- 18 Şubat 2018
- 12.233
- 2
- 54.834
- 598
- 44
Güney Kore de güzel bir seçenek bence.Ben öğretmenim ama yurt dışında yüksek lisans yapmayı istiyorum hangi ülkeler mantıklı olur sizce
Aman akrabalar hep öyle derFransa'da akrabalar var uzundur oranın artık iyi tercih olmadığını söylüyorlar.
Ben de bunu alıntılayım belki şans bulaşır falanben yabancı biriyle evlenerek
Yaa , ben de ülkedeki çoğu şeyden bıktım ama henüz gitmeyi düşünecek kadar 'şurama kadar' gelmedi...Yengeç sen o bebeyle Almanya’da iş tutmanın yollarını arasana
Benim teyzem malulen emekli,kadın burada dört ay kalıp bütün Türkiye'yi gezdi.Biz başka ilçelere zor gidiyoruz artıkAman akrabalar hep öyle der
Ben de yüksek lisans için gitmek istiyorum ama burs verme durumları genelde çok azbenim vatandasligim vardi, ayni zamanda exchange icin gittigim okula basvurup oraya gecis yaptim. mezun olunca da master icin kaldim. arkadaslarimin cogu da okul sebebiyle geldiler. bunlari kendi yasitim olanlar icin yazdim.
onun disinda tanidigim cogu insan zaten bir sekilde yurt disiyla baglantili calisiyordu. yaptiklari isler vs uluslararasi gecerliligi olan islerdi. mesela avukat arkadasim gitti apple genius oldu cunku meslegini yapamazdi.
bir de bir adamla tanistim, fransada insaat sirketi varmis. turkiyeden insanlari goturup vatandaslik islerini hallediyormus ama 2 yil boyunca sadece kalacak yer veriyormus yani maas vermiyormus. 2 yil sonra serbest istersen onunla istersen baskasiyla calisiyormussun. kendisine cok sinirlenip hakaret ettim, benden sikayetci oldu.
Linkedin ben kullanmıyorum bileYurtdışında iş bulma süresi ortalama bir yıl. Yani yavaş yavaş linkedinden pozisyonunuza uygun iş ilanlarına başvurun. İlk başlarda hareket olmuyor diye üzülüp moralinizi bozmayın. Eğer tutarlı bir şekilde devam ederseniz 1 yıl içinde kendinizi Avrupa’ya atabilirsiniz.
Şeyi anlamıyorlar, evet ülkemiz güzel. Gezilecek yer yapılacak şey çok ama para yok paraTamamen hava atmak olduğunu düşünüyorum.
2 hafta önce arkadaşım sadece (2 günlüğüne) Ankara Beypazarı Üreğil köyündeki 15 dk yamaç paraşütü atlayışı için geldi.
Neyse hadi götüreyim seni dedim vurduk kendimizi çakıl yollara aynı zaman da sohbet muhabbet hiç abartmıyorum, benim ondan daha mutlu ve daha iyi şartlarda yaşadığıma inandırdı beni.
Neyse yolcu ettim havaalanından dönerken ulan ben ne yaşadım dedim. Kız 15 dk atlayış için geldi gezdi tozdu yedi içti, ben bunu bırak hesabım şaşar diye plansız programsız İstanbul'a gezmeye gidemem.
Türkiye şöyle iyi böyle güzel, ye iç gez çık git................................. Euro'nun Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımıza verdiği rahatlığa kurbannnnnnn
Marketteydim bugün patlıcan olmuş 24 lira ben şok gene1,5 litrelik kola 7.90 TL olmuş,üçer beşer gene zam gelmiş herşeye.Söyleyeceğim bu kadar
Abim Avusturyada, tüm çalışanların maaşlarının yüzden yetmişi devlet tarafından ödendi. Dediğiniz enflasyon da orada yok. 10 küsur yıldır orada hiçbir üründe bizdeki fahis zamlar yok.Mesela hangi
Ulkeler boyle? Yani destek paketleri olan ulkeler var..ama biraz uzaktan bakip yorumluyoruz bence.. cafe restoran sahiplerine sormak lazim
Finlandiyada büyük çalışma gücü eksikliği var , umarım Türkçesi doğru olduKız anlamadım aşırı B12 eksikligim var .... Birde birşey duydum Fin bir kaç yıla nüfus böyle giderse hizmet sektörü tamamen dışa bağımlı olacakmış.
2,5 15 ti en son?1,5 litrelik kola 7.90 TL olmuş,üçer beşer gene zam gelmiş herşeye.Söyleyeceğim bu kadar
Yok artık yaniTamamen hava atmak olduğunu düşünüyorum.
2 hafta önce arkadaşım sadece (2 günlüğüne) Ankara Beypazarı Üreğil köyündeki 15 dk yamaç paraşütü atlayışı için geldi.
Neyse hadi götüreyim seni dedim vurduk kendimizi çakıl yollara aynı zaman da sohbet muhabbet hiç abartmıyorum, benim ondan daha mutlu ve daha iyi şartlarda yaşadığıma inandırdı beni.
Neyse yolcu ettim havaalanından dönerken ulan ben ne yaşadım dedim. Kız 15 dk atlayış için geldi gezdi tozdu yedi içti, ben bunu bırak hesabım şaşar diye plansız programsız İstanbul'a gezmeye gidemem.
Türkiye şöyle iyi böyle güzel, ye iç gez çık git................................. Euro'nun Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımıza verdiği rahatlığa kurbannnnnnn
Evet var ama öğretmenlik için İngilizce baya istiyorlar ki ben evlenmeden önce yetmiyordu. Birde yüksek lisans istemişlerdi. Yani onlar için accuk yetersiz elemanim.Finlandiyada büyük çalışma gücü eksikliği var , umarım Türkçesi doğru oldu
Orta Avrupa’da çok uyguna tıp okuyabilecek okullar var bu arada bir araştırın.
Tıp dünyanın her yerinde geçerli bir meslek
Bas gitsinYurtdışı hayalim için sevgilime tekme basmalı mıyım bir düşündürdü
Ben yabancıyla o aynı ülkeden yabancıyla paravan evlilik yapsın orda buluşalım ahahahahBas gitsin
Akrabaların ne iş yapıyor mss?Benim akrabalarım için o ülkelerde almak baya lux ...
Şikayet eden gurbetçilere: Cips paketi gibisiniz %80 iniz hava.Tamamen hava atmak olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?