Yurtdışında boşanmak

Böyle ihtimallerle yaşanmaz ki işten çıkmayı geçin adam öledebilir her türlü hal var.
Siz bebeğiniz için kendiniz için bir şeyler yapmaya başlayın. İşe girin ya da işe girmek için ne yapılması gerekiyorsa o adımları atın

Tr ye bi tatile gitseniz belki iyi gelir.Şu anda ki durumunuz pek sağlıklı karar almaya müsait değil bence.Sonrasında dil kursu,minijop filan iyi gelir bence.

Ya ben zaten çocuk için buraya geldim. Adamı zorla ikna ettim de gönderdim onun gidesi yoktu. Hatta ailesi karşı çıktı. Ben ister miyim onca para harcadım buraya gelebilmek için. Evraktı kürekti bilmem ne. Ama işte şu an yapamıyorum. Evet terapiye yeniden başlamam gerekiyor haklısın kendime gelmeliyim. Ama düşünsene eşinden umudu kestiğini. O kadar kötü hissediyorum ki. Boşuna uğraşmışım gibi. Şu ana dönüp enerjimi toplayıp mutlu olmam gerekiyor farkındayım. Boşanırsam saçmalık olacak farkındayım. Ama en azından ailem asla gelme bir şekilde kal orada deyince kendimi kimsesiz hissettim. Yaşananları yazıya döküp anlatamıyorum kusura bakmayın ama kolay şeyler değildi.

Adım attım zaten dil kursu için cevap bekliyorum. Dil öğrenmem lazım ki işe gireyim. Ama yazdıklarınız iyi geldi. Terapiye yeniden başlamam gerekiyor sanırım. Teşekkür ederim

Ailenin bunu demesi sana sırt çevirmesinden değil onlar da iyiliğiniz için bunu demiş benim ailem bana canını verir her zaman arkamdadır ama aynı durumda olsam sakın gelme derler çok net hatta daha da fena konuşurlar ortada olay yok çünkü.. ortada çocuk olmasa boşan derdim ben bu arada amann boşver derdim gerçekten de işte çocuk var boşanmak için sebep yok ilk o düşünülmeli suan.. fevri hareket edemezsin önce bir bak işe gir para kazan kenara at vs az büyüsün duruma bakarsın olmuyorsa ayrılırsın elbette suan çok acımasızca olur pişmanlık olur.. öz babası dışında kimse kızına iyi olmaz maalesef

Git Geller sizi yormuş olabilir ama bebeğiniz coo küçük. Ortaya büyük sorunlarda gerçekten yazmamışsiniz. Bebeğin küçüklüğü ve yalnızlık sizi zorluyor büyük ihtimalle ama aileniz en doğru şekilde yönlendiriyorlsr. Tr de hayat berbat o kadar küçük bebekle o ekonomi de tutunmak gerçekten marifet. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Burada kalırsınız sorunlarınız devam eder devlet desteğiyle boşanırsiniz bir süre sonra devlette size kira destevi verir is bulur. Güvende mutlu ayrilirsiniz.

Dil kursu çok yoğun o başlayana kadar internetten destek alın dw sitesinde inanılmaz güzel video eğitimler var, ben kendim çalışıyorum şuan 1 yaşından sonra bebeği kita kabul ediyor dil kurşuna gideceğim şeklinde bildirin yer bulmaya çalışın. Bebekli insanlar için Almanya gerçekten güzel bebek yuzmesine gidebilirsiniz, bebeğinizi her gün acikhavada yürüyüşe götürebilirsiniz. Kulağınıza kulaklık takar sevdiğiniz bir şeyi yaparken bebekte açık havada zaten keyiflenir diye umuyorum.

Almanca öğrendikten ve oturum ganratiledikten sonra bence yolunuza bakın. Bebeğiniz için böyle bir şans varken tepmeyin.

Bence siz terapi alın tekrar. Ondan sonra değerlendirin hayatınızı.

Evet terapi alacağım bi kendime gelmem gerekiyor. Tam depresif oldum şu aralar bi toparlanmam gerekiyor doğru söylüyorsun. Sanırım kursa başlarsam o süreç bana iyi gelecek çünkü ben kendimi biliyorum dil öğrenme süreci bana hep iyi geliyor. Ve sanırım sosyal ortamım olmamasından dolayı dedim ya dışarı çıkmıyorum psikolojim bozuldu.

Kesinlikle ilk iş bir de çevre edinmek.. Türk ailelerle tanışın arkadaşlık çok önemli çocuğu olan bebeği olan kişilerle aktivite de yaparsınız eve tıkılıp kalmışsınız ha orası ha burası dört duvardan anlamazsınız bisey zaten

Çocuğu kreşe verdim oryantasyon sürecini de atlattık. Kurs ücretsiz olsun diye BAMF’a mektup attım cevap bekliyorum. 5 senelik oturumum var eşim Bulgaristan vatandaşı.

Eşinizin tembel,sorumsuz bir adam olduğunu düşünmüyorum.Kovulmuş olsa da o mülakatları geçmek kolay değil.Göçmenliğin ortalama ilk iki yılı sürünmektir.Memur olarak gelip garsonluk,aşçı yamaklığı yapan insanlar var ki sizin eşiniz kalifiye işlerde çalışmış,size çalış dememiş.Adam en azından birşeylerin çabası içinde.Siz de ilk günden ve oturduğunuz yerden herşeyin güllük gülistanlık olmasını beklemek yerine biraz çaba harcamalısınız.
Göçmenlik psikolojisini herkes kaldıramaz ama çocuğunuza güzel bir gelecek sağladığınız fikriyle kendinizi motive etmeye çalışın.

Ne alaka yaaa niye aç olalım

O çocuk sadece sizin değil götüremezsiniz babanın izni olmadan tatile bile gidemezsiniz

Anneniz haklı türkiyenin hali ortada Bursa almanyada kalın çalışın partime bir iş bulun

Veya önce bir terapiste gidin iletişim bozukluğu var bariz

Pardon ama ne mülakatı anlamadım. Eşim Almanya’da kargoculuk ve depo elemanlığı yaptı hangi kalifiye iş. Yaptığı işler Almanca bilmediği için yapabileceği en iyi işler ben asla hor görmüyorum hatta kıymetini bilsin çalışsın istiyorum ama o sabah akşam kendi yaptığı işleri ayak işi olarak görüp şikayet ediyor. Yazılımcı olmak istiyormuş. Ama diploması turizm üstüne. Almanya’da her şey evraka bakar diploman yokken bu işi yapamazsın yazılımcı olamazsın diyorum anlamıyor. Bana çalış dedi ama çocuğa ben baktığım için çalışamadım kreşe verdim yarım günlük başlattılar şu an kurs ayarlamaya çalışıyorum yani boş durmuyorum. Çaba harcamadığımı kim söyledi. Şu ana kadar maddi yönden hep destek oldum ona Türkiye’deki evimin kirası ile. Manevi yönden de evrak işleriyle de hep ben ilgilendim. Ve tabii ki ben ilgileneceğim o çalışıyor benim vaktim var gocunmuyorum.

Dilini bilmedigin yabanci bir ulkede oldugun icin depresyondasin. Ve bunu yasayan ne ilk ne de so'n kisisin.

Gayet pekala internetten kendi kendine dil ogrenmeye baslayabilir, bir yandan da calisabilirsin. Bu soylediklerime verecegin her "ya ama" cevabinin kendi kendine yarattigin bahane oldugunu, sorunun Este degil sende oldugunu gorebildigin o anda, ulkeye adaptasyonun da baslayacak. Ayrica cocuguna yapacagin en buyuk iyilik, Almanya'da iki Ana dili olan bir avrupa vatandasi olarak yetistirmen.

Silkelen, bahane uretme degil cozum odakli ol

dil öğrenip is bulmani öneriyorum. Cocugu alip turkiyeye gidemezsin, sadece senin çocuğun değil çünkü, oyle kolay da değil.
Ben de almanyada yasiyorum, istedigin zaman ozelden de yazabilirsin.

Kadin sığınma evini düşünebilirsin ama, bi ara gönüllü olarak calistim oralarda, adim atilacak yer değil, bin pisman olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…