Hemen bakıyorum canım:)yerleşme kanaması hesaplama da var netten araştırabilirsiniz :)
Tamam canım inşallah hamileyimdir:)yani aklıma başka bişey gelmiyor canım. döllenmeden sonra 6-12 gün arasında oluyor diye biliyorum.
Evet canım hakliymissin hesapladım 27.02.2018 yazdı bu durumda yarın gibi görünüyor ama 1 gün önce ve 1 gün sonra da orta ihtimal olabiliyormuş:)yerleşme kanaması hesaplama da var netten araştırabilirsiniz :)
Inşallah canım:) tabiki bildiririm rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallahevet bende geçenlerde görmüştüm böyle bir bilgiyi kesinleşince mutlaka bildirin :)
öylemi ilk defa duyuyorum :)
herkeste olmuyormuş zaten :) %30 unda oluyormuş sadece.ilk gebeliğimde yaşamadığım için üstünde durmuyorum ben bu yerleşme kanamasının
Evet evet aynen benimde :) daha önce hiç yaşamadım bakarken bile adet öncesi kasik ağrısı olmazdı bende o yüzden şüphelenmeye başladım zaten canım:)herkeste olmuyormuş zaten :) %30 unda oluyormuş sadece.
benim bugunde kasıklarımda ağrı ve yanma oldu bayaa benim.
bide bu kasık ağrıları falan bende adet döneminde pek olmaz o yüzden şüpheleniyorum açıkcası.
adet olurum ondan sonra başlar ağrı bende.
öncesinde olmaz ağrım genelde.
özellikle sağ kasıkta oluyor hayırlısı inşallah
herkeste olmuyormuş zaten :) %30 unda oluyormuş sadece.
benim bugunde kasıklarımda ağrı ve yanma oldu bayaa benim.
bide bu kasık ağrıları falan bende adet döneminde pek olmaz o yüzden şüpheleniyorum açıkcası.
adet olurum ondan sonra başlar ağrı bende.
öncesinde olmaz ağrım genelde.
özellikle sağ kasıkta oluyor hayırlısı inşallah
Evet evet aynen benimde :) daha önce hiç yaşamadım bakarken bile adet öncesi kasik ağrısı olmazdı bende o yüzden şüphelenmeye başladım zaten canım:)
benim adet sancılarım 1 hafta önceden başlardı ama bu sefer rekor kırdı sanki hiç adetim bitmemiş gibi hissediyorum daha da erkene çekildi
Neler hissettiğini anlayabiliyorum canım geçen ay bende öyleydim gorumcemin 2 yaşında oğlu var onu görünce bende çok etkilendim günlerce ağladım Rabbim isteyen herkese en hayırlısını nasip etsin insallahvalla kızlar geçen gün yeni doğmuş bebek ziyaretine gittim. allahım bi görün çok tatlı. öyle çok duygulandım ki gözlerim doldu zor tuttum kendimi inanınsuratım düştü gittim lavaboda ağladım gizli gizli. rabbim isteyen herkese nasip etsin ne dyim
o kadar çok hassaslaştımki anlatamam. bide geceleri çok rüya görmeye başladım. dün gece bağırarak uyandım falanNeler hissettiğini anlayabiliyorum canım geçen ay bende öyleydim gorumcemin 2 yaşında oğlu var onu görünce bende çok etkilendim günlerce ağladım Rabbim isteyen herkese en hayırlısını nasip etsin insallah
Çok düşünüp kafana takma diyecem canım ama bu elde değilo kadar çok hassaslaştımki anlatamam. bide geceleri çok rüya görmeye başladım. dün gece bağırarak uyandım falan
en iyi bilirim aslında düşünmemem gerktiğini ama etkileniyorum herşeyden. bak şuan bile sağ kasığıma ağrı girdi saniyelik kayboldu. vurdu gitti yani. hafif hafif yokluyor. allahım hayırlara yazsın inşallahÇok düşünüp kafana takma diyecem canım ama bu elde değil
Canım ya :) kesinlikle bende kendimi dinlemek istemiyorum ama benim az önce an itibariyle sağ kasigimda ağrı oldu kimseye bir şey demek istemiyorum eşimle paylaşıyorum sürekli o da elime iğne batsa hamilesin diyor artık evin için de bu olay konuşuluyor süreklien iyi bilirim aslında düşünmemem gerktiğini ama etkileniyorum herşeyden. bak şuan bile sağ kasığıma ağrı girdi saniyelik kayboldu. vurdu gitti yani. hafif hafif yokluyor. allahım hayırlara yazsın inşallah
biraz önce yarım saat falan oldu hatta 1 saat. patronun yanına çıktım ayakta bişey konuşuyorduk. alahım sağ kasık bir zorluyor alatamam. diyemiyorumda oturaym diye 10-15 dk konuştuk. sürekli ağrıdıCanım ya :) kesinlikle bende kendimi dinlemek istemiyorum ama benim az önce an itibariyle sağ kasigimda ağrı oldu kimseye bir şey demek istemiyorum eşimle paylaşıyorum sürekli o da elime iğne batsa hamilesin diyor artık evin için de bu olay konuşuluyor sürekli
Anladım canım inşallah şu adet günleri gelirde belirsizlik ortadan kalkarbiraz önce yarım saat falan oldu hatta 1 saat. patronun yanına çıktım ayakta bişey konuşuyorduk. alahım sağ kasık bir zorluyor alatamam. diyemiyorumda oturaym diye 10-15 dk konuştuk. sürekli ağrıdı
son 10 gün benim 10 yıl gibi geçmiyorBenimde bugün akintim çoğaldı normalde yumurtlamadan sonra adete kadar kuru olurum akintim gün içinde iki uç kere geldi bugün kasiklarimdada hafif ağrı var arada içten bi aci oluyo iğne batar gibi bugün hafif ağrımaya başladı gün gün değişiklikler oluyor merakla beklemedeyim son 7gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?