Benim akrabalarım için o ülkelerde almak baya lux ...Ulkeye ve işine gore değisir. Benim yakinlarim yurtdisinda kari koca calisiyorlar Turkiyede evleri vari zaten 2. bir ev aldilar ama bulunduklari ulkede de ev araba aldilar tabi direkt nakit değil.
Güneş batmayan ülke,birde dünyanın en mutlu ülkesi.Bacılar ben öğretmenim aslında o kadar isterim ki Finlandiya'ya göçmek
Ben hep Fransa'da yaşamak istemişimdir.Ama fazla romantizme gerek yok,eğer öyle bir seçeneğim olsa Yeni Zellanda'yı tercih ederim.Bacılar ben öğretmenim aslında o kadar isterim ki Finlandiya'ya göçmek
DoğruOlursa inşaallah olsun ..ama bu ülke şimdi olmuş gibi gösterilmesi beni yıpratıyor ... Yok yavrum yok Osmanlı'dan beri bir üretim yok, yok yok. O yüzden böyle burun surter. Almanya harıl harıl motor üretirken bizimkiler ne yapıyordu acaba??? Şimdi onlar karınca gibi kışın oturur yer bizde Ağustos böceği gibi gezeriz böyle....
Evet evet bende ondan istiyorum ablacığımGüneş batmayan ülke,birde dünyanın en mutlu ülkesi.
Ama haksızlar mı ablasıHaberiniz yok herhalde geçen sokak röportajında gencecik biri domatesi 1 dolardan alıyoruz dedi 1 dolar yani.
Dön gel desen hayatta gelmez ama atar tutar yaşadığı ülkeyi..
1,5 litrelik kola 7.90 TL olmuş,üçer beşer gene zam gelmiş herşeye.Söyleyeceğim bu kadarBatının medeniyetini yiyip gelip burada vatan severlik yapmıyorlar mı işte orada kopuyor bazıları(misal ben)
Kuzenim nereden duymuşsa ingilterede marketler boş yakıt kuyrukları varmış
Akılsız çalışacak adam bulamıyorlar diyecektim
Gene demedim içimde kalmış burada diyeyim bari
Fransa'da akrabalar var uzundur oranın artık iyi tercih olmadığını söylüyorlar.Ben hep Fransa'da yaşamak istemişimdir.Ama fazla romantizme gerek yok,eğer öyle bir seçeneğim olsa Yeni Zellanda'yı tercih ederim.
Dün bir yerde okumuştum Finlandiya uzmanlar ve girişimciler için oturma izni başvurularının süresini kısaltıyormuşBacılar ben öğretmenim aslında o kadar isterim ki Finlandiya'ya göçmek
Ben de NorveçBen hep Fransa'da yaşamak istemişimdir.Ama fazla romantizme gerek yok,eğer öyle bir seçeneğim olsa Yeni Zellanda'yı tercih ederim.
Orta Avrupa’da çok uyguna tıp okuyabilecek okullar var bu arada bir araştırın.Açıkcası benim cesaretim yok gidip yerleşmeye ama Oğlanı yollayacağım.
Seneye 12.sınıf olacak, bu yaz bi git dedim, 2-3 hafta gözlemle kuzenim var, arkadaşlarım var.
Bir arkadaşımda Hannover Üniversitesinde öğretim görevlisi okulu filan gezdirip, ders saatleri sosyal aktivitelerden bahsedeceklermiş.
Tıp olursa burada okumak istiyor ama olmazsa fizik istiyor, Fizik Mühendisliğini burada okutmak istemiyorum sonu yok enazından orada kursun düzenini bizim maalesef Ülkece sonumuz iyi görünmüyor
Kız anlamadım aşırı B12 eksikligim var .... Birde birşey duydum Fin bir kaç yıla nüfus böyle giderse hizmet sektörü tamamen dışa bağımlı olacakmış.Dün bir yerde okumuştum Finlandiya uzmanlar ve girişimciler için oturma izni başvurularının süresini kısaltıyormuş
Oranın en gözde mesleğiBacılar ben öğretmenim aslında o kadar isterim ki Finlandiya'ya göçmek
Çpk ilginç bir olay aslında,gitme imkanı varsa zorlayın bence bunuEvet evet bende ondan istiyorum ablacığımbol bol somon yerim. Ama öğretmenlik için çok şey istiyorlardı en son
Tabi tabi sonuna kadar dibine kadar haklılar,ayy gene görünce dikeldim ürperdim nedenseeeAma haksızlar mı ablası
Bu dediklerinize ek olarak bir de her zaman gitme şansınız var ya onun rahatlığı oluyor sanırım.ben de turkiyeye geri donucem diye kendimi sorguluyorum butun insanlar yanlis dusunuyor olamaz diye.
buyuk ihtimalle sen de benle aynisin cunku ben turkiyede nasil desem halka pek karismam (quuen mode)toplu tasima kullanmam, gittigim market bellidir, bir iki tanesi haric avmye gitmem, hep ayni yerlerde takilirim vs. yani ulkedeki demografik bozulma da beni cok etkilemiyor cunku insanlari pek gormuyorum kendi cevrem haric. o yuzden donmek bana mantikli geliyor. okul isi olmasa gitmezdim de.
ama yine de yorucu tabi turkiyede olmak, en basitinden twittera girince morali alt ust oluyor insanin. ama o yurt disindayken de oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?