandım kandım. Bir ara buna miras kaldı. 4 sene önce 500 bin TL, bu o parayla ev aldı, yazlık aldı, gezdi tozdu sonra ailesi elinden aldı herşeyi ve yine sıfıra kaldı. Mesleği gereği sürekli çalışmıyor. Arada sırada işe gidiyor yani genelde parası yok. Bir süre de ailesinden ayrı yaşadı. Ben ne zaman elimde olsa para verdim onunla paylaştım ettim fakat o her kavgada ayrılıp hakaret edip gitti ve ben aptal gibi sürekli affettim.

Şimdi yine konuşmuyoruz. Mevzu da diğerleriyle çok benzer hemen anlatayım ; iş yerimden normalde 18:00'da çıkmam gerekir fakat ofiste birileri yoksa 17:00 gibi çıkıyorum. Ben iş yerinden ayrılırken karşı ofisteki kız kahve içmeye çağırdı bende girdim. Bu sürekli beni aradı 'ben senin için dışarı çıktım kahve içme hadi eve git' istedii şey de yolda ya konuşacağız eve gidene kadar. Yolda muhakkak konuşur. Ben de kızla muhabbete daldım kalkmadım. Kalkınca aradım bunu dedim canım kusura bakma muhabbete daldım bana hemen bağırdı küfretti bende sana süpriz yapacaktım sizin evin oraya geldim dedi şimdi geri dönüyorum dedi. Bende çok üzüldüm gitme falan diyorum hala ki o bana 4 vesait uzakta oturuyor. Telefonu kapatınca bende evlerini aradım annesi bana o sahile inmişti dur kapı çalıyor şimdi geldi dedi, yani yalan 1. Bana babannem altına yaptı demişti bende annesiyle sabit telefondan konuşurken babanne sanırım altına kaçırmış bugün bez vs lazımsa alayım göndereyim dedim annesi de hayır öyle birşey olmadı yanlış söylemiştir dedi bu da onu duymuş. Sen annemi utandırdın öyle altına yapmış denir mi kadın bana kızdı sen evdeki herşeyi yetiştiriyorsun diye dedi. Yalan 2.

Bir başka mevzu ise ben işsiz kaldığım dönemde banka borcum vardı bu bana 500 tl kartından çekip verdi. Kartı eksiye düşmedi evrak da imzalamadı sadece 500 tl çekip verdi bana da kredi çektim dedi. Ertesi ay ben işe girince sıkıştırdı ne zaman vereceksin banka bir ay verdi dedi. Bende bankayla görüşelim taksit yapsınlar dedim. Sonra birden ben anneme senin yüzünden kredi çektiimi söyledim annem ödedi sen ona ödeyeceksin dedi. Bende dekontu göndersene lazım dedim. Anneme dekontu istediğini söylersem çok ayıp olur bu yüzsüzlük dedi. Ben yapıyorum yüzsüzlük gönder dedim sonra göndermedi annem çok kızdı senin öyle söylemene yok dekont mekont dedi. Neyse ben buna o parayı ödedim. Bu kendi parasıydı muhtemelen. Yalan 3

Bir diğer yalan ise bana annesinin ağzından 'msslisyantus çok terbiyesizlik yapıyor, bu eve geliyor odaya kapanıyorsunuz ne yapıyorsunuz odaya kapanıp???!!! Gelip bana sürekli seni şikayet ediyor bacak bacak üstüne atıyor, buraya gelip kendi evi gibi eşofman giyip oturuyor o misafir öyle şey olmaz çok saygısız' dedi. Sonra kendi ağzından dediğini itiraf etti ki annesi tam tersidir beni çok sever aşkım diye hitap eder ben saygıda asla kusur etmem sofrayı kurar kaldırırım xxxx teyzecim diye konuşurum hep ağzımdan bir kötü söz çıkmadı 7 senedir, giderken çiçek alırım tatlı konuşurum hep ve samimiyizdir öyle birşey olsa direk bana söyler yani.. Yalan 4

Böyle böyle yalanları var, evlenmek istemiyor aslında bu zamana kadar evlenirdik ama sürekli çalışmıyor askere de gitmiyor memur olacakmış açıktan okuyor evliliğe sürekli bahane buluyor. Ben de seneler geçmiş yaşım 24 artık evlenmek düzen kurmak istiyorum herkese karşı yüzüm yere geçiyor annem senelerdir seni almadı daha almaz bırak diyor, halamlar teyzemler herkes aynı fikirde yüzüme vuruyorlar artık utanıyorum bana hala 2 sene sonra evlenirim diyor. Artık seviyor muyum bilmiyorum ama mantık evliliği yapmak daha doğru geliyor ben artık sevgi aramıyorum huzur arıyorum karakter arıyorum ki çevremde benimle ilgilenen bir sürü erkek var.. Ne yapmalıyım bilmiyorum..
Hiç bekleme bitiren taraf sen ol... bi insan başta neyse o huy bu değişmiyorda kaybolmuyorda... Önüne bak ama asla mantık evliliği adına arada sevgi olmadan aşk olmadan bi işe kalkışma yapma...

Bu varîyette 500 tl hesabı yapıyor

Komik

Bir de araziden çok da gelir olmayabilir

Kp in 250 dönüm arazisi var ama o emekli maaşı ile geçiniyor araziden bu aşamada gelir vs yok

hemen bitir yoksa daha çookkk üzüleceksin.Kandım diyosun kanma kardeşim açın gözünüzü yahu bu kadar mı değersiz görüyorsunuz da kendinizi böyle sahtekar adamlarla evlenme hayali kuruyorsunuz.Böyle insanların evliliği 3 gün ondan sonrası kavga.Yapmayın lütfen hemen ayrılın

Valla 2. Paragrafa gecemedim:KK34:
Ayril daha ne bekliyorsun. Sevgiliyken boyle evlenipte basinimi yakacaksin. Burda hergun evlilikle ilgili nekadar konu aciliyor biraz ders al lutfen :stop:

Ne desem bilemedim,aslında biliyorum da sizi kırabilirim,incitebilirim diye çekiniyorum.
Kibarca söyleyecek olursam sevgiliniz tam bir asalak.
27 yaşında düzenli işi yok,askerlikten kaçmak için okuyor,yalanlar söylüyor,evliliği düşünmüyor,duygu sömürüsü yaparak size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışıyor...
Sanırım bu liste uzar da gider.
Bu tip erkeklerin ortak noktası sevgili/nişanlı/eşlerinin özgüvenlerini tüketip kendilerine bağımlı kılmak.
Geçen yıllarınıza üzülmek için de bence çok gençsiniz.
Lütfen kendinize yazık etmeyin yoksa gelecek yıllarınız için çok daha fazla pişman olabilirsiniz.

X