Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

Yok canım şeker gibi yönetici ablamızsın hehe :86:

Mahpusta günler çok zor geçiyor kkyı sayıklıyorum evde

Tamam videonun içinde hoş kelimeler geçmiyordu da ben orada cidden bir tarafa sövüldüğünü düşünmedim ya onu da açıklayayım burdan her görüşe saygım var orada sadece derdini anlatmıştı çocuk tabi sanırım biraz üslubu hoş karşılanmadı

Senin temiz kalbini ben biliyorum :) Bazen tek tabanca olmak harbiden çok rahat .
sen daha temizsin kuzum benim

bak bunları yazarken bile tırsıyor

Mune Ben sana bi konuda kirildim konuyu yanlis yere actim diye 30 puanlik ceza vermistin 10 olaydi iyiydi

Mune sen tam anaç bir müdürsün. Kazen de korkutucu olmaya çalışıyor ama ben onu biliyorum yeeeaaa ...
Kabak tatlısını müthiş yapan adam :)
Curly. I-ıh cık kızgınım ona. Gelse ya buraya, gel 30 puanımı sil barışalım Curly

Evet ya bir kez çok aptalca bir şey yapmıştım tatlı-sert paylamıştı beni Mune özelden ah sizin gibi kuzuları napıyım korumam lazım diye

Bana gicik olup küs olup barisacak olan barismak isteyen varsa kapim acik

puan dedin de bende de 50 puan var yaa
hepsini de Kazen verdi

Tırsmak iyidir, insanı zinde tutar

Tweety,
Konuyu yanlış yere açtın diye mi İtiraf ettttt, o öyle değildiiii

öyleydi abla ya bdvye burunla ilgili konu actiydim ondan aldimdi 30 puani tabi ilk acisim degildi evet uyarilardan sonra acmistim ama 30da coktu be

Tırsmak iyidir, insanı zinde tutar

Tweety,
Konuyu yanlış yere açtın diye mi İtiraf ettttt, o öyle değildiiii

Bu saatte ayık olduğuma göre baya etkilemişsin beni Mune ablacım

o değil bir kez banlıyken rüyamda gördüm ya mesaj göndere tıklıyorum tıklıyorum göndermiyo gri görünüyorum altta ofluyorum pofluyorum

Son düzenleme:
öyleydi abla ya bdvye burunla ilgili konu actiydim ondan aldimdi 30 puani tabi ilk acisim degildi evet uyarilardan sonra acmistim ama 30da coktu be
Kaç uyarıydı Tweety ve itiraf etttt özelden kaç kez uyardım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…