Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

Bana gicik olup küs olup barisacak olan barismak isteyen varsa kapim acik :KK53:

Helal olsun Tweety'immmmmmmmmm .... :) Ben de aynen. Bana küs olup, sinirli olup, gıcık olup... Salak olduğumu düşünen varsa yazsın, kapım açık :)

Bende rüyamda bi kere editor oldugumu gormustum.. Anca ruyada gorurum zaten.. :KK9::KK9:

puan dedin de bende de 50 puan var yaa:KK52:
hepsini de Kazen verdi:KK19:

Ya bendeki 80 puanın 30 u curly yüzünden zaten, inat ettim bu Kadınlar Kulubü kapanıncaya dek o puanı sildiricem ya, çok şey mi istiyorum :KK14:

Helal olsun Tweety'immmmmmmmmm .... :) Ben de aynen. Bana küs olup, sinirli olup, gıcık olup... Salak olduğumu düşünen varsa yazsın, kapım açık :)

O kadarda degil canim niye salak diyorsun kendine kabul etmem bunu.. Hatalilar varsa hatalarini anlayip gelsinler.. Baris saglayacaz diye kendi dogrularimizdanda vazgecmeyelim yani hakliyken haksiz olmaya gerek yok bence :nazar:

Bana gicik olup küs olup barisacak olan barismak isteyen varsa kapim acik :KK53:

Tweeyt kimbilir kaç zaman oldu(en az 6 ay) ama UI görmüştüm seni ve o yüzden silmiştim başka birşey yok yani haberin olsun :KK34:

Ya bendeki 80 puanın 30 u curly yüzünden zaten, inat ettim bu Kadınlar Kulubü kapanıncaya dek o puanı sildiricem ya, çok şey mi istiyorum :KK14:

yok leom sen cok şey istemıyorsun:KK9:
zalım bu yönetim :KK60:

Ohh ohh yazın puanlarla ilgili, sildireyim derken eklenmesinde :KK60::KK60:

Verilen puan geri alınmaz, hepsi müessesemizin ikramı, ikramı geri çevirmek olmaz:KK51:

X