Ahhh canım.aynı şeyleri yaşıyoruz.bülbülü altın kafese koymuşlar yine de vatanım demiş.seni ne kadar iyi anlıyorum bir bilsen.ben ömür boyu bu özlemden kurtulabileceğimi düşünmüyorum.Ailem eş dost akrabam tr de buralarda hiç kimsemiz yok konuşup dertleşecegim bir Allah'ın kulu yok kızlar o yüzden işte sıkıntı yaşıyorummmm sizler demi öylesiniz
Danimarka canım.üzülmek ne kelime çoğu zaman kahroluyorum.pişmanlığın dibindeyim ama arkadaşın başlığını sabote etmek istemiyorum ;.(Üzülme hamilesin nerde yaşıyorsun
Kac senedir yurtdışında yaşıyorsun canım ?Danimarka canım.üzülmek ne kelime çoğu zaman kahroluyorum.pişmanlığın dibindeyim ama arkadaşın başlığını sabote etmek istemiyorum ;.(
Allah yardımcınız olsun ben 10 seneyi gecti buradayım ama memleket gibisi yok tabi ki yine de alışıyorsun ister istemez zaman geçtikçe kabullenip tadını çıkarmaya bakın buranın mutsuzluğu memleketi düşündükçe daha kötü olursunuzCanım danimarkanın neresindesin.ben küçük bir şehrindeyim.dil okulundan sadece bir arkadaşım var onun haricinde yok ;( çünkü yüzde doksanı suriyeli.ben 4 aylık hamileyim.çok kötü zor günler geçirdim.halen de geçmiş sayılmaz ;(
Canım iki yıl oldu.ama bu iki yıl hergün ölüyorum sanki.çok mutsuzum.zamanı geri alsalar,adımımı atmazdım.belki okuyanlar abarttığımı düşünecek ama bu birazda kişilik mi diyeyim yaşam tarzı mı diyeyim,burası asla bana göre değil.ben istanbulda iyi bir işi maaşı olan,herşeye ulaşıp herşeyi yapabilen biriyken,burası boğuyor beni.şu an bile gözlerim dolu dolu yazıyorum ;(Kac senedir yurtdışında yaşıyorsun canım ?
Seni cok iyi anlıyorum ilk geldiğim zaman bende öyleydim iki sene cok sayılmaz bence dil Öğren o zaman kendini kesinlikle daha Özgür hissedeceksin eve kapama kendini bir arkadasın olsa ayarla cık kahve icmeye git çevre edinmeye bak Bebeğin olacak belki sonra çalışırsın eger mani olan olmaz sa aklına bile gelmez memleket o zaman ama yurt dışında yasıyorsak sosyal çevre Şart yoksa Kafayı yeriz burada. Monoton sıkıcı bir hayat çünkü . Aktiviteler bul derim canım imkanlar cok eger büyük şehirdeyseniz daha cok olur tabiCanım iki yıl oldu.ama bu iki yıl hergün ölüyorum sanki.çok mutsuzum.zamanı geri alsalar,adımımı atmazdım.belki okuyanlar abarttığımı düşünecek ama bu birazda kişilik mi diyeyim yaşam tarzı mı diyeyim,burası asla bana göre değil.ben istanbulda iyi bir işi maaşı olan,herşeye ulaşıp herşeyi yapabilen biriyken,burası boğuyor beni.şu an bile gözlerim dolu dolu yazıyorum ;(
:) geçmis olsun dermisim :)bende bikac ay sonra fransaya gidcemde bu yazıları okudukça yine bunalıma girdim ama yaaa ):
ehliyetim var dilide öğrenmeye çalışırım ama içimde yinede hep bi hüzün var napicam ben oooof =(:) geçmis olsun dermisim :)
saka saka
dilini ogrenip ehliyetini alirsan hersey daha kolay olur
..
o kadar olucak artik,zamanla alisacaksin herkes gibiehliyetim var dilide öğrenmeye çalışırım ama içimde yinede hep bi hüzün var napicam ben oooof =(
evet canım trde nikah kıyıldı vize belasını bekliyoruz.. sizdemi yurtdışı ?o kadar olucak artik,zamanla alisacaksin herkes gibi
evlenip mi geliyorsun ?
evt ben fransadayimevet canım trde nikah kıyıldı vize belasını bekliyoruz.. sizdemi yurtdışı ?
Canım iki yıl oldu.ama bu iki yıl hergün ölüyorum sanki.çok mutsuzum.zamanı geri alsalar,adımımı atmazdım.belki okuyanlar abarttığımı düşünecek ama bu birazda kişilik mi diyeyim yaşam tarzı mı diyeyim,burası asla bana göre değil.ben istanbulda iyi bir işi maaşı olan,herşeye ulaşıp herşeyi yapabilen biriyken,burası boğuyor beni.şu an bile gözlerim dolu dolu yazıyorum ;(
Fransa'nın hangi şehrindesin Maralfransadayim bende .3 . çocuugm 1.5 aylik
buyuklerin okulu kuçugun doymasi gazi hemen aksam oluyor, sabah nasil oluyor onu hiç bilmiyorum
SIKILMAYA bile vakdim yok :)
akrabam yok ama konu komsu var saolsun .. carol nerdesin fransada?
Yurtdışındaki anneler kimler nasıl geçiyor günleriniz neler yapıyorsunuz eş dost akrabanız var mı yoksa benim gibi yalnızmısınız..,