Yurtdışının artık hayal olması. Çok üzgünüm.

Kesinlikle açmalıydınız saçma sapan influenserlar yerine sizin hesabı takip ederdik en azından kendimiz için faydalı bi şeyler bulurduk uygun gezi ve yerler hakkında

Ayrica ben alayim demedim adam alayim gel dedi.okudugunuzu anlamak icin bolca kitap okuyun derim.iftira hos degil.

Kesinlikle içler acısı durum. Her buluşmanın sohbetin tek konusu ekonomimizin geldiği vahim durum. İşin tuhaf kısmı 1 yıl önceki konforunu dahi sağlayamıyor hic kimse. Aile üyelerimizde artış yok gelirimizde düşüş yok gözle görülen olumsuz bir etgen( öznel) yok ama yine de 1 yıl onceki konforumu sağlayamıyor um.. daha söylenecek bissuru bissuru şey var da malum hicbirimiz ağzımizi acamiyorz korkudan

Arabasi oldugu halde ise otobusle geliyo artik insanlar cidden fazla yakit parasi.ben yemeyeyim araba yesin.
Geçen yıl 16 saatlik tatile yaktigimiz yakiti bu yıl bir depo benzine veriyoruz. Bir sene ya bir sene... Bir senede nasıl bu kadar fakirlestik yada buna mahkum edildik.gercekten aklım almıyor

kanka oraya gidince hep eliyle her seye dalan araplar oluyo o yuzden biz yine ingiltere prensesiyiz
Balayında patates kızartmalarını elimle yedigim icin kocam benden cok utanmıstı babama söylemisti babam da ben onunla(benimle yani) tatile giderken ayrı yerde yemek yiyorum demisti.. ne var yemek yerken kendimizden geciyorsak

Güncelleme yapayım bari ben de.

Patates elle yenir yav.

Sırf beni su konuda haklı cıkarmak icin almadılarsa bende bisey bilmiymmdm

Eklentiler

• 8C52CE7C-A200-4992-9AA0-9FE7FEC65A3E.jpeg
    140,3 KB · Görüntüleme: 64
Bu arada 40.000 ₺ evet çok para ama biz 3.5 saatlik şehir dışı yapalım dedik pazar günü, 4,000₺ lik olduk dönüşte de sürprizs 888₺ cezamız geldi
biz eşimle kafa dağıtalım diye şehir dışı yaptık Pazar günü, 4 saatlik yol. İnanamadık ne kadar harcadığımıza. Döndüğümüzde de 30% mu ne hız sınırını aşmışız, sürppriiiz: 888₺ ceza (güldüğüme bakmayın içime oturdu) kapıdan adım attığınız an parametre çalışmaya başlıyor

888 e ben bile üzüldüm burdanGecmis olsum

Bende bunu cok merak ediyorum . Örnegin hız sınırı kontrolü olduğunda her hangi bir gösterge var mı ? Burda mesela kamera işaretleri var yada polis kontrolü var diye küçük bir tabela olur. Şimdiye kadar Türkiye’de ceza yemedim ama yinede bilmekte fayda var

Pasaport yenimeme başvurusu yaptım, 1700 civarı on senelik bedeli almışken on senelik olsun dedim belki uğurlu gelir Paris’i çok gömdünüz çok da merak ediyorum ama İtalya veya İspanyaya da bakacağım Eylül ayına. Multi vize alır mıyız bilemedim ülkeden ülkeye geçiş yapmak için biraz daha deneyim kazanmayı bekleyeceğim sanırım.

Multi vize nedir ? Bildiğim kadarıyla schangel vizesi tüm schangel ülkelerini kapsıyor.

Var evet radar yazıyor bu yolda dronela hız kontrolü yapılmaktadır yazıyor hız limiti tabelaları oluyor

Ama misal 80 yazan yerden 89 la geçerseniz affetmiyorlar

Özellikle Giresun ordu oralar da çok ceza yedık biz

Hayırlı olsun bende iki gün önce schengen vizesi için başvuru yaptım yorumları okuyunca Paris’ten ben de vazgeçtim

Önce Yunan adaları sonra İtalya insallah

Darısı başına

Gösterge var. Önceden uyarıyor. Ama ansızın da oluyor mesela tepede kameralar var. Bu Bayramda bir de helikopterden yazmışlar ceza. Telefonla konuşanları, emniyet kemeri takmayanları. Bir de Türkiye’de hız limitleri çok düşük. Bazı yollarda 80 km ile ceza yiyebiliyorsunuz.
2019 yılına ait Dünyada en çok ziyaret edilen şehirler listesini yolluyorum sana. Paris 2. Sırada. Adamlar güzel pazarlıyorlar ama beklentiyi karşılamıyor.

Eklentiler

• 1D5664B8-C761-4805-BCF3-7D6AEEE64152.jpeg
    204,4 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…