Yurtdışının artık hayal olması. Çok üzgünüm.

1 ay önce 3 gece roma tatiline gittik ben eşim kızım. gidiş bileti kişi başı 599 tl almıştık 3 ay öncesinden.Dönüş millerle hallettik.pasaportumuz yeşil ona para vermedik. Şehir merkezine uzak otel seçtik ucuz olsun diye.Araba kiraladık paşalar gibi gezdik 4 gün floransa napoli arabayla gittik geldik . Yeme içme alışveriş toplamda 2 yetişkin bir çocuk 20 bin ancak tuttu tumadı .şimdi antalyada bir otele baktım 4 gece her şey dahil 26 bindi. Antalyaya 4 gece bir otele vereceğime farklı bir ülke görür farklı bir kültür tanırım .

Yaşamayı hayatta kalmak sanan iş-ev-market cenderesinde yaşayanlar seni anlamazlar burada.

Yıl olmuş 2022
Dünya küreselleşmiş herkes dünya vatandaşı olmuş biz ortadoğu çukurunda ömür tüketiyoruz
En son euro 2.75 iken bir yere gittim herhalde ömrü hayatımda son olacaktır yazık gerçekten yazık.

Hiç aklıma bile gelmedi bu dedikleriniz , bence güvenilir ama siz bu kadar şüpheyle yaklaşırsaniz başınıza gelme olasılığı çok yüksek

Bende Paris e gidipte Louvre u gezmeden dönersem Paris e gittim diyemem mesela. Türkiyede de her sene gittiğimiz lokasyonlarda müze, ören yeri,mağara, doğal park vs hepsini gezerim otele ve denize bağlı kalmam yazları mesela.

Ahahhahah harika tespit. Abartılıyor gibi gelirdi ama 2019da yakin arkadasim hintliyle evlendi. Mecbur gittim delhiye hic olmadi tac mahali görürüm avuntusuyla. Şunların hepsini yaşadım ya birebir:

Ek olarak da en temiz en luks yerlerde bile su-sabun-tuvalet kagidi üçlüsünü bir arada bulmak imkansız birinden biri olmuodu mutlaka

Gecen de şunu gördükten sonra dedim ki eğer Tanrı varsa bu ülkeyi yıksın

bencede tamam turist icin bisey degil o fiyat (malum kur farkindan) ama Tr de yasayanlarda 4 gunlugune Antalyada tatil icin o kadar para verir mi bilemedim...

gezmeyi seven yada diger ulkeleri merak edenler icin maalesef Tr de orta halde yasayip bu hayali gerceklestirmek cok zor ama imkansiz degil.. demek istedigim yurt disini saplanti haline getirip su anki guzellikleri kacirma ve umidini kaybetme. meselaa senelik green card cekilisine katilabilirsiniz ailece yada biletinizi bir kac sene onceden rezerve yaptirin vb.. benim uzuldugum bu heves yuzunden depresyona girerek mutsuz olman, inan degmez. cunku sukredecegimiz o kadar cok sey var ki.. mesela ben yillardir yurtdisinda yasiyorum ama evladim yok ama sukrediyorum ki esimle mutluyum, evimde huzurluyum. umarim gonlunun istedigi olur bu arada anı yaşamayi da unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…