YUMURTLAMADAN SONRA

Ay bnm kasim 12 de sanirim yumurtlama ve bel agrim hic gecmedi 2 3 gundur akintim var adetimde gecikti umutlanamiyorum ama icimde şüphe bekliyorum biraz daha zaman geçsin diye.

Test yapmadnmı hic benim yumurtlama sendne sonra olmuş hamişim yani sendede varsa ckmalıdır artık
Yapmadim bn bu uygulama ya gore yumurtlama gunune bakiyorum oyuzden bide subattan beri iki kere geciktim covid aşısını oldugum o iki ay gecikti sonra iki ay duzenliydi bnde dedim belki tup bebege gidicez die heycandan gecikmisimdir ama cok bi belirti yok ki belim cok agriyo arada adet olcakmisim gibi oluyo o kadar tık yok bole hamilelik olurmu

Tabii adet hamilelik belirtileri aynı nerdeyse akıntı benm bel aörım hic dinmedii meselaa

Tabii adet hamilelik belirtileri aynı nerdeyse akıntı benm bel aörım hic dinmedii meselaa
Ay bnm yumurtlamadan beri belim cok agrio dun baktim a dedim gercekten takvime gore agrimin basladigi zaman yumurtlama ya denk 3 4 gundur akintimda cok fazla oldu sulu geliyo inşallah enfeksiyon degildir korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…