-
- Konu Sahibi Bir ogul annesi
Ay inşallah hamişsindir yaMerhaba canımyeni gördüm 25 şi kan 2.0 cıkmıştı yaa rahatsızlıöımdan dolayı dr gitdim bütün tahliller yapınca hcgde yaptım 3.9 cktı 29 kasımda doktor dediki şüphe var hamile olada bilirsin olmayada çarçamba bidaha gel bu gün gitdim 26 cuma bidaha vericem
Sende durum nasl
Hayırlı olsun bende hamişim kan değerim yükseldi işte 26 şu an cuma bidaha vercemmAy inşallah hamişsindir ya
Aynen sürekli kan vermek sıkıntı sağ salim al kucağınaBen hamileyim canımama daha kan vermedim doktorum ptesi gel dedi bekliyorum. Bi de erkenden verince yükselecek mi düşecek mi gerginliği yaşamak istemedim açıkçası bi kaç gün sabrederim daha iyi. Kimyasaldan korkuyorum yaşayan çok insan var nedense
Hayırlı olsun canım birbirimize uğurlu geldik ciddenHayırlı olsun bende hamişim kan değerim yükseldi işte 26 şu an cuma bidaha vercemm
Amin canmHayırlı olsun canım birbirimize uğurlu geldik ciddenAllah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
sen yaptınmı test canmCanım ne yaptın test yaptın mı merak ettim seni
Hayırlı geldik dediğine göre varrHayırlı olsun canım birbirimize uğurlu geldik ciddenAllah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Evet canım varHayırlı geldik dediğine göre varratsana testi ayyy kan ne zmn vercen
Aaaagözün aydın senin adet tarihin ne bendne öndesin qalbaEvet canım varptesi gel dedi doktorum valla zor bekliyorum ama napıyım sabrediyorum
Ben psikolojik olduğunu düşünüyorumMerhaba...
19-20pik 21Çatlama yaşadım
20 si gece Çok ağrılı bir yumurtlaça yaşadım dikelemedim oturamadım kitlendim
Çatlamadan sonrada Akşamlar bel ağrısı kalçama vuran ağrı devam ediyo bu gün sadece Yok öğlen hafid hafif belime vuran ağrılar var akıntı yok desem yeridir
sabaha karşı Uyanıp Uykum kaçmış gibi duvarlara bakıyorum
acaba yumurtlamadan sonra Belirtileri devam eden varmı..
Canım değerinin takibini yapıyomusun artıyomu diyeEvet canım varptesi gel dedi doktorum valla zor bekliyorum ama napıyım sabrediyorum
Bat 4 AralıkY
Aaaagözün aydın senin adet tarihin ne bendne öndesin qalba
Doktorum adetim geçince gelmemi istedi o yüzden kana baktırmadım hiç daha. 3 gündür testim aynı koyulukta çıkıyor sanki çok yeni o yüzden olabilir mi? Daha adet tarihim bile gelmedi yumurtlama üstünden 12.günCanım değerinin takibini yapıyomusun artıyomu diye
Benimde adet tarihim gelmedi daha bugün 2. Beta hcg yi verdim yükselmesine bakıcaz vitaminlere fln başladım 2 hafta sonra keseyi görmeye gidicez testinin gittikçe koyulaşması gerekiyor canımDoktorum adetim geçince gelmemi istedi o yüzden kana baktırmadım hiç daha. 3 gündür testim aynı koyulukta çıkıyor sanki çok yeni o yüzden olabilir mi? Daha adet tarihim bile gelmedi yumurtlama üstünden 12.gün
Canim hamile olmana ragmen adet mi oldun?Doktorum adetim geçince gelmemi istedi o yüzden kana baktırmadım hiç daha. 3 gündür testim aynı koyulukta çıkıyor sanki çok yeni o yüzden olabilir mi? Daha adet tarihim bile gelmedi yumurtlama üstünden 12.gün
Hamileyim canmBen psikolojik olduğunu düşünüyorum
İNŞALLAH CANM GÜZEL HABERLER VERKizlar benimde BAT'a 2 gun kaldi, test yapmaya korkuyorum. Insallah bende sizle4 gibi bu mucize haberi alirim dua edin
Canım bunlar 3 günlük testlerim hem ovulasyon hem gebelik testi yaptım ben.Benimde adet tarihim gelmedi daha bugün 2. Beta hcg yi verdim yükselmesine bakıcaz vitaminlere fln başladım 2 hafta sonra keseyi görmeye gidicez testinin gittikçe koyulaşması gerekiyor canım
2 günde bi tekrarla testi kan artışına gör ekoyulaşr yaa ben 8 zi gitsemmi kadn doğumaDoktorum adetim geçince gelmemi istedi o yüzden kana baktırmadım hiç daha. 3 gündür testim aynı koyulukta çıkıyor sanki çok yeni o yüzden olabilir mi? Daha adet tarihim bile gelmedi yumurtlama üstünden 12.gün
İnşallah Allah gönlüne göre versin canımKizlar benimde BAT'a 2 gun kaldi, test yapmaya korkuyorum. Insallah bende sizle4 gibi bu mucize haberi alirim dua edin