maşallah 3 çocukla azminize hayran kaldım misafirlik konusunda türkiyedekiler de öyle bence Türkiye'dede konu komşuluk kalmamış çogu çıkar peşindeaynen bende geldigimde 21 yasindaydim simdi 3 cocuklu anneyim acik ceza evi diyorum kime sorsan kimse kimseyi istemiyor diyorlar burdaki turkler oyle misafirlikden hoslanmiyorlar yediginin ictigine kadar hesap yapiyorlar ben 2 gittim o 3 geldi hesaplari cok sIkici benimde ilk isim ehliyet almak oldu hemen aldim dilimi gelistirdim farkli mesleklerden okul bitirdim halen daha dilimi gelistirmeye gidiyorum aksamlari sirf can sikintisina iyi arkadasliklarim aksam okulunda yabanci gunduz parttime calisiyorum parttime okul yoksa hayat cekilmiyor bazen diyorum yak yik topla valizini don dogdugum topraklaraama kizim buyudu turkce konusabiliyor ama tam detaya giremiyor oglumda oyle birkac yillarida turkceyi gelistirmekle gececek zaman kaybedecekler ya onlarda dogduklari topraklara geri donmek isterlerse dil sorunu yasayacaklar bu sebebden duruyorum ilerde donucem kararim oyle
sagol canim evde oturmakdan hoslanmiyorum surekli kendimi gelistiriyorum beynim surekli genc kaliyormaşallah 3 çocukla azminize hayran kaldım misafirlik konusunda türkiyedekiler de öyle bence Türkiye'dede konu komşuluk kalmamış çogu çıkar peşinde
Hakkınızda hayırlısı olsunBizim burda biraz türk var ama onların yaşantıları bize pek uymuyor cok rahatlar sukur benım 3 ablam var bırıyle aynı apartmandayız bırbırımıze gıdıp gelıyoruz. Bende türkiyeye dönüş düşünüyordum ama eşimle ayrıldım o hayalım bıttı artık türkiyede boşanmış kadına pek iyi gözle bakmıyorlar hayırlısı bakalım
Neden sadece anneler :) öğrencilerinde farksız bir durumu yok bence :
Neden sadece anneler :) öğrencilerinde farksız bir durumu yok bence :)
Kadınlar kulübü olduğu için genç kızlar öğrenciler vs aklıma gelmedi canım ama öğrencilerin işi daha zor yurtdışında öğrencimisinNeden sadece anneler :) öğrencilerinde farksız bir durumu yok bence :)
Doğrudur :) evet öğrenciyim ins 10 gun sonra donus var az kalcm ama yinede hasret gidercm az da olsa..Kadınlar kulübü olduğu için genç kızlar öğrenciler vs aklıma gelmedi canım ama öğrencilerin işi daha zor yurtdışında öğrencimisin
Allah yardımcın olsun sizin işiniz çok zor öğrencilerin yurtdışında okuması vs tek başına binbir zorlukları oluyor çok zor gerçi temelli degilsin yurtdışında degil mi en azından bir kaç sene de olsa gelip geçici zaman olduğunu düşünmek bile rahatlatır seniDoğrudur :) evet öğrenciyim ins 10 gun sonra donus var az kalcm ama yinede hasret gidercm az da olsa..
Nerdesin yurtdışında da canım ?Meraba kizlar bende yurt dışındayim...
Yeni bebegim oldu ve çevrem az istiyorum gelsin gitsin bana da birileri bir iki arkadasım var ama çalışıyorlar nadir görüsebiliyorım eşim ben ve bebegim , bugün tartiştik bebek görmeye misafir gelecekler miş onun memleketlileri cok sevindim arkadas olurum görüsürüz diye bizim oralar da bebek görmeye gelene yemek yapılmaz hamur işi vs hazırlarım dedim malum bebegim küçük saatlerce mutfakta kalamıyorum ama istemiyorum olarak algıladı kırdı Kırıldı moralim suan cok bozuk yalnızım zaten birde böyle olunca cok üzülüyorumaynen bende geldigimde 21 yasindaydim simdi 3 cocuklu anneyim acik ceza evi diyorum kime sorsan kimse kimseyi istemiyor diyorlar burdaki turkler oyle misafirlikden hoslanmiyorlar yediginin ictigine kadar hesap yapiyorlar ben 2 gittim o 3 geldi hesaplari cok sIkici benimde ilk isim ehliyet almak oldu hemen aldim dilimi gelistirdim farkli mesleklerden okul bitirdim halen daha dilimi gelistirmeye gidiyorum aksamlari sirf can sikintisina iyi arkadasliklarim aksam okulunda yabanci gunduz parttime calisiyorum parttime okul yoksa hayat cekilmiyor bazen diyorum yak yik topla valizini don dogdugum topraklaraama kizim buyudu turkce konusabiliyor ama tam detaya giremiyor oglumda oyle birkac yillarida turkceyi gelistirmekle gececek zaman kaybedecekler ya onlarda dogduklari topraklara geri donmek isterlerse dil sorunu yasayacaklar bu sebebden duruyorum ilerde donucem kararim oyle
Kötü olmuş bu yanlış anlaşılmalar yüzünden çıkıyor tartışmalar zaten benimde eşimle çok oldu tartışmalarımız yalnış anlaşmadan şimdi böyle sorunlar kalkdı yıllandıkça birbirimizi çok iyi tanıdık üzülme sende aşacaksın evet ne gelen ne giden var burda benimde çevrem yabancılardan oluşuyor bari çoçuk parklarına kafelere gidiyoruz ben bıkdım usandım türklerin hesap kitaplarından fesatlık dedikodularından mümkün olduğu kadar uzak duruyorum ohhh kafam rahatYeni bebegim oldu ve çevrem az istiyorum gelsin gitsin bana da birileri bir iki arkadasım var ama çalışıyorlar nadir görüsebiliyorım eşim ben ve bebegim , bugün tartiştik bebek görmeye misafir gelecekler miş onun memleketlileri cok sevindim arkadas olurum görüsürüz diye bizim oralar da bebek görmeye gelene yemek yapılmaz hamur işi vs hazırlarım dedim malum bebegim küçük saatlerce mutfakta kalamıyorum ama istemiyorum olarak algıladı kırdı Kırıldı moralim suan cok bozuk yalnızım zaten birde böyle olunca cok üzülüyorum
Aslında en güzelini yapıyorsun ne kadar çevre o kadar problem demekKötü olmuş bu yanlış anlaşılmalar yüzünden çıkıyor tartışmalar zaten benimde eşimle çok oldu tartışmalarımız yalnış anlaşmadan şimdi böyle sorunlar kalkdı yıllandıkça birbirimizi çok iyi tanıdık üzülme sende aşacaksın evet ne gelen ne giden var burda benimde çevrem yabancılardan oluşuyor bari çoçuk parklarına kafelere gidiyoruz ben bıkdım usandım türklerin hesap kitaplarından fesatlık dedikodularından mümkün olduğu kadar uzak duruyorum ohhh kafam rahat
Almanya dayim sen nerdesinNerdesin yurtdışında da canım ?
Bende Almanya dayıM Hamburg ta sen ?Almanya dayim sen nerdesin
Bende holladndadayım tamamen katılıyorum 1 sene bıttı ben gelelı ama turk demeye hacet yok ılk geldıgımde bırsey sordum markette rezıl ettıler resmen utandım turkluklerındenBen Hollanda' dayim. Cocugum yok. Bu ulkede yasamaktan haz etmiyorum ama Turkiye' deki yasami zaten sevmiyordum. Buraya gelmeden once baska 3 ulkede yasamistim. Yasadigim bu ulkelerde cok guzel komsuluklarim, arkadasliklarim oldu (Kanadalilar, Amerikalilar, Ingilizler ile). Hollandalilardan da (su ana kadar tanistigim Turklerden de) hoslanmiyorum. 2012'den beri buradayim, Hollandalilar ile arkadaslik kurmak zaten imkansız, burada yasayan (su ana kadar tanıştığım) Türkler ise degisik. Turkiye ile ilgili özlediğim tek sey komşuluk ilişkilerim.