benim kazeni tanıdıgım topik o topikkötü bir tanısmaydı öncesinde bilmiyordum pek
Editörlüğünü iyi yap
Link vereceksin üyeye.
Arayıp parmaklarını yormayacak
İşte bak böyle : http://www.kadinlarkulubu.com/showgroups.php
üstteki ikonları karıstır yönetici listesini bul
Rengina , bildiğin kendin pişir kendin ye hesabında mune. Bak sen o editörlüğü bana verecektin kiii,,,, leb demeden çorum yani. Hizmette sınır yok, linki evine götürür bırakırım valla
Rengina , bildiğin kendin pişir kendin ye hesabında mune. Bak sen o editörlüğü bana verecektin kiii,,,, leb demeden çorum yani. Hizmette sınır yok, linki evine götürür bırakırım valla
Editörüme laf yok, birtek ben laf söylerim ona
Ay Curly de erkekmişSitede erkekler ikiye çıktı
Çok dedikodusunu yaptık şimdi bir 30 puan da ben yiyormuşum leo
Ay Curly de erkekmişSitede erkekler ikiye çıktı
Çok dedikodusunu yaptık şimdi bir 30 puan da ben yiyormuşum leo
Editörlüğünü iyi yap
Link vereceksin üyeye.
Arayıp parmaklarını yormayacak
İşte bak böyle : http://www.kadinlarkulubu.com/showgroups.php
ay koparttın beni leoo
gece gece sesli güldüm
yalnız siteye yeni girenlerin meşhur söylemi :
kazen erkek miymiş
çok gülüyorum yaa namahrem var diyecekler gibi geliyor ardından
Edilik de zor yav... ben açık açık söylüyorum istemem sorumluluk böyle keyfime göre takılıcam
Hatta arada asilere karışıp silikleşecem
Hahahah ... Huhuuu bebeğim ben geldim diye bacak atarken düşündüm kendimi. Kadınlar kulubü gibi pespembe giyinmişim filan düşünseneAy ben de güldüm kendime
zamanında biz de asiydikEdilik de zor yav... ben açık açık söylüyorum istemem sorumluluk böyle keyfime göre takılıcam
Hatta arada asilere karışıp silikleşecem
olay benim ediliğime döndü iyi miBak ben olsam link verirdim iste..
Hahahah ... Huhuuu bebeğim ben geldim diye bacak atarken düşündüm kendimi. Kadınlar kulubü gibi pespembe giyinmişim filan düşünseneAy ben de güldüm kendime
Şaka bir yana da zor tabii, düşünsene özgür yorum yapma hakları yok, biliyorlar işte, en ufak birşeyde tepelerindeyim, üyeyken yaptıkları yorumları editörken kısıtlamak zorundalar, görevli oldukları bölümde zamanında tartıştıkları üyenin bile talebini yerine getirmek zorundalar, onun işlemini yaparım, bunun yapmam diyemezler.
En mühimi yazdıklarından sadece kendileri sorumlu değiller üyelerin gözünde, siteyi temsil ediyorlar, site editörünüzün üslubu diye başlanıyor hemen söze.
Bende editor olamam herhalde geyikten kaybediyorum o ciddilik yok bende zaarAma yesil olduktan sonra ciddi olurum bende yakarim bi cigara dolanirim zabita gibi
zamanında biz de asiydikama yaşlandık cok deli çağlarımızdı
olay benim ediliğime döndü iyi mi