• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Kizlar bata 2 gün var . Koyu olan ovoluasyon testi. Sizce bisey gorunuyor mu??

Eklentiler

• 20180226_161414.jpg
    20180226_161414.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 90
Kizlar bata 2 gün var . Koyu olan ovoluasyon testi. Sizce bisey gorunuyor mu??
canım sağdaki silik olan gebelik testiyse ben çizgiyi görüyorum ama bi kaç gün sonra tekrar deneyip görmeden sevinme derim. ben senden heyecanlıyım şuan dört gözle bekliyorummm :KK9:

Ev
canım sağdaki silik olan gebelik testiyse ben çizgiyi görüyorum ama bi kaç gün sonra tekrar deneyip görmeden sevinme derim. ben senden heyecanlıyım şuan dört gözle bekliyorummm :KK9:
evet silik olan gebelik testi. Ovoluasyon testini hep soyluyorlardi merak ettigim için yaptim

Bi d
bi de Ben keseyi gorsem de icim buruk olucak :( kalp atisini duymadan sevinemicem. 2 kere yasadim Rabbim bi daha yasatmasin

ben buradaki kimsenin yüzünü görmedim tanımıyorum ama hepimizin kalbi aynı şey için çarpıyor biliyorum... ve bunu bilmek bile yeter sizinle birlikte sevinip birlikte endişelenip birlikte üzülmeye.. ve tabikiiiiii birlikte beklemek .... :KK24:
Aglarim baakk insaalh Rabbim hepimize nasip etsin

b

bence adet günün geçince yap canım garantiye almış olursun. bu kadar beklemişssin biraz daha bekle bence. kafan karşmasın boşuna
Pozitif cikip adet olunur mu ki yaa oyle mi yapsam ama sabahi kacirmak istemiyorum. Yarın sabah yapmzsam gene bugünmy gibi isten gelince yapicam dayanamam kendimi biliyorum:))

Aglarim baakk insaalh Rabbim hepimize nasip etsin

Pozitif cikip adet olunur mu ki yaa oyle mi yapsam ama sabahi kacirmak istemiyorum. Yarın sabah yapmzsam gene bugünmy gibi isten gelince yapicam dayanamam kendimi biliyorum:))

canımmm inşallah mutluluk gözyaşlarımız olsun sadece... ;)
ama bence bekle canım test için nolucak ki kaç zaman beklemişsin bak.
silik çıkıpta adet olanlar gördüm ben. o yüzden diyorum üzülme diye

Back