• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışının artık hayal olması. Çok üzgünüm.

Amasra inkum sahilde ücretsiz kamp alanı var, güvenli bir yer zaten bir sürü aile vs de orada. Paralı tuvalet duş da var. İnkum desen kaç km sahil sirf kumsal... Bence orada kalabilirsin. Gezerken de amasrayi gezersin. Zaten küçücük yer, iki boy tur atsan, bir de tavşan adasına vapura binden yeter:) eğer araba bulabilirsen fatihsultan Mehmet'in baktığı tepe (çeşmi cihan tepesi sanirim), kuş kayası mezarlari, guzelcehisar lav sutunlarina gidebilirsin.
İyi eglenceler şimdiden^^

:oops: :oops:
Terapistim de blog açmamı önermişti ama açtığım gibi duruyor,bir yazı bile eklemedim. Instagram'da kapalı hesabım var, onda da 'gorgusuz iyi ki bir yere gitmiş,yüz stori atti' demesinler diye çok abartmadan paylaşıyorum 🙈🙈
Kesinlikle açmalıydınız saçma sapan influenserlar yerine sizin hesabı takip ederdik en azından kendimiz için faydalı bi şeyler bulurduk uygun gezi ve yerler hakkında

Kızma canikom namusunla ilgili bir şey demedim ki, bu heriflerin hepsi üçkağıtçı zaten. Onlara ayırdığın bütçeyle vizyonsuz dediğin üyelere al birer uçak bileti hem millet kültürlensin hem de paran boşa gitmemiş olur dedim. ne dedim ben şimdi :bicak: Neyse konuyu daha fazla dağıtmayayım işin ucunda banlanmak var :ruh:
Ayrica ben alayim demedim adam alayim gel dedi.okudugunuzu anlamak icin bolca kitap okuyun derim.iftira hos degil.

Cidden cocuk olmasa otobüsle gideceğiz ama,cocukla gözüm kesmyor 1500 tl en az yakıt suan .Tatilde yiyip gözüp geliyorsun en azından.
Ama su yakıt ciğerimi yakıyor cidden:KK43:
Çocugun okula gidis gelis yakıt masrafını azaltmak icin ,okul fiyatını 1000 tl arttırdık.
Duyanlar diyorlar matematik derslerinden online mı gectiniz diye:KK43:
Yakıta vermeyelim bari cocuk daha iyi bi krese gitsin diyoruz.
Kötünün iyisine tercih yapmak zorunda bırakılıyorz resmen:KK43:
Kesinlikle içler acısı durum. Her buluşmanın sohbetin tek konusu ekonomimizin geldiği vahim durum. İşin tuhaf kısmı 1 yıl önceki konforunu dahi sağlayamıyor hic kimse. Aile üyelerimizde artış yok gelirimizde düşüş yok gözle görülen olumsuz bir etgen( öznel) yok ama yine de 1 yıl onceki konforumu sağlayamıyor um.. daha söylenecek bissuru bissuru şey var da malum hicbirimiz ağzımizi acamiyorz korkudan

Arabasi oldugu halde ise otobusle geliyo artik insanlar cidden fazla yakit parasi.ben yemeyeyim araba yesin.
Geçen yıl 16 saatlik tatile yaktigimiz yakiti bu yıl bir depo benzine veriyoruz. Bir sene ya bir sene... Bir senede nasıl bu kadar fakirlestik yada buna mahkum edildik.gercekten aklım almıyor

kanka oraya gidince hep eliyle her seye dalan araplar oluyo o yuzden biz yine ingiltere prensesiyiz💅🏻
Balayında patates kızartmalarını elimle yedigim icin kocam benden cok utanmıstı 🥹 babama söylemisti babam da ben onunla(benimle yani) tatile giderken ayrı yerde yemek yiyorum demisti.. ne var yemek yerken kendimizden geciyorsak 🥺

Güncelleme yapayım bari ben de.
Balayında patates kızartmalarını elimle yedigim icin kocam benden cok utanmıstı 🥹 babama söylemisti babam da ben onunla(benimle yani) tatile giderken ayrı yerde yemek yiyorum demisti.. ne var yemek yerken kendimizden geciyorsak 🥺

Patates elle yenir yav.

B
Güncelleme yapayım bari ben de.

Patates elle yenir yav.
Benim kibarcık pirzolayı bile bıçak çatalla yer…
Ben böyle;

1652965251718.jpeg

Sırf beni su konuda haklı cıkarmak icin almadılarsa bende bisey bilmiymmdm🤪😂😂😂

Eklentiler

• 8C52CE7C-A200-4992-9AA0-9FE7FEC65A3E.jpeg
    8C52CE7C-A200-4992-9AA0-9FE7FEC65A3E.jpeg
    140,3 KB · Görüntüleme: 64
Bu arada 40.000 ₺ evet çok para ama biz 3.5 saatlik şehir dışı yapalım dedik pazar günü, 4,000₺ lik olduk😂 dönüşte de sürprizs 888₺ cezamız geldi😂
Valla kendi adima soyliyim yurt dışını geçtim şehir dışı tatil bile hayal oldu bizim için. Ben de eşim de çalışıyoruz iyi de bir gelirimiz var , her yaz muhakkak kendi bütçemize göre 3-4 günlük bir tatil yapardik enazindan.. son benzin zamlqrindan önce bu sene için de bir programimiz vardi ancak suan hesaplama yapıyorum da kimildayacak durumda değiliz.. güzelim ulkemiz ekonomimiz ne hallere geldi. Gerçekten içler acısı
biz eşimle kafa dağıtalım diye şehir dışı yaptık Pazar günü, 4 saatlik yol. İnanamadık ne kadar harcadığımıza. Döndüğümüzde de 30% mu ne hız sınırını aşmışız, sürppriiiz: 888₺ ceza😂 (güldüğüme bakmayın içime oturdu) kapıdan adım attığınız an parametre çalışmaya başlıyor🫣

Bu arada 40.000 ₺ evet çok para ama biz 3.5 saatlik şehir dışı yapalım dedik pazar günü, 4,000₺ lik olduk😂 dönüşte de sürprizs 888₺ cezamız geldi😂

biz eşimle kafa dağıtalım diye şehir dışı yaptık Pazar günü, 4 saatlik yol. İnanamadık ne kadar harcadığımıza. Döndüğümüzde de 30% mu ne hız sınırını aşmışız, sürppriiiz: 888₺ ceza😂 (güldüğüme bakmayın içime oturdu) kapıdan adım attığınız an parametre çalışmaya başlıyor🫣
888 e ben bile üzüldüm burdan😣Gecmis olsum😑

Bende bunu cok merak ediyorum . Örnegin hız sınırı kontrolü olduğunda her hangi bir gösterge var mı ? Burda mesela kamera işaretleri var yada polis kontrolü var diye küçük bir tabela olur. Şimdiye kadar Türkiye’de ceza yemedim ama yinede bilmekte fayda var 🙂

Pasaport yenimeme başvurusu yaptım, 1700 civarı on senelik bedeli almışken on senelik olsun dedim belki uğurlu gelir :KK53: Paris’i çok gömdünüz çok da merak ediyorum ama İtalya veya İspanyaya da bakacağım Eylül ayına. Multi vize alır mıyız bilemedim ülkeden ülkeye geçiş yapmak için biraz daha deneyim kazanmayı bekleyeceğim sanırım.

Pasaport yenimeme başvurusu yaptım, 1700 civarı on senelik bedeli almışken on senelik olsun dedim belki uğurlu gelir :KK53: Paris’i çok gömdünüz çok da merak ediyorum ama İtalya veya İspanyaya da bakacağım Eylül ayına. Multi vize alır mıyız bilemedim ülkeden ülkeye geçiş yapmak için biraz daha deneyim kazanmayı bekleyeceğim sanırım.
Multi vize nedir ? Bildiğim kadarıyla schangel vizesi tüm schangel ülkelerini kapsıyor.

Bende bunu cok merak ediyorum . Örnegin hız sınırı kontrolü olduğunda her hangi bir gösterge var mı ? Burda mesela kamera işaretleri var yada polis kontrolü var diye küçük bir tabela olur. Şimdiye kadar Türkiye’de ceza yemedim ama yinede bilmekte fayda var 🙂
Var evet radar yazıyor bu yolda dronela hız kontrolü yapılmaktadır yazıyor hız limiti tabelaları oluyor

Ama misal 80 yazan yerden 89 la geçerseniz affetmiyorlar 😂😂

Özellikle Giresun ordu oralar da çok ceza yedık biz

Hayırlı olsun bende iki gün önce schengen vizesi için başvuru yaptım yorumları okuyunca Paris’ten ben de vazgeçtim

Önce Yunan adaları sonra İtalya insallah

Darısı başına🙏

Gösterge var. Önceden uyarıyor. Ama ansızın da oluyor mesela tepede kameralar var. Bu Bayramda bir de helikopterden yazmışlar ceza. Telefonla konuşanları, emniyet kemeri takmayanları. Bir de Türkiye’de hız limitleri çok düşük. Bazı yollarda 80 km ile ceza yiyebiliyorsunuz.
2019 yılına ait Dünyada en çok ziyaret edilen şehirler listesini yolluyorum sana. Paris 2. Sırada. Adamlar güzel pazarlıyorlar ama beklentiyi karşılamıyor.

Eklentiler

• 1D5664B8-C761-4805-BCF3-7D6AEEE64152.jpeg
    1D5664B8-C761-4805-BCF3-7D6AEEE64152.jpeg
    204,4 KB · Görüntüleme: 49
Back