- 4 Şubat 2022
- 143
- 95
- 23
- 33
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Kuzen, yeğen falan yok mu ?Öncelikle merhaba İtalya yada phuket turuna gitmek istiyorum. İngilizcem yok. Arkadaşlarımın çoğu evli kocisleri ile geziyor. Bekar olup gelmek isteyen yok. Yaş bu Eylül'de 30 oluyor. Yeni erkek arkadaşımdan ayrıldım. Onlada gidemezdim çok cimriydi. Hayatıma girecek kişiyi akışa bıraktım. Onu beklemiyorum. Yıllardır yurtdışı gitme hayalim var işten bile izin aldım girerken. Herkes evlen balayına git derdinde. Ama ben gitmek istiyorum tek başıma ingilizce bilmeden turla gidebilirmiyim. Tek gitsem zor olur dil olmadığı için. Turla iyi olur diye düşünüyorum. Bana biraz akıl verin canlar
Onlarda cimri para vermez turaKuzen, yeğen falan yok mu ?
Çok teşekkür ederim yorumunuz için turla mi gittiniz bireysel miSiz onları hiç takmayın yurt dışına gitmenin tek amacının balayı olduğunu zanneden vizyonsuz bir grup insan sadece onlar.
Cimri biriyle hayat geçmez, tatile çıksan dert çıkmasan evde pinekler oturur anca… Böylelerini salmak en iyisi.
İtalya turu için pek İngilizceye ihtiyacınız olmaz diye düşünüyorum, zaten oranın halkı İngilizce pek kullanmıyor bilmiyor. Cafe ve otelde derdinizi anlatmak için google translate kullansanız yeterli olur.
Tayland turu şeklinde düşünüyorum. İtalya ile ora arasında gidip geliyorumTurla gayet basit olur. Kafile sorumluları oluyor. Phuket tur değil. Uçak + otel gibi. İtalya daha gezmeli. Ha bu kurda kaç Türk katılır o ayrı...
Gidin kesinlikle gidin. Balayını beklemek nedir yaÖncelikle merhaba İtalya yada phuket turuna gitmek istiyorum. İngilizcem yok. Arkadaşlarımın çoğu evli kocisleri ile geziyor. Bekar olup gelmek isteyen yok. Yaş bu Eylül'de 30 oluyor. Yeni erkek arkadaşımdan ayrıldım. Onlada gidemezdim çok cimriydi. Hayatıma girecek kişiyi akışa bıraktım. Onu beklemiyorum. Yıllardır yurtdışı gitme hayalim var işten bile izin aldım girerken. Herkes evlen balayına git derdinde. Ama ben gitmek istiyorum tek başıma ingilizce bilmeden turla gidebilirmiyim. Tek gitsem zor olur mu dil olmadığı için. Turla iyi olur diye düşünüyorum. Bana biraz akıl verin canlar
İtalya ya gidin derim turla gidecek iseniz Phuket turları genelde ulaşım +konaklama şeklinde. Ayrıca yurt dışında temel seviye ingilizce bilmeniz ve gitmeden telefona maps. me tarzı uygulamalar indirip (ücretsiz çevrim dışı navigasyon) çok rahat her yeri gezersiniz.Tayland turu şeklinde düşünüyorum. İtalya ile ora arasında gidip geliyorum
Çok pahalı değil mi ? Kaça patladı?Öncelikle merhaba İtalya yada phuket turuna gitmek istiyorum. İngilizcem yok. Arkadaşlarımın çoğu evli kocisleri ile geziyor. Bekar olup gelmek isteyen yok. Yaş bu Eylül'de 30 oluyor. Yeni erkek arkadaşımdan ayrıldım. Onlada gidemezdim çok cimriydi. Hayatıma girecek kişiyi akışa bıraktım. Onu beklemiyorum. Yıllardır yurtdışı gitme hayalim var işten bile izin aldım girerken. Herkes evlen balayına git derdinde. Ama ben gitmek istiyorum tek başıma ingilizce bilmeden turla gidebilirmiyim. Tek gitsem zor olur mu dil olmadığı için. Turla iyi olur diye düşünüyorum. Bana biraz akıl verin canlar
İtalya turları ortalama 400 euro hadi bir o kadarda orada harcasanız maksimum 750-800 euro ya gezmiş olursunuz.Çok pahalı değil mi ? Kaça patladı?
Hmm iyiymiş.siz nereden ayarladınız? Nereden takip ediliyor ?İtalya turları ortalama 400 euro hadi bir o kadarda orada harcasanız maksimum 750-800 euro ya gezmiş olursunuz.
Ben 10 sene önce Pronto tur ile gitmiştim rehberimiz de Türk ama çifte vatandaşlığı olan bir İtalyan vatandaşı idi aynı zamanda , kendisi şuan Kappa Tur da çalışıyor. Zaten tur fiyatları tüm firmalarda 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. Tur firmalarını inceleyin uygun olanı seçin bu kadar basit. Bu arada bu sene sadece Roma ya ailecek bireyselde gittik detaylı gezmek için tur değil de bireysel gitmek lazım. Turlar şehirleri panoramik gezdirir-konaklama yapılan yerler genelde şehir dışıdır- ekstra tur adı altındaki aktivitelere kendiniz daha ekonomik yolla katılabilirsiniz ama avantajı rehberli olması ve ulaşım ve konaklama kısmında sizin bir araştırma içine girme zahmetiniz olmamasıdır.Hmm iyiymiş.siz nereden ayarladınız? Nereden takip ediliyor ?
Hangi siteden bakılıyor işte.Ben 10 sene önce Pronto tur ile gitmiştim rehberimiz de Türk ama çifte vatandaşlığı olan bir İtalyan vatandaşı idi aynı zamanda , kendisi şuan Kappa Tur da çalışıyor. Zaten tur fiyatları tüm firmalarda 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. Tur firmalarını inceleyin uygun olanı seçin bu kadar basit. Bu arada bu sene sadece Roma ya ailecek bireyselde gittik detaylı gezmek için tur değil de bireysel gitmek lazım. Turlar şehirleri panoramik gezdirir-konaklama yapılan yerler genelde şehir dışıdır- ekstra tur adı altındaki aktivitelere kendiniz daha ekonomik yolla katılabilirsiniz ama avantajı rehberli olması ve ulaşım ve konaklama kısmında sizin bir araştırma içine girme zahmetiniz olmamasıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?