canım sağdaki silik olan gebelik testiyse ben çizgiyi görüyorum ama bi kaç gün sonra tekrar deneyip görmeden sevinme derim. ben senden heyecanlıyım şuan dört gözle bekliyorummmKizlar bata 2 gün var . Koyu olan ovoluasyon testi. Sizce bisey gorunuyor mu??
evet silik olan gebelik testi. Ovoluasyon testini hep soyluyorlardi merak ettigim için yaptimcanım sağdaki silik olan gebelik testiyse ben çizgiyi görüyorum ama bi kaç gün sonra tekrar deneyip görmeden sevinme derim. ben senden heyecanlıyım şuan dört gözle bekliyorummm
bi de Ben keseyi gorsem de icim buruk olucakcanım sağdaki silik olan gebelik testiyse ben çizgiyi görüyorum ama bi kaç gün sonra tekrar deneyip görmeden sevinme derim. ben senden heyecanlıyım şuan dört gözle bekliyorummm
allahıııım bu topiğin ilk müjdesi sendenmi geliyooooorrr acabaasııııEv
evet silik olan gebelik testi. Ovoluasyon testini hep soyluyorlardi merak ettigim için yaptim
düşükmü oldu daha önce ?Bi d
bi de Ben keseyi gorsem de icim buruk olucakkalp atisini duymadan sevinemicem. 2 kere yasadim Rabbim bi daha yasatmasin
Aaa öyle miii bilmiyordumallahıııım bu topiğin ilk müjdesi sendenmi geliyooooorrr acabaasıııı
2 kere boş gebelik oldu ve bi sebebi yok.düşükmü oldu daha önce ?
eveeeeettA
Aaa öyle miii bilmiyordum
allahtan umit kesilmez canımın içi üzülme.B
2 kere boş gebelik oldu ve bi sebebi yok.
Bi adetim gecsin tüm bildigimi anlatirim paylasirim sizleeveeeeett
inşaallah bizede uğurlu gelirsin canııııımm
canını sıkma hiç moralini yüksek tut. stres çok etkiler bebeğini aman dikkat
Ayy ne guzel soyledin Allah razi Olsun insaalhallahtan umit kesilmez canımın içi üzülme.
sen kalpten dua et allaha sığın senden alanda o verecek olanda yine o olacak..
Kizlar bata 2 gün var . Koyu olan ovoluasyon testi. Sizce bisey gorunuyor mu??
Evet canım kesinlikle bende görüyorumKizlar bata 2 gün var . Koyu olan ovoluasyon testi. Sizce bisey gorunuyor mu??
ben buradaki kimsenin yüzünü görmedim tanımıyorum ama hepimizin kalbi aynı şey için çarpıyor biliyorum... ve bunu bilmek bile yeter sizinle birlikte sevinip birlikte endişelenip birlikte üzülmeye.. ve tabikiiiiii birlikte beklemek ....Ayy ne guzel soyledin Allah razi Olsun insaalh
bence adet günün geçince yap canım garantiye almış olursun. bu kadar beklemişssin biraz daha bekle bence. kafan karşmasın boşunaVar dimi yaa çok sagolun kizlar bi de yarın sabah yapiyim.
Aglarim baakk insaalh Rabbim hepimize nasip etsinben buradaki kimsenin yüzünü görmedim tanımıyorum ama hepimizin kalbi aynı şey için çarpıyor biliyorum... ve bunu bilmek bile yeter sizinle birlikte sevinip birlikte endişelenip birlikte üzülmeye.. ve tabikiiiiii birlikte beklemek ....
Pozitif cikip adet olunur mu ki yaa oyle mi yapsam ama sabahi kacirmak istemiyorum. Yarın sabah yapmzsam gene bugünmy gibi isten gelince yapicam dayanamam kendimi biliyorum:))b
bence adet günün geçince yap canım garantiye almış olursun. bu kadar beklemişssin biraz daha bekle bence. kafan karşmasın boşuna
Aglarim baakk insaalh Rabbim hepimize nasip etsin
Pozitif cikip adet olunur mu ki yaa oyle mi yapsam ama sabahi kacirmak istemiyorum. Yarın sabah yapmzsam gene bugünmy gibi isten gelince yapicam dayanamam kendimi biliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?