Yurtdışının artık hayal olması. Çok üzgünüm.

Mesajlara baksanirsin vizyon kelimesini cumle icinde kullan demisler fizyondur o fizyon vizyon olsa duramazsiniZ
Niye bu kadar asagiliyonuz birbirinizi yaw

Ama cano siz de ben AVMye gittim çok vizyonluyum diyen üye değil miydiniz? Ev almak isteyip para denkleştiremeyen üyeye vizyonsuz, ev almak için uğraşacağına gez dememiş miydiniz? Sanırsam tepeden bakma furyasını başlatan sizdiniz. Bu konu da tam size göre işte bolca gezme tozma vınlama, aşağılama ve vizyon kelimesi içeriyor

Vizyon kelimesini ortaya atan sizsiniz, beni Paris’i ve Avrupayı görmek istediğim için dalga geçip küçümseyen de. Sizin tercihlerinize aynısı yapılınca neden rahatsız oldunuz ki?

olur soyleyin. maksat kalp kirilmasin :)

Böyle ölmez füze at klfgkfgfglkg

E bi zahmet.
Su memlekette Eskisehirde bi ci börek yemeyen varsa zaten yasıyorum demesin pardonda.
Ben
Olmadı ama şimdi üzüldüm yahu.
Geçen canım çekti, halbuki yakın da ama evde yapıverdim.
Bu ülkeyi ciğ börekle bir tutmanız kanıma dokundu, şaka değil.
Mardin’de gün doğurup batırmayan karadenizde yaylalara çıkmayan, akdenizde kanyonları görmeyen, Çanakkale’de şanımızı gezmeyen, ölüdenizde kral mezarları, kaplumbağa yuvalarını bilmeyen, Van gölünü seyrelemeyen ve sayamayacağım benim de bir sürü hayalim olan şey dururken, ci börek
Vallahi kanıma dokundu, Nemrutu görmeden ölürsem gözüm açık gider ha…

amanruyaya baktin mi cherryyy

Şu yazdıklarındna sonra bakmaya korkar oldum kız nasıl bakayım hsdfsdfdffd
Arkadaşımın yazlığı var davet etti ona gidicim, o da Türbüküne yakınca. Beache gideriz vınlarız dediler artık 200tllik lahmacundan ben de yerim

Şekerim ben bunlarin hicbirini demedim hepsi siz vizyonlu uyelerin yorumlayip anladigi seylerbayiliyonuz insanlarin demediklerini demis gibi anlayip yaftalamaya canlarim benim bitanecik uyelerimyerim sizi gerci yemeyeyim ben erkektim demi pardon oğlan
Dediklerimizi konusalim demediklerimizi degil

Sen de kötü vuruyorsun
Karadeniz ince cizgimizValla gidemedik icimde ukte.Karadenize gidemedim diye konu acasım var .
Gidip bi pazı sarma yiyemedik,ci börekle avunuyorz gfklgkl
hıyıt vzynu pızı srma sınınlrdn ilerleymrz diyecekler simdi
Gönder gelsin gfklgfklgfl

Kocam amatör denizcilik sınavına giriyor bu yaz.
Seneye tekne kiralayıp Bodrum yapacakmısız
Gerci bizim kiralayacgımız tekneyi oraya sokmazlar görüntü kirliliğinden ama,olurda gidersek teknede kücük tüpte sacda pisirrir hayrına dagıtırım sahile gflgflgfl
Seni yenecem TÜrkbüküüüü

Valla saydım sırf bu 3 mesajda 4 kez vizyon yazmışsın:

Ev alamıyorum param tutmuyor diyen üyeye vizyon aşağı vizyon yukarı takılmışsın da cano sen de parayı fazla bulmuşsun sankim, internetten buldugun bir kez gormedigin adama tüm masrafları karşılayayım yeter ki gel demişsin. Sonra da adam evli çıkmış, oooppsi do:

Şöyle bir çözüm buldum, parası olmadığı için ev alamayan ve akabinde gezemeyen üyeye heriflere yedirmek için ayırdığın bütçeyi ver böylece o da gitsin uçak bileti falan alıp aydınlansın, kendini geliştirsin hsdfdsfdfsfd

Kadın acımıyor saplıyor arkadas

Bak butun mesajlarimi bastan oku o vizyon laflari vizyon diyenlere cevap.ilk vizyon meaaji da bana ait degil.okudugunuzu anlamiyo olabilirsiniz kinamiyorum.bastan sindire sindire okuyun.belli ki bos vakit cok

ohooo kalacak yere para vermiyosan sana macakizinda bi drink yakisir

Bugün malum duygusalız, anlam ve önem olarak bir anda gözümde belirdi, hisler yoğunlaştı.
Güzel ülkeyiz vesselam içine etmedikleri sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…