- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.330
- 158
Abow ben olsam 10 tane yapmıştım test iyi sabretmişsin CanımAyy benim 27 şubat bat heyecanla bekliyoruumm:))
Valla şimdi yaparım bisey çıkmaz moralimi bozarım dedim zor da olsa bekledim bakalım ınşallah değer beklediğimeee:))Abow ben olsam 10 tane yapmıştım test iyi sabretmişsin Canıminşallah hamilesindir
İnşallah canımValla şimdi yaparım bisey çıkmaz moralimi bozarım dedim zor da olsa bekledim bakalım ınşallah değer beklediğimeee:))
Canım belirtilerin ne durumdaValla şimdi yaparım bisey çıkmaz moralimi bozarım dedim zor da olsa bekledim bakalım ınşallah değer beklediğimeee:))
Kasık batmanlarım arada yokluyor yine ama bel ağrım geçti gibi gün içinde ayakta daha çok hissediyorum bakalım bugün ne olacak, kahvaltı esnasında midem bulandı kokudan ama psikolojik de olabilir bilemedim yarını iple çekiyorum:))Canım belirtilerin ne durumda
Günaydın canımmm:))ya bende de göğüste hassaslasma yok hiç ama duygusallık tavan yani olur olmadık şeylere saatlerce ağlıyorum iki üç gündür, bel ağrım geçti gibi ne bilim o bel ağrısı olunca hıh burada gitme bir yere hamiş olmamin belirtisi sensin diyordum şimdi.fazla hissetmeyince üzüldüm bi ya değilsem diyegünaydın güzellilkleer
bugün nasılsınız bakalım :)
benim belirtilerim düştü gibi
kasıklarım normale dönüyor gibi.
arada hafif batıyor.
kasık yani rahim kısmı hassas hemen ağrı yapıyor.
göğüslerim başından beri hassaslaşmadı hala öyle.
arada göğüstede içten yanmalar mevcut.
burnumun biri hep tıkalı.
ama aşırı duygusallık var en ufak şeye ağlıyorum
canım aslında şuan hemen hemen hepimizin adet dönemide yaklaşıyor. ve genelde 2 hafta önceden başlar belirtiler adet için. yani görmüş olduğumuz belirtiler adet belirtileri de olabilir. özellikle stres sinir ve duygusallık. bunlar adet döneminin ana belirtileri.. sonra mesela şişkinlik, canının bişey çekmesi falan. o yüzden fazlada kaptırmayalım kendimizi bence nolur nolmazGünaydın canımmm:))ya bende de göğüste hassaslasma yok hiç ama duygusallık tavan yani olur olmadık şeylere saatlerce ağlıyorum iki üç gündür, bel ağrım geçti gibi ne bilim o bel ağrısı olunca hıh burada gitme bir yere hamiş olmamin belirtisi sensin diyordum şimdi.fazla hissetmeyince üzüldüm bi ya değilsem diye(
Bende dun oylerydim olmadık şeylere hemen yaslar aktı gözümdenbugunde oyleyim ama mutluyumda göğüste yanma bendede oluyor bugün midem bi tuhaf cozemedim sanki TİKA basa dolu gibi bi hisle uyandım rahatsız edici dun gece bas agrim zirve yapsada icmedim ilaç baya bi AĞRIDI mideme vurdu bugün hafiflemiş çok sevindim bakalım son 9gungünaydın güzellilkleer
bugün nasılsınız bakalım :)
benim belirtilerim düştü gibi
kasıklarım normale dönüyor gibi.
arada hafif batıyor.
kasık yani rahim kısmı hassas hemen ağrı yapıyor.
göğüslerim başından beri hassaslaşmadı hala öyle.
arada göğüstede içten yanmalar mevcut.
burnumun biri hep tıkalı.
ama aşırı duygusallık var en ufak şeye ağlıyorum
Benimde yumurtlamada hassaslasti hala devam ediyo yumurtlama bitince geçerdi normaldeyumurtlama bittikten 2 gün sonra falan bir anda göğüslerim hassaslaştı dokunamayacak kadar ağrıyordu şimdi üzerinden bir kaç gün geçti acısı azaldı ama şişkinlik, hassaslık var devamlı değil sızı batma gibi dokununca özellikle oluyor. Bat 5-6 mart daha var biraz daha yani.
midenin tok hissetmesi şişkinlikten canım. dün bende aynıydım. saat 3-4 e kadar bişey yiyip içemedim. karnım 3 aylık gebe gibi şişkinlikten.Bende dun oylerydim olmadık şeylere hemen yaslar aktı gözümdenbugunde oyleyim ama mutluyumda göğüste yanma bendede oluyor bugün midem bi tuhaf cozemedim sanki TİKA basa dolu gibi bi hisle uyandım rahatsız edici dun gece bas agrim zirve yapsada icmedim ilaç baya bi AĞRIDI mideme vurdu bugün hafiflemiş çok sevindim bakalım son 9gun
İnşallah Rabbim gönlüne gore versin canım şükür hayırlı haberlerini alırız inşallahEvet ilk olacak o yüzden çok heyecanlıyım amin canım ne güzel iki kızın varmış inşallah benimde olur
Ayni canım ya bende birşey yemedim dun bu sabah aynaya baktım tesadüfen farkettim davul gibi gobegim zaten sezeryan olduğum için göbek vasr kolayca sisiyo dünde aksam 9da yemek yedim ancak aciktimmidenin tok hissetmesi şişkinlikten canım. dün bende aynıydım. saat 3-4 e kadar bişey yiyip içemedim. karnım 3 aylık gebe gibi şişkinlikten.
bu ay umudum yok benim aslında gerçekçi olacak olursak. yani olmayacak gibi geliyor. ama bi yandan da içimden bi his bu ay ayrı bi ümitli. ama ben susturuyorum onu görmezden gelmeye çalışıyorumAyni canım ya bende birşey yemedim dun bu sabah aynaya baktım tesadüfen farkettim davul gibi gobegim zaten sezeryan olduğum için göbek vasr kolayca sisiyo dünde aksam 9da yemek yedim ancak aciktim
En güzeli cnm ya inan ilk ay kesin hamileyim dedim bütün belirtileri yaşadım ama korunmayı bırakınca vücut ayni tepkileri verebiliyomus o yüzden öyle biseymis çok uzulmustum ikinci ay bos geçti üçüncü ay tutmuş aslında çünkü iki kere testte ikinci çizgi hafif çıktı koyulaşmasını beklerken adet oldum kimyasal gebelikmis ondada boşa ümit oldu 4.ayda yine tutmuş ama 4+4de kahverengi akıntı başladı 6gun surdu sonra çok agrim oldu düşük yaptığımı gunler sonra anladım goguslerim mide bulantim bütün belirtirler kanama bittikten birkaç gun sonra azalıp geçti maalesef bakalım bu ay da umitliyim inşallah boyle birşey olmaz iki kızım var çok şükür Rabbime onlarda hic boyle degildim allah olmayan isteyen herkese nasip etsin tez zamandabu ay umudum yok benim aslında gerçekçi olacak olursak. yani olmayacak gibi geliyor. ama bi yandan da içimden bi his bu ay ayrı bi ümitli. ama ben susturuyorum onu görmezden gelmeye çalışıyorum
benim ona ihtiyacım var inanki. evimde huzur olacak. eşimle sürekli küçücük şeylerden tartışıyoruz. daha 3-4 aylık evliyiz hergün birbirimizi yiyoruz. çocuk olunca hiçdeğilse biraz huzur olurEn güzeli cnm ya inan ilk ay kesin hamileyim dedim bütün belirtileri yaşadım ama korunmayı bırakınca vücut ayni tepkileri verebiliyomus o yüzden öyle biseymis çok uzulmustum ikinci ay bos geçti üçüncü ay tutmuş aslında çünkü iki kere testte ikinci çizgi hafif çıktı koyulaşmasını beklerken adet oldum kimyasal gebelikmis ondada boşa ümit oldu 4.ayda yine tutmuş ama 4+4de kahverengi akıntı başladı 6gun surdu sonra çok agrim oldu düşük yaptığımı gunler sonra anladım goguslerim mide bulantim bütün belirtirler kanama bittikten birkaç gun sonra azalıp geçti maalesef bakalım bu ay da umitliyim inşallah boyle birşey olmaz iki kızım var çok şükür Rabbime onlarda hic boyle degildim allah olmayan isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
Haklısın canım psikolojik olarak öyle hissediyor da olabilirim diyorum hayırlısı diyelim en iyisi ne çok umutlu ne de çok umutsuz olalım :))canım aslında şuan hemen hemen hepimizin adet dönemide yaklaşıyor. ve genelde 2 hafta önceden başlar belirtiler adet için. yani görmüş olduğumuz belirtiler adet belirtileri de olabilir. özellikle stres sinir ve duygusallık. bunlar adet döneminin ana belirtileri.. sonra mesela şişkinlik, canının bişey çekmesi falan. o yüzden fazlada kaptırmayalım kendimizi bence nolur nolmaz
aynen canım bekliyoruz bakalım beklemek bedava ;:))Haklısın canım psikolojik olarak öyle hissediyor da olabilirim diyorum hayırlısı diyelim en iyisi ne çok umutlu ne de çok umutsuz olalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?