- 23 Mart 2015
- 449
- 386
Ben de abd deyim 2 çocuğum var büyüğü okula götür getir,kçüğü ile evde zaman geçiyor bi şekilde
siz abd nin neresindesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de abd deyim 2 çocuğum var büyüğü okula götür getir,kçüğü ile evde zaman geçiyor bi şekilde
Aynen ben de Öyleyim Eşimden başka hiçkimse yok doğumda vs de hep yalnızım çok zor ihtiyaç duyduğun halde kimsenin olmayışın ablanız da ben gibiymiş yalnız tek başına zorrr çok zorr ;(((benim ablam almanyadevli bir cocuk annesi.ihtiyaci oldugunda yaninda olamamak var ya kahrediyor bizi dogumda yalnizdi...bacagi yandi hastanede yatti yalnizdi esi haricinde kimsesi yok.ne zor.ablamla cok duskunuz birbirimize ama kader onu uzaklara atti.gurbetlik zor.bol bol disari parka cay bahcesine falan cikin evde cok durmayin .dil okuluna gidersenz arkdslarnz olur iyi olur.Allah yardimciniz olsun...
siz abd nin neresindesiniz
Aynenn benim şansıma da hiç Türk komşum olmadı hepsi yabancıBende yurt disindayim...fransa.
3 cocuk annesiyim....aslinda alismakta biraz yasadigin yere bagli...ben ilk sene cok ozledim turkiyeyi...ssonra oglum dogdu ablam cok yakindi Türk komsularim vardi altli ustlu onlu arkali daha sonrada annem geldi...aanladimki iyice alismisim....eeşimin is sebebiyle baska bir bolgeye gittim o bir yil kabus gibi geldi...hhergun goz yaşı alisamama...yyanlizlik mutsuzluk en son dayanamayip kactik eski yerimize....ssıkılmaya zaten firsatim yok...aarabam var istedigim gibi herseyi yapabiliyorum tek derdim dil sorunu nekadar kendimi ifade edebilsemde yetmiyor...
benim ablam almanyadevli bir cocuk annesi.ihtiyaci oldugunda yaninda olamamak var ya kahrediyor bizi dogumda yalnizdi...bacagi yandi hastanede yatti yalnizdi esi haricinde kimsesi yok.ne zor.ablamla cok duskunuz birbirimize ama kader onu uzaklara atti.gurbetlik zor.bol bol disari parka cay bahcesine falan cikin evde cok durmayin .dil okuluna gidersenz arkdslarnz olur iyi olur.Allah yardimciniz olsun...[/QUOTE ablanız Almanya nın neresinde kalıyor
Nerede oturuyor ablanızbenim ablam almanyadevli bir cocuk annesi.ihtiyaci oldugunda yaninda olamamak var ya kahrediyor bizi dogumda yalnizdi...bacagi yandi hastanede yatti yalnizdi esi haricinde kimsesi yok.ne zor.ablamla cok duskunuz birbirimize ama kader onu uzaklara atti.gurbetlik zor.bol bol disari parka cay bahcesine falan cikin evde cok durmayin .dil okuluna gidersenz arkdslarnz olur iyi olur.Allah yardimciniz olsun...[/QUOTE ablanız Almanya nın neresinde kalıyor
Bu arada Fransa'nın neresindensin ben de fransadayımAynenn benim şansıma da hiç Türk komşum olmadı hepsi yabancı
Nerede oturuyor ablanız
Oregon ,siz? Keşke yakın çıksak
ServelBende yurt disindayim...fransa.
3 cocuk annesiyim....aslinda alismakta biraz yasadigin yere bagli...ben ilk sene cok ozledim turkiyeyi...ssonra oglum dogdu ablam cok yakindi Türk komsularim vardi altli ustlu onlu arkali daha sonrada annem geldi...aanladimki iyice alismisim....eeşimin is sebebiyle baska bir bolgeye gittim o bir yil kabus gibi geldi...hhergun goz yaşı alisamama...yyanlizlik mutsuzluk en son dayanamayip kactik eski yerimize....ssıkılmaya zaten firsatim yok...aarabam var istedigim gibi herseyi yapabiliyorum tek derdim dil sorunu nekadar kendimi ifade edebilsemde yetmiyor...
Fransa'nın neresiAynenn benim şansıma da hiç Türk komşum olmadı hepsi yabancı
Aynen Katılıyorum canım inşallahBen ailemle 14 sene önce yurt disina geldim babam zaten burda yasiyordu. Burda hic turk aile yoktu ben o zamanlar 14 yaslarindaydim kumesteki tavuk gibiydik. Bahceye cikiyorduk ama uzaklasamiyorduk dil olmadigi icin korkuyordum. Sonra okula felan gittim dili ögrendim ehliyet aldim 6 sene bi evliligim oldu ama her isimi kendim hallediyordum esim sabah 10 ise gidet aksam 3-4 gelirdi aslinda isi saat 10-11 bitiyordu ama o eve gelmel istemiyordu gerci su an bosandik. Sunu söylemek istiyorum dilinizi ögrenin, ehliyetinizi alin guclu olun size sizden baskasinin faydasi olmaz. Bence stres yapmayin esiniz bunu hissetmesin cunku esin iyi biriyse ve bide evlat sabihi olacaksaniz ve evinize ekmek giriyorsa sizden mutlusu olmamali esinize cocuklariniza simsiki sarilin umarim alisirsiniz yeni hayatiniza.
Canim ben tr deyim, ama Fransayi cok severim. Diger Avrupa ulkelerine gore sanslisin bence. Gunesi bol, her turlu dogal guzelligi olan bir ulke. Dag deniz, orman ne ararsan...sonra o kucuk sehirlere bitiyorum ben.Kursa gidemiyorum evdeyim sürekli Fransa Kanalları da belirli vakitten sonra sıkıyor izleyemiyorum siz demi fransadasınız bi de ben sevemedim alışamıyorum tr Den çok farklı olduğu için çevremiz de olmadığı için sıkıntı yaşıyorum bir başıma iki çocuk ve ev işi ve dil sorunu beni çok zorluyor malesef
haklısın canım çok teşekkür ederim moral verdin bana cocuklarım küçük olduğu için elim kolumu bağlıyor aslında Ehliyetim de var şükür ama arabam yok arabayla dilim olduktan sonra herşey yoluna girer inşallahCanim ben tr deyim, ama Fransayi cok severim. Diger Avrupa ulkelerine gore sanslisin bence. Gunesi bol, her turlu dogal guzelligi olan bir ulke. Dag deniz, orman ne ararsan...sonra o kucuk sehirlere bitiyorum ben.
Haklisin, cocuklarla daha zor, ama onlar buyuyene kadar mutlaka dile hakim ol. Sonra hepberaber keyfini cikarin imkanlarin. Biz Tr de napiyoruz sanki. Ev -is geciyor omur.
aynen bende geldigimde 21 yasindaydim simdi 3 cocuklu anneyim acik ceza evi diyorum kime sorsan kimse kimseyi istemiyor diyorlar burdaki turkler oyle misafirlikden hoslanmiyorlar yediginin ictigine kadar hesap yapiyorlar ben 2 gittim o 3 geldi hesaplari cok sIkici benimde ilk isim ehliyet almak oldu hemen aldim dilimi gelistirdim farkli mesleklerden okul bitirdim halen daha dilimi gelistirmeye gidiyorum aksamlari sirf can sikintisina iyi arkadasliklarim aksam okulunda yabanci gunduz parttime calisiyorum parttime okul yoksa hayat cekilmiyor bazen diyorum yak yik topla valizini don dogdugum topraklara ama kizim buyudu turkce konusabiliyor ama tam detaya giremiyor oglumda oyle birkac yillarida turkceyi gelistirmekle gececek zaman kaybedecekler ya onlarda dogduklari topraklara geri donmek isterlerse dil sorunu yasayacaklar bu sebebden duruyorum ilerde donucem kararim oyleBen ailemle 14 sene önce yurt disina geldim babam zaten burda yasiyordu. Burda hic turk aile yoktu ben o zamanlar 14 yaslarindaydim kumesteki tavuk gibiydik. Bahceye cikiyorduk ama uzaklasamiyorduk dil olmadigi icin korkuyordum. Sonra okula felan gittim dili ögrendim ehliyet aldim 6 sene bi evliligim oldu ama her isimi kendim hallediyordum esim sabah 10 ise gidet aksam 3-4 gelirdi aslinda isi saat 10-11 bitiyordu ama o eve gelmel istemiyordu gerci su an bosandik. Sunu söylemek istiyorum dilinizi ögrenin, ehliyetinizi alin guclu olun size sizden baskasinin faydasi olmaz. Bence stres yapmayin esiniz bunu hissetmesin cunku esin iyi biriyse ve bide evlat sabihi olacaksaniz ve evinize ekmek giriyorsa sizden mutlusu olmamali esinize cocuklariniza simsiki sarilin umarim alisirsiniz yeni hayatiniza.
aynen bende geldigimde 21 yasindaydim simdi 3 cocuklu anneyim acik ceza evi diyorum kime sorsan kimse kimseyi istemiyor diyorlar burdaki turkler oyle misafirlikden hoslanmiyorlar yediginin ictigine kadar hesap yapiyorlar ben 2 gittim o 3 geldi hesaplari cok sIkici benimde ilk isim ehliyet almak oldu hemen aldim dilimi gelistirdim farkli mesleklerden okul bitirdim halen daha dilimi gelistirmeye gidiyorum aksamlari sirf can sikintisina iyi arkadasliklarim aksam okulunda yabanci gunduz parttime calisiyorum parttime okul yoksa hayat cekilmiyor bazen diyorum yak yik topla valizini don dogdugum topraklara ama kizim buyudu turkce konusabiliyor ama tam detaya giremiyor oglumda oyle birkac yillarida turkceyi gelistirmekle gececek zaman kaybedecekler ya onlarda dogduklari topraklara geri donmek isterlerse dil sorunu yasayacaklar bu sebebden duruyorum ilerde donucem kararim oyle