benim sorunlu olduğum yok da benimle sorunlu olanlar var canım.
uzun süredir kimseye yazmamaya calısıyorum elimden geldiği kadar ama benim de sabrım var
hep bir taraftan olmuyor.
Bence bizler, hassas bir anımıza denk gelen aslında kötü niyetli olmayan yorumları içerleyip bu hale geldik. İlk yorumundan ötürü seni tebrik ediyorum Just'ımmmmmm
Anlat canım ne olacak bak ben anlattım oh
benim mevzular derin mevzular
öyle basitçe olmazbeni boşverin o yüzden
eee yok mu baska itiraf
İnşaallah istediğin gibi olur.
Kimseye kötü ya da iyi diyemeyiz zaten, burda kötülük iyilikten ziyade, karakterlerin birbirine uymaması yüzünden sorunlar çıkıyor aslında, herkesin kendine göre huyu var, senin huyun bana ters geliyordur, benim huyum sana ters geliyordur, olur insanız hepimiz,300.000 küsür kadın hepimiz birbirimizle uyumlu olacağız, çok iyi anlaşacağız diye birşey yok zaten, aslında önemli olan ne biliyor musun? Birbirimizi olduğu gibi kabul edebilmek.
Hırçınlıklarımızla, ani çıkışlarımızla, bazen duygusallıklarımızla, hepimiz birbirimizi olduğu gibi kabul eder, belli kalıplara sokmaya çalışmazsak kavga dövüş olmaz, birbirimize kırılmayız da.
Aa öyle boşverin falan yok dinleyeceeeez
İtiraf okuyup da itiraf etmemek olmaaaaz
tüh girmeseydim keske topiğe
Çok merak ettim ama ya
Bak bir başlarsam tweetymden beter meraklı olurum
Anlat anlat hadi bak kimseye ban yok kimseye köstek yok burda azıcık bari anlat
benim mevzular derin mevzular
öyle basitçe olmazbeni boşverin o yüzden
eee yok mu baska itiraf
Bak mesela ben, beni olduğum gibi kabul ettiniz değil mi
İtiraf edin bakalım, beni sinir bulduğunuz oldu mu hiç
İtiraflarınız kayıt dışı kalacak, korkmayın
Yemin ediyorum, senin gibi iyi insanların böyle güzel cümlelerini şahsım adına duymak için açmadım ve göstermedim bu iyi niyeti.
Övgüler, güzel sözler duymak için değildi gerçekten.
Amin amin amin inşallah ... Rabbim herkesin bahtını güzel yapsın. Dilerim gerçek hayatımızda kötü niyete sahip herkesin içinde fesatlıklar,kötü niyetler yok olur. Bu dünya gerçekten fani. Ansızın ölmeyeceğimizin garantisi yok.
Savaşmasınlar . Ne olursa olsun. Baktılar anlaşamıyorlar. Peki deyip çekilsinler ... :)
yok yok ben barısmak da istemiyorum kimseyleO zaman , Rengina ile sorunu olan bir cesur yürek varsa yazsın diyorum. Öyle isim vermeden yazmak kolay. Var mı açık yüreklilikle,delikanlıca, iyi niyetle yazacak olan ? Sorunu masaya yatırıp çözelim. Yalnız hakaret etmek yok. Herkes cümlelerini ince ince düşünüp eleyip yazsın :)
Bende zaten övülmek için bu konuyu açtığını düşünsem yazma gereği duymazdım inan bana...
Güzel sözlerin içinde çok teşekkür ederim...
Ben öyle yapıyorum şahsen, bu forumda da reelde de, baktım olmuyor, benim anlatmaya çalıştığım şeye tamamen kapatmış kendisini karşımdaki hiç uzatmadan çekiliyorum.
Dolayısıyla anlık olarak sinirlensem de kızgınlık birikmiyor içimde
Darısı başınıza
yok yok ben barısmak da istemiyorum kimseyle
böyle ek tabanca rahatım
Ay sinir bozucu değil de ben tırsıyorum ara ara
Bir de ilk banımı hak etmedim ben Mune ablacım yaYani bence
Çok mu ileri gittimYine tırstım bak
Halbuki ben hem tırsılan hemde sinir bozan olmak istiyordum, yeterince çabalamamışım demek ki bu yönde
Kendimi geliştireyim.
İlk cezan benden değil, o yüzden çok sorgulama istersenama şimdi baktım hak etmişsin
Yok dedim ama müdürüm ben sana azıcık sinir olmuş olabilirim
En son özelden gönderdiğim mesajlar ile ilgili sanki hiç birşey yapmamışsınız gibi geldi
Ama sonra bunca yıllık tecrübenizi göz önünde bulundurup sizden daha iyi bilecek değilim ya dedim ve geçti
Not: O konuda hala aynı fikirdeyim