YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

insallah isteyen herkese saglikli ve hayirli evlat birbirimize mujde veririz belki

insallah isteyen herkese saglikli ve hayirli evlat birbirimize mujde veririz belki
Amin inşallah canım mutlaka haberdar et benim 6 gün kaldı bakalım hiç umudum,yok tam,catlama gunlerini eşimin nazı yüzünden kaçırdım çatlamadan bi gun önce ve 2 gun sonra oldu malesef değerlendirme o yuzden pek umut bağlamıyorum,inşallah beraber müjdeleri getiririz senin kaç kaldı bata

benim daha cok var su an hala ovulasyon donemi icindeyim, telefonuma yukledigim uygulamaya gore ve 14 gun once hesaplama olayina gore. İnsallah tutmustur seninde, benimde

benim daha cok var su an hala ovulasyon donemi icindeyim, telefonuma yukledigim uygulamaya gore ve 14 gun once hesaplama olayina gore. İnsallah tutmustur seninde, benimde
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun,bakalım pek umudum yok ama benim artık sürpriz olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…