Yurt dışı.. Hollanda da yaşayan anneler var mı aranızda?

Okudugumdan beri guluyorum ben de :KK70: Neyse, uzak olmasini gozardi edebilirsem Kuzey Amerika'ya sempati beslemeye basladim, ozellikle tesetturlu bir kadin olarak ayrimciliga ugramadiginizi soylemeniz bayagi kirdi onyargimi. Cok tesekkur ederim:KK36:

Rica ederim ne demek :KK200: arada bana takılın sempatiden sevgiye sonra büyük bir aşka dönüşür el ele kırlarda koşarak gideriz :27:

Kari-koca muhendis ve 2 cocuklu bir tanidigimiz Istanbulda hayet iyi isleri,gelirleri ve evleri yani iyi bir hayat standardina sahip olmalarina ragmen pilini pirtisini toplayip gecen yil Hollanda'ya yerlestiler. Simdilik memnunlar hayatlarindan.
Daha once Ingiltere'de, Avusturya ve Almanya'da bulundum ve bariz bir irkcilikla karsilasmadim sukur.
Cocuklar icin bakim hizmetleri (kindergarten, day-care vs.) avantajli gelmisti bana.
Gunes yok evet, gokyuzu alabildigine gri..ve gunlerce gri :) Turkiye'deki guzel havayi, arkadasliklari, canli keyifli hayati ozlemistim ben cok.
Her seye alisiyor insan tabi.
Hayirlisi olsun hakkimizda insallah

Hava olayı da ayrı bir problem sanırım .. İnsanın içi daralır sürekli gri grii.. Ben etkilenirim birde havadan
Hiç mi güneş olmaz
En iyisi oturayım olduğum yerde

Cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
Hem üzüldüm hem şaşırdım ve de iyice karıştım açıkcası .
Bu arada eşim mühendis, ben hemşireyim ama yabancı dilim yok, gidersem çalışmayı düşünmüyorum yani.
Eindhoven şehrinden bir şirket ile görüşüyor eşim, şehir ve iş ile ilgili herşey çok güzel anlatılıyor .
Kendi halimize yaşayan aktif sosyal hayatı olmayan insanlarız. Tabi ki eş dost değil kastettiğim .
Hak hukuk eğitim vs herşeyiyle çok güzel bir tablo çiziliyor bize . Böyle olması zaten iikillendirmişti biraz, şimdi sizlerin fikirleri ile iyice karıştım
Bu arada yurt dışına gitmeye hiç birzaman olumlu bakmadım hatta hiç düşünmedim bile ama şimdi mecbur düşünmem gerekiyor. Eşim ikna etmeye çalışıyor beni .
Insaat muhendisiyse bizede yardimci olsun:KK23::KK53:, orda sana yardimci olurum :KK19:... Hayirlisi olsun..

Back
X