Yurtdisindayim, cok yalnizim, hamileyim, depresyona girdim

iste icimden gelmiyor suan hic bisey yapmak, aslinda turkiyede boyle degildim, bide gitsem bi aktivite yapsam herkes yabanci insan cevresinde onu anlayan birilerini ariyor, ben adapte olamadim yabancilara konusmak bile gelmiyor icimden

Yaşadığın ülkenin dilini bilmiyorsan kurslara gidip öğrenebilirsin veya daha farklı kursları araştırıp katılabilirisin kurslara. Yeni arkadaşlar edinirsin böylece.

gittim bi sure ama ordada kendime turk arkadas edindim, ve suan hic bisey yapmak gelmiyor icimden, newyorktayim ben, offf bayanlar gecici mi acaba bu surec hep boyle depresif kalmiyim

iste icimden gelmiyor suan hic bisey yapmak, aslinda turkiyede boyle degildim, bide gitsem bi aktivite yapsam herkes yabanci insan cevresinde onu anlayan birilerini ariyor, ben adapte olamadim yabancilara konusmak bile gelmiyor icimden

Vallahi ben de amerikalılardan pek hazzetmiyorum yapmacık ve yüzeysel buluyorum. Türk grubu varsa olduğunuz yerde sosyal medyadan bakın. Türk hatun bulamasanız bile, Rus ve Yunan,İtalyan Akdenizli hatunlar bence işinizi görür.

Hamilelik depresyonu yaşamadım bilmiyorum ama geçicidir inşallah.
Sizi oyalayacak bir şeyler yapsanız.

gittim bi sure ama ordada kendime turk arkadas edindim, ve suan hic bisey yapmak gelmiyor icimden, newyorktayim ben, offf bayanlar gecici mi acaba bu surec hep boyle depresif kalmiyim

Hönk NY da sıkıldınız mı :) Etmeyin aktivitesi, sanat galerisi, parkı bahçesi derken NY bu okurken benim coşasım geldi hormonlardan bunaldınız herhal, sıkıcı küçük kasabada da yaşamıyorsunuz ki.

Cok haklisiniz ama biyerden sonra sikiliyor insan. calismaya alismis biri olarak evde oturmaya alisamadim belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…