Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

Bana gicik olup küs olup barisacak olan barismak isteyen varsa kapim acik

Helal olsun Tweety'immmmmmmmmm .... :) Ben de aynen. Bana küs olup, sinirli olup, gıcık olup... Salak olduğumu düşünen varsa yazsın, kapım açık :)

Bende rüyamda bi kere editor oldugumu gormustum.. Anca ruyada gorurum zaten..

puan dedin de bende de 50 puan var yaa
hepsini de Kazen verdi

Ya bendeki 80 puanın 30 u curly yüzünden zaten, inat ettim bu Kadınlar Kulubü kapanıncaya dek o puanı sildiricem ya, çok şey mi istiyorum

Helal olsun Tweety'immmmmmmmmm .... :) Ben de aynen. Bana küs olup, sinirli olup, gıcık olup... Salak olduğumu düşünen varsa yazsın, kapım açık :)

O kadarda degil canim niye salak diyorsun kendine kabul etmem bunu.. Hatalilar varsa hatalarini anlayip gelsinler.. Baris saglayacaz diye kendi dogrularimizdanda vazgecmeyelim yani hakliyken haksiz olmaya gerek yok bence

Bana gicik olup küs olup barisacak olan barismak isteyen varsa kapim acik

Tweeyt kimbilir kaç zaman oldu(en az 6 ay) ama UI görmüştüm seni ve o yüzden silmiştim başka birşey yok yani haberin olsun

Ya bendeki 80 puanın 30 u curly yüzünden zaten, inat ettim bu Kadınlar Kulubü kapanıncaya dek o puanı sildiricem ya, çok şey mi istiyorum

yok leom sen cok şey istemıyorsun
zalım bu yönetim

Ohh ohh yazın puanlarla ilgili, sildireyim derken eklenmesinde

Verilen puan geri alınmaz, hepsi müessesemizin ikramı, ikramı geri çevirmek olmaz

Bende rüyamda bi kere editor oldugumu gormustum.. Anca ruyada gorurum zaten..

aaaa valla ben de edi olmadan önce editörleri gördüm hep rüyamda o profil bu profil geziyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…