Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

Ben hemen bir banka hesabı açar, rüşvet alırım valla .
KızlarımızBanyemesin hesabına 5 tl.

ya zaten özellikle siyasette istediğim gibi olamıyorum nasıl zor bir bilsen yazdıktan hemen sonra mune geliyor
öyle kuru kuru editor olunmaz gorevini yap kardesim

tivi kknın cıkısında bulusalım

Son düzenleme:
İlk cümle üç buçuk attırır zaten ablacım

Ki kurallar denilince hiç tavizim yok, artık bu herkesçe kabullenildi, geyikte sohbet ettiklerim bile 2 dakika evvel benimle gülüp eğlenirken bir anda pat diye mapusa düşebiliyor, tabii güldü diye değil, konuyu burdan itibaren okuyanlar için açıklamak lazım, benle gülerken o haylaz gidiyor bir topikte bir yprum yazıyor ki tam cezalık, ee tabii ne oluyor BAN!
Site kurallarına editörler, tüm yöneticiler de uymak zorunda

İç çamaşırlarına girersek topic tepemize kalcak leo

İnsanları korkutmak istemeyom zapıklaşıp

Hahahaha :) Sen o kızı seviyon amaaaaa Devamını özel de söylücem sana. Zapık kankam benim . Ne iyi anlaştık zapık zapık

Yalnız nasıl bir psikolojik baskı oluşmuşsa leonela topikten kaçtı

Olsun biz seni böyle biraz tatlı-sert seviyoruz :81:

Dalgalanarak geldin mi sus pus oluyoruz

Sohbet için hepinize teşekkürler.
Artık çıkmam lazım, iyi uykular

sen benim yanıma gel

cıkarın yok alacaksın o cezayı illa ki

Hahaha.... 120 olur puanım o zaman. Mune, 100 olunca şut ve gol oluyor muyum noluyor ?

Mune'm bende mangal gibi yürek var. Kaçmam ben ( 40 ağır geldi. Bak işte o zaman amacına ulaşmış olursun, anaç ifaden gözümden silinir bir anda)

Muneeeem, seviliyorsun , iyi gecelerrr....

ya zaten özellikle siyasette istediğim gibi olamıyorum nasıl zor bir bilsen yazdıktan hemen sonra mune geliyor

tivi kknın cıkısında bulusalım

diyorsun...

[video=youtube;XDqDRO7z-nk]http://www.youtube.com/watch?v=XDqDRO7z-nk[/video]

Muneeeem, seviliyorsun , iyi gecelerrr....

Şu öpücüyle kalp atan smiley çıkmıyo Konu mu açsam dedim sonra bir smiley için... ı-ıh mantıklı görünmedi ediler nerde ediler görevini yapsınlar öpücüklü smiley istiyoz geri istiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…