Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
Hepimizin ayrı ayrı dertleri var.
Birbirimizle aynı olmasak da, birbirimize zıt düşsek de, birbirimize gıcık olsak da, burası KADINLAR KULUBÜ ...
Birbirimizi tüm zıtlıklarımıza rağmen kabul etme kulubü . Tüm küsleri, birbirine düşman olmuşları, birbirine Forumdan biri için isim vermeden yorum yap başlığında yorum yap ( laf sok) başlığında yorum yapanları bu konuya davet ediyorum.
Herkes isim vererek, birbirini anlamadığı noktaları belirtsin. Ve birbirini barışa davet etsin diliyorum.
Dileğim, konumun tutması değil. İşe yaraması. Bir kişi için bile işe yararsa çok mutlu olucam.

Ben başlatıyorum, kendisine özel mesaj da attım ama burada da yazarak başlatayım.

Bu forumda içimin başında en almadığı Sevde_ idi. İsim vermeden forumunda bir-iki laf atmışlığımda var kendisine ama burada onu, barışa davet ediyorum. Haklı haksız olmam umurumda değil.

Hadi herkes, içinin almadığı belki de sevmediği kişiyi barışa davet etsin. Bırakalım egomuzu. Sıkılmadık mı gerçek hayattaki olumsuzluklardan...

Burası kadınların birbirinden güç alma yeri ...

Bu konu, anlaşma, uzlaşma konusu olsun.

[video=youtube_share;rXh4VEaw3ec]http://youtu.be/rXh4VEaw3ec[/video]

Son düzenleme:
Temiz kalplim benim

İşte bu kadar sohbet etmeye niyetiniz varsa geyiğe geleceksiniz
İyi sohbetler deyip kaçarım

Reng'im ....

Adatutku'm, aynen. Bence herkes bu topikte isim vererek, birbirine, anlamadığı noktaları belirtsin. Bilerek geyiğe açtım, banlanma korkusu olmadan :)

Mesela beni sevmeyenler, bana bir yorumumda kızmış olanlar, bir yorumumu içerlemiş olanlar, anlamamış olanlar direk bana söylesin.

Burada herkes birbirine açıklama yapsın, anlaşamayanlar anlaşsın

İşte bu kadar sohbet etmeye niyetiniz varsa geyiğe geleceksiniz
İyi sohbetler deyip kaçarım

Anlaşmaya niyeti olanlar, barış isteyenler gelsin Mune'm . Ben davet ettim. Dilerim İsim vermeden topiğinde, uzun zamandır birbirlerine laf atan , sevdiğim tüm üyeler buraya gelir.

Anlaşmaya niyeti olanlar, barış isteyenler gelsin Mune'm . Ben davet ettim. Dilerim İsim vermeden topiğinde, uzun zamandır birbirlerine laf atan , sevdiğim tüm üyeler buraya gelir.

Umarım amacına ulaşırsın ve keşke olsa

Ay ne güzel tam istediğim gibi 29 Ekimin şerefine barış ilan ediliyor forumda

Dipnot: Tam internetim kesilecek ama geri gelir gelmez hemen okuyacağım çok merak ediyorum buraya yazılacakları. Bence umarım tutar çünkü tutarsa amacına da ulaşır

Son düzenleme:
Topigin hayirli olsun canim.. umarim amacina ulasir..

İnşallah, tek dileğim amacına ulaşması. 29 Ekim şerefine diyorum evet :))))

Justum var mı senin küs olduğun

Küs olduğum yok hiç ama bir kez hassas noktamdan vurmuş birisi var, üzüldüm bir de birisine kırıcı tepki vermiştim sinirliyken sonra özür diledim ama bunlar geldi aklıma şimdi yazsam ne cevap yazacaklarını görmem belki internetim gidecek ya diye çekindim yazsam mı ki ama meraktan çatlarım

Bir de biri daha laf sokmuştu bak aklıma geldi

Senin var mı kızçe? :81:

Son düzenleme:
Umarım amacına ulaşırsın ve keşke olsa

Ben bu forumdaki herkesin , özellikle de o birbirine sövenlerin iyi insanlar olduğunu biliyorum :) Keşke olsa Mune'm. Birbirine sövenler dedim ya, alınmasınlar bana. Ben de dahilim dediğime çünkü.

Leonela çok tatlı bir kızsın (ara ara bunu söylemek geliyordu içimden )
Konularını az çok biliyorum ve inşallah bahtı da kalbi kadar güzel olur diye geçiriyorum içimden seni gördükçe...

Bu konuya gelince
Umarım istediğin şekilde herkes medeni bir şekilde karşılıklı anlaşır da ''kim, kime, neyi, niye dedi'' merakından kurtuluruz cümleten
Ve sana ve senin iyi niyetine saygı duyup burayı da savaş alanına çevirmezler umarım

E söyle kimlermiş bunlar ? :) Cevap yazacaklar ve ya yazmayacaklar. Maksak içini dökmek, iyi niyetini göstermek Just'ım :)

Aaa bak mesela, Ben de Biriyle ilk defa birlikte uyudum diye bir konu açmıştım. Maral bana çok ağır sözler sarf etmişti.
Benim için bu dünya da en önemli kavramım namusumdur. Namusuma laf gelmiş gibi düşünmüş çok içerlemiştim.
Ve gerçekten hak etmediğimi düşünmüştüm. Bunu da söylemek istedim. Çok çok içerlemiştim.

Son düzenleme:

Yemin ediyorum, senin gibi iyi insanların böyle güzel cümlelerini şahsım adına duymak için açmadım ve göstermedim bu iyi niyeti.
Övgüler, güzel sözler duymak için değildi gerçekten.
Amin amin amin inşallah ... Rabbim herkesin bahtını güzel yapsın. Dilerim gerçek hayatımızda kötü niyete sahip herkesin içinde fesatlıklar,kötü niyetler yok olur. Bu dünya gerçekten fani. Ansızın ölmeyeceğimizin garantisi yok.
Savaşmasınlar . Ne olursa olsun. Baktılar anlaşamıyorlar. Peki deyip çekilsinler ... :)

Mesela "hicbisi" bir konumda bana ne ara çeyiz hazırladın ne ara gelinlik seçtin gibisinden bir laf etmişti. Ki içimdeki büyük yaralardan biriydi her şey çok tazeydi o zamanlar henüz düğün hazırlığı yapabilen bir insanım gelinliğimi bile yeni seçtim. Evliliğimin (nikahımın) bu kadar aceleye gelmesi, ailemin karşı çıkması, benim evden ayrılışım bu arada hiçbir insanla ve kkyla bağımın olmaması dolayısıyla edilen büyük kavgaları filan anlatmadım dolayısıyla elektriksiz, susuz evde beş kuruşsuz parke üstünde uyuduğumuz günler oldu eşimle. Bunların hepsi deşilmiş gibi hissedip çok içerlemiştim. Hele gelinlik o zaman imkansız gibiydi benim için neyse ki ailemle daha doğrusu annemle durumlarım düzeldi ve düğün olayına ısınmaya başladık. Daha sonra bir konusunda ona yardımcı olmak istemiştim küs değilim gibisinden ama gelinlik, çeyiz dendiğinde gözlerim dolacak gibi oldu. Tabi bunları annem fazlasıyla telafi etmeye çalışıyor şimdi çok mutluyum :81: İyi ki eşimle olmuş iyi ki böyle olmuş diyorum :81:

"tolin" e de bir konuda kızgınlıkla cevap vermiştim kafam çok atıktı sonrasında çok üzüldüm böyle davrandığım için özür diledim uzun zaman sonra o da problemimiz olmadığını söyledi de rahatladım :)

"Monica" adlı üye de isim vermeden yorum yapta hakkımda çok asılsız olduğunu düşündüğüm bir şey demişti. Ona kızgındım

Son düzenleme:
Ben bu forumdaki herkesin , özellikle de o birbirine sövenlerin iyi insanlar olduğunu biliyorum :) Keşke olsa Mune'm. Birbirine sövenler dedim ya, alınmasınlar bana. Ben de dahilim dediğime çünkü.

İnşaallah istediğin gibi olur.
Kimseye kötü ya da iyi diyemeyiz zaten, burda kötülük iyilikten ziyade, karakterlerin birbirine uymaması yüzünden sorunlar çıkıyor aslında, herkesin kendine göre huyu var, senin huyun bana ters geliyordur, benim huyum sana ters geliyordur, olur insanız hepimiz,300.000 küsür kadın hepimiz birbirimizle uyumlu olacağız, çok iyi anlaşacağız diye birşey yok zaten, aslında önemli olan ne biliyor musun? Birbirimizi olduğu gibi kabul edebilmek.
Hırçınlıklarımızla, ani çıkışlarımızla, bazen duygusallıklarımızla, hepimiz birbirimizi olduğu gibi kabul eder, belli kalıplara sokmaya çalışmazsak kavga dövüş olmaz, birbirimize kırılmayız da.

benim sorunlu olduğum yok da benimle sorunlu olanlar var canım.
uzun süredir kimseye yazmamaya calısıyorum elimden geldiği kadar ama benim de sabrım var
hep bir taraftan olmuyor.

Bence bizler, hassas bir anımıza denk gelen aslında kötü niyetli olmayan yorumları içerleyip bu hale geldik. İlk yorumundan ötürü seni tebrik ediyorum Just'ımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…