Yurtdışının artık hayal olması. Çok üzgünüm.

İnsan bir şeyi kafasına takması için ya parasız, ya aldatılmış ya da kaynanasıyla eltisiyle kavgalımı olması gerekiyor ya?

Ben anlıyorum sizi, gidecek gibi plan yapmış heyecanlanmışsınız. Şimdi olmayınca motivasyonunuzu kaybetmişsiniz.
Bence daha uygun alternatifler bulup gidin

Hanımlar nedir bu vizyonlu-vizyonsuz tartışmasının nedeni?
Biraz googleladım, bakın ne diyor google emmi:

Türk Dil Kurumu sözlüğüne göre vizyon sahibi olmak kelimesinin anlamı geniş görüşlü demektir. Bir diğer anlamı ise ileri görüşlüdür. Son anlamı ise ufku geniş kimsedir.

Kişisel vizyon, gelecekle ilgili ne istediğini, nerede olmak, ne yapmak istediğini hedeflemektir. Geleceğinin net bir resmini çizmektir. Kişi hayattan ne istediğini bildiği, gelecekte nerede olmak istediğini netleştirdiği andan itibaren, hedeflediği hayat için gerekli adımları atmaya başlar.

Buna göre herkesin hayata bakışı, beklentileri, mutlu olduğu şeyler, tatil anlayışları, hedefleri farklıdır.
Kimi avmde, kimi ev alarak, kimi yurtdışına giderek, kimi bir uyku tulumunda kimi 5 yıldızlı otelde konaklayarak mutlu olur.

Önemli olan bizim kendimizi mutlu etmemizdir, bizim ne istediğimizi bilmemizdir, istediğimiz gibi yaşamak için bizim gösterdiğimiz çabalardır.

Birimizin hedefi diğerine manasız gelebilir ama hedeflerimizin bizim için olan anlamıdır önemli olan.

Bu yüzden kusura bakmayın ama bazen bazı konularda tartıştığınızda, bu tartışmalar bana manasız geliyor zira herkesin beklentisi de vizyonu da kendisinin istekleriyle doğru orantılıdır.

Eklentiler

• Screenshot_20220519-133750_Chrome.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 50
Valla kendi adima soyliyim yurt dışını geçtim şehir dışı tatil bile hayal oldu bizim için. Ben de eşim de çalışıyoruz iyi de bir gelirimiz var , her yaz muhakkak kendi bütçemize göre 3-4 günlük bir tatil yapardik enazindan.. son benzin zamlqrindan önce bu sene için de bir programimiz vardi ancak suan hesaplama yapıyorum da kimildayacak durumda değiliz.. güzelim ulkemiz ekonomimiz ne hallere geldi. Gerçekten içler acısı

Cidden cocuk olmasa otobüsle gideceğiz ama,cocukla gözüm kesmyor 1500 tl en az yakıt suan .Tatilde yiyip gözüp geliyorsun en azından.
Ama su yakıt ciğerimi yakıyor cidden
Çocugun okula gidis gelis yakıt masrafını azaltmak icin ,okul fiyatını 1000 tl arttırdık.
Duyanlar diyorlar matematik derslerinden online mı gectiniz diye
Yakıta vermeyelim bari cocuk daha iyi bi krese gitsin diyoruz.
Kötünün iyisine tercih yapmak zorunda bırakılıyorz resmen

Arabasi oldugu halde ise otobusle geliyo artik insanlar cidden fazla yakit parasi.ben yemeyeyim araba yesin.

yurtdışında iş bulup oraya yerleşin mis gibi..

Bak butun mesajlarimi bastan oku o vizyon laflari vizyon diyenlere cevap.ilk vizyon meaaji da bana ait degil.okudugunuzu anlamiyo olabilirsiniz kinamiyorum.bastan sindire sindire okuyun.belli ki bos vakit cok

Valla öğle arasındayım bir yandna kahve içeyim bir yandan vurup kaçayım dedim Bir de eski üyeyim malum eski konuları bulmakta gayet pratiğim... şu evli herifi bilmiyordum mesela, eski mesajlara tıklarken bir de baktım orda valla çok iyi bulup topladım kendimi tebrik ediyorum

Evli herif?
Bacim mesaj bulmak baska okudugunu anlamak baska.bir suru sey yaziyoz basta sona mesajlara cevap.aradan cimbizlayip onu dedin bunu dedin iftira oluyor toparlamak degil.ben o kadar mesaji toplayamam senin gibi vaktim yok kahve icerken kahve iciyorum

Benim ne demek istesidigimi mesajlarin tamamini okuyan niyeti iyi herkes anlar ortalama zekaya sahip.
Bana erkeksin, oglansin diyen bir uyesin.cok da şeyapma bacim.o zaman da tebrik etmistin kendini nasil anladim diye sorma valla.anladim diyerekbi zahmet bul o mesajini da sen ugrastirma beni

Son düzenleme:

Hani şu internetten tanışmayıp da gel buraya otelin ulaşımın parasını vereyim dediğin sonra da evli çıkan abimiz Yani yani bu kadar uzun bir tamalama yazmak istemedim o yüzden kısalttım, umarım yanlış anlaşılmamışımdır. Rahatsızlık verdiysem evli çıkan üçkağıtçı sosyal medyadan olmayan herifi de diyebilirim

Burayı zaten hiç anlayamadım ortak tanıdıklar vasıtasıyla tanıştım demişsin. Bir insan arkadaşına nedne evli birini tanıştırır ki. Bu ülkenin çivisi çıktı iyice yahu

Konuyla alakasi nedir? Ben adamin evli oldugunu bilmiyorum o zaman ogrendim gorusmeyi kestim.hanfendi kendinize gelin!!! Sakalasmak ciddiye binmesin.kimseye namusuma laf ettirmem.
Adamin tetniyesizligi ben ne bileyim evli?!

Mesaji duzenlemissiniz de konuyla bunun ne alakasi var???kendinize gelin.

Konuyla alakasi nedir? Ben adamin evli oldugunu bilmiyorum o zaman ogrendim gorusmeyi kestim.hanfendi kendinize gelin!!! Sakalasmak ciddiye binmesin.kimseye namusuma laf ettirmem.
Adamin tetniyesizligi ben ne bileyim evli?!

Kızma canikom namusunla ilgili bir şey demedim ki, bu heriflerin hepsi üçkağıtçı zaten. Onlara ayırdığın bütçeyle vizyonsuz dediğin üyelere al birer uçak bileti hem millet kültürlensin hem de paran boşa gitmemiş olur dedim. ne dedim ben şimdi Neyse konuyu daha fazla dağıtmayayım işin ucunda banlanmak var

Offff hanimefendi ben bekar bi insanim.biriyle tanismak istemek,tanistirildigim biriyle gorusmek ne zamandan beri yanlis?bunu yapan kisilerin ahlaksizligi.bunu cimbizlayip burada sanki ben yanlis bir seybyapmisim gibi yazmak konuyla alakasiz gayet kotu niyet.benimle muhatap olmayin belli ki ayni seviyede degiliz..burada keselim

Kız altıma işicem, umuma açık yerdeyim yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…