- 23 Şubat 2018
- 101
- 38
- 13
- 37
ayrıca göğüslerimde sütyenime sığmaz oldu aşırı şişti ara ara ona da iğne batması gibi oluyordün sabah yine kasık ağrısı ve ara ara yanması oldu.adetten önce kasık bel ağrım olurdu ama bu kadar erken olmazdı .yataktan birden kalkınca midem bulandı.sonra gayet iyi geçti günüm ta ki akşam 6 olunca akşam yemeği hazırlayana kadar mide bulantısından öldüm hayatımda 4 kere kusmuşumdur çok zor çıkaran biriyim oğluma hamileyken bir kere çıkardım o da öksürürken boğazıma lokma kaçtığı için :)) ama dün geldi geldi tuttum kendimi ayrıca aşırı uykuya düşkünlük var koltukta oturduğum yerde 10 dk bile olsa uyuyorum eşim de sen çok çirkinleştin kesin hamilesin kızımız olacak diyip duruyor aynı ümitlenmemem bende de var hatta olmamıştır heveslenme diyip kendi kendimi depresyona sokuyorum ayrıca aşırı gerginim ses tonumu ayarlayamıyorum stres yaptım iyice bugün de dayanamadım gittim Predictor® Early erken gebelik testi aldım pazar günü yapmayı düşünüyorum adetin 6 gün öncesine kadar doğru sonuç verme oranı %76 ymış bakalım kısmet
iştahımda gün içerisinde çok değişiyior bir an acıkıyorum bir an canım hiçbişey istemiyor offf şu hafta bi geçseydiiii