YoK canim onemli degil :) Bende ui olanlari siliyorum genelde
Curly diye yönetici mi var ya :26:
Aslında ayda yılda bir özel mesajlarıma bakmak için girdiğimde akışta ilgimi çeken konu olursa tıklıyordum seni tekrar online görünce bir dahaki girişimde ekleyeyim diyordum sonra bir bakıyordum gene UI:26:
Senin yüzünden artık UI olanları da ne olur ne olmaz diye silemiyorum
oy kıyamam yaaBen bu ruyayi goreli cok oldu canimBenden bdvye iyi editor olurda iste israr ediyorlar ben kabul etmiyorum
Profillerde farklı ne görüyosunuz kız siz ediler :26:
oy kıyamam yaa
sülemem mune yakar beni
Zaten biktilar benim uilerimdeniyi bi firca yedim ordanda..
dur ekleselim bida ui olmam INSALLAH tabi atilmassam ban yemekten
Kızlar eklediim, hepimiz kardeşiz' i
bak bir topik acılmıstı böyle o zaman da cezalarını sildirmeye ugrastın olmamıstıCurly çok görünmüyor evet, ben de bir kere gördüm görmedim işte, o da 30 puanı yapıştırdı gitti afedersin
Kızlar eklediim, hepimiz kardeşiz' i
Ne kadar büyük ciddiyetle açmıştım bu konuyu. Bildiğin gülüyoruz ya şuan
Mune'm 80 puanım zaten. Valla gelmem bak 100 olduğunda şut ve gol olursam. Mahrum kalırsınız benden.
Çat diye çatlarım bu akşam ben
bak bir topik acılmıstı böyle o zaman da cezalarını sildirmeye ugrastın olmamıstı
bak isim vermeden topiiğinde de catlıyorduk böylece ikilendi meraklar iyi mi
bak bir topik acılmıstı böyle o zaman da cezalarını sildirmeye ugrastın olmamıstı
isim vermeden topiiğinde de catlıyorduk böylece ikilendi meraklar iyi mi
Merakımızın geçmesi gerekiyordu ya aksine
Ben aradım aradım bulamadım Curlyyi
Allahım tiplere bak
Nerden buldun bunu gece gece
üstteki ikonları karıstır yönetici listesini bul
Kazen açmıştı konu sanırım, söyleyin ne derdiniz varsa baabında. Söyledik çözmedi. Kabak tatlısını müthiş yapıyor ama kadın ruhundan anlamıyor ı-ıh cık.
Sildiremedim orda da aynen. Ama sildiricem ya valla bak. Kazeni ve ya Curly'i , olmadı Mune yi kendime aşık etmeme bakar
İşte burda isim vericez, açık açık gıcıksak,sorunumuz varsa söyliiiycez. Meraklanma,çatlama yok burda.
Editörlüğünü iyi yap
Link vereceksin üyeye.
Arayıp parmaklarını yormayacak
İşte bak böyle : http://www.kadinlarkulubu.com/showgroups.php
Ahh ahh yüzüm eskimiş demek ki kimse beni merak etmiyor, kendimi geri plana çeksem mi acep:26:
Yorum yok, sohbet yok, direkt amaca yönelik işlem