İşte bu kadarsohbet etmeye niyetiniz varsa geyiğe geleceksiniz
İyi sohbetler deyip kaçarım
Anlaşmaya niyeti olanlar, barış isteyenler gelsin Mune'm . Ben davet ettim. Dilerim İsim vermeden topiğinde, uzun zamandır birbirlerine laf atan , sevdiğim tüm üyeler buraya gelir.
Ay ne güzel tam istediğim gibi 29 Ekimin şerefine barış ilan ediliyor forumda
Ay ne güzel tam istediğim gibi 29 Ekimin şerefine barış ilan ediliyor forumda
Dipnot: Tam internetim kesilecek ama geri gelir gelmez hemen okuyacağım çok merak ediyorum buraya yazılacakları. Bence umarım tutar çünkü tutarsa amacına da ulaşır
Justum var mı senin küs olduğun
Umarım amacına ulaşırsın ve keşke olsa
Küs olduğum yok hiç ama bir kez hassas noktamdan vurmuş birisi var, üzüldüm bir de birisine kırıcı tepki vermiştim sinirliyken sonra özür diledim ama bunlar geldi aklıma şimdi yazsam ne cevap yazacaklarını görmem belki internetim gidecek ya diye çekindim yazsam mı ki ama meraktan çatlarım
Bir de biri daha laf sokmuştu bak aklıma geldi
Senin var mı kızçe? :81:
Leonela çok tatlı bir kızsın (ara ara bunu söylemek geliyordu içimden)
Konularını az çok biliyorum ve inşallah bahtı da kalbi kadar güzel olur diye geçiriyorum içimden seni gördükçe...
Bu konuya gelince
Umarım istediğin şekilde herkes medeni bir şekilde karşılıklı anlaşır da ''kim, kime, neyi, niye dedi'' merakından kurtuluruz cümleten
Ve sana ve senin iyi niyetine saygı duyup burayı da savaş alanına çevirmezler umarım
E söyle kimlermiş bunlar ? :) Cevap yazacaklar ve ya yazmayacaklar. Maksak içini dökmek, iyi niyetini göstermek Just'ım :)
Aaa bak mesela, Ben de Biriyle ilk defa birlikte uyudum diye bir konu açmıştım. Maral bana çok ağır sözler sarf etmişti.
Benim için bu dünya da en önemli kavramım namusumdur. Namusuma laf gelmiş gibi düşünmüş çok içerlemiştim.
Ve gerçekten hak etmediğimi düşünmüştüm. Bunu da söylemek istedim. Çok çok içerlemiştim.
Ben bu forumdaki herkesin , özellikle de o birbirine sövenlerin iyi insanlar olduğunu biliyorum :) Keşke olsa Mune'm. Birbirine sövenler dedim ya, alınmasınlar bana. Ben de dahilim dediğime çünkü.
Küs olduğum yok hiç ama bir kez hassas noktamdan vurmuş birisi var, üzüldüm bir de birisine kırıcı tepki vermiştim sinirliyken sonra özür diledim ama bunlar geldi aklıma şimdi yazsam ne cevap yazacaklarını görmem belki internetim gidecek ya diye çekindim yazsam mı ki ama meraktan çatlarım
Bir de biri daha laf sokmuştu bak aklıma geldi
Senin var mı kızçe? :81: