Merhabalar.. Benim de bat 9 mart. Gecen ay cok düşünmüştüm bütün belirtiler varmış gibi geldi. Bu ay düşünmüyorum sadece akıntım arttı gözle farkedilir şekilde. Nasip artık Allah herkesin gönlüne gore versin inşallahŞUAN OVULASYON HAFTAMDAYIM..
YANİ YUMURTLAMA HAFTASI.. TELEFONUMDAKİ FLO ADLI UYGULAMADAN TAKİP EDİYORUM.,
BAT 8-9 MART... CUMA GÜNÜ OVULASYONUM BİTİYOR YADA ENGEÇ HAFTASONU..
ŞİMDİLİK BELLİ BAŞLI OLARAK BUGÜN Bİ KASIK AĞRISI OLDU BENDE.
GÖĞÜS VE KASIKLARDA İÇTEN YANMA OLUYOR BAZEN.
AKINTIM SULU VE BEYAZ BAZEN YAPIŞKAN...
GECELERİ ÖZELLİKLE ATEŞ BASIYOR YORGANI FALAN ATIYORUM ÜSTÜMDEN...
BUNLAR DIŞINDA BİŞEY YOK ŞİMDİLİK.,
BUYRUN SİZDE ANLATIN BELKİ BU BAŞLIK ALTINDA ÖĞRENİRİZ HAMİLELİĞİMİZİ ??
OVULASYONDAMISIN SENDE YOKSA :)Merhabalar.. Benim de bat 9 mart. Gecen ay cok düşünmüştüm bütün belirtiler varmış gibi geldi. Bu ay düşünmüyorum sadece akıntım arttı gözle farkedilir şekilde. Nasip artık Allah herkesin gönlüne gore versin inşallah
Evet canım ovulasyon donemimdeyim programa göre yarın yumurtlama günü. Bundan sonra bekleyecegiz artık guzel günleriOVULASYONDAMISIN SENDE YOKSA :)
Benimde aynı canım benim programa göre ovulasyon bu akşam ama ben dün akşam ilişki olduğu için yarın yada cuma tekrar ilişki olur. Sperm kalitesi açısından yani. Bizim baya benziyor günlerimiz falan bakarsın beraber alırız güzel haberi :))Evet canım ovulasyon donemimdeyim programa göre yarın yumurtlama günü. Bundan sonra bekleyecegiz artık guzel günleri
Bizde dun akşam değerlendirdik yarin akşam yada cuma degerlendirme olur.. Insallah canım olsa ne güzel olur :) gecen ay korunmayı bıraktık hemen olsun istiyor insan :) sen ne zamandır planlıyorsun?Benimde aynı canım benim programa göre ovulasyon bu akşam ama ben dün akşam ilişki olduğu için yarın yada cuma tekrar ilişki olur. Sperm kalitesi açısından yani. Bizim baya benziyor günlerimiz falan bakarsın beraber alırız güzel haberi :))
Benimki biraz tirajı komik bir durum aslında. Ben istiyorum eşim istemiyor. Geri çekilme yöntemi kullanıyor. Oda pek güvenilir bi korunma değilmiş. O yüzden umutlanıyorum...Bizde dun akşam değerlendirdik yarin akşam yada cuma degerlendirme olur.. Insallah canım olsa ne güzel olur :) gecen ay korunmayı bıraktık hemen olsun istiyor insan :) sen ne zamandır planlıyorsun?
Kahve akıntı yerleşme kanaması olabilir canım. Bence adet günü yada bi gün sonra test yap evdeHakkindizda hayirlisi olsun kizlar. Bende 1 senedir korunmuyorum. Adetim cuma gunu gelecek gelecek diyorum cunki onden kahve akintim geldi...benim sag tupum timali aylardir sol tarafimdan yumurta bekliyorum...
Ahhh ceske oyle olsa benim her ay boyle olur..Kahve akıntı yerleşme kanaması olabilir canım. Bence adet günü yada bi gün sonra test yap evde
Sen yinede umudunu kaybetme canım.. Doktora gittin mi hiç tedavi için bişeyler yapmadınmıAhhh ceske oyle olsa benim her ay boyle olur..
Rabbim gönlüne göre versin canım. Ovulasyon gününe denk getirmeye bak ilişkiyi. İlişkiden spnra en az yarım saat kalkma ayaklarını dik hatta bi yere . Sol tüp açıksa o tarafa yat spermler rahatça ulaşsın orayaAdrt saatim gunum hiiic degismez maşallah
Anim herkeseRabbim gönlüne göre versin canım. Ovulasyon gününe denk getirmeye bak ilişkiyi. İlişkiden spnra en az yarım saat kalkma ayaklarını dik hatta bi yere . Sol tüp açıksa o tarafa yat spermler rahatça ulaşsın oraya
Oooo ben bu olayı sevdim hepimiz birden alırız inşallah güzel haberlerimizi buradan güm gün belirtileri paylaşalım hepimiz aynıyız nerdeyse :))Bat tarihlerimiz aynı 8-9 yeni girdim bende ovulasyon haftama gece sıcaklama, göğüslerde batma hissi kasığımda hafif hafif kramplar var hadi bakalım bu ay inşa'Allah gerçekleşir mucizemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?