Hadi yaacanımmm inşallah mutluluk gözyaşlarımız olsun sadece...
ama bence bekle canım test için nolucak ki kaç zaman beklemişsin bak.
silik çıkıpta adet olanlar gördüm ben. o yüzden diyorum üzülme diye
ama üzme canını güzellik lütfen.H
Hadi yaa
Çok yorucu ya çok. ALLAH hakkimizda hayırlısi Olsunama üzme canını güzellik lütfen.
kişiye göre değişiyor. teste görede değişebilir.
hatalı olabilir testin. var diye sevinip sonradan üzülmektense yok diye düşün var olduğunu öğrenince daha çok sevin ne kaybedersinki
Amin canım benim biliyorum erkenden öğrenmek istiyorsun ama sabır acıdır meyvesi tatlıdır.Çok yorucu ya çok. ALLAH hakkimizda hayırlısi Olsun
Aynen canım çok yorucu belirsizlik yoruyor insanıÇok yorucu ya çok. ALLAH hakkimizda hayırlısi Olsun
Ahh ahh halisin canımAmin canım benim biliyorum erkenden öğrenmek istiyorsun ama sabır acıdır meyvesi tatlıdır.
Çok şükür halimize canim Rabbim ol derde olurAynen canım çok yorucu belirsizlik yoruyor insanı
Doğru söylüyorsun kuzum inşallah hayırlısı olur adet günü gelmeden test yapmak istemiyorum negatifi görmemek içinÇok şükür halimize canim Rabbim ol derde olur
ne zaman adet gününDoğru söylüyorsun kuzum inşallah hayırlısı olur adet günü gelmeden test yapmak istemiyorum negatifi görmemek için
6 mart canımNe
ne zaman adet günün
Hayırlısı olsun kuzum ya senin batın hangi gündüKızlar iki bacağıma da dizden aşağı bir ağrı vurdu yaa
8-9 Mart canım. Bu hafta geçse bi offHayırlısı olsun kuzum ya senin batın hangi gündü
Valla canım bende her olan ağrı sızıdan nem kapar oldum ama senin ki belirti olabilir8-9 Mart canım. Bu hafta geçse bi off
6 mart canım
Canım ben sadece daha önce denk gelmediğim şeylere kafaya takıyorum. Mesela kasık ağrısı bende adet olmadan önce olmazdı. Bide belime ve sırtıma da vuruyor ağrı ara sıraValla canım bende her olan ağrı sızıdan nem kapar oldum ama senin ki belirti olabilir
İnşallah canım benim inşallah...Gececek inssalh canim
Evet işte tatlım bekliyorum bendeEvet çok erken henuz canim Ben 5 gün kala yapmistim bi de negatifti
Aynen kuzum bende ona şaşırıyorum birde işin tuhaf tarafı daha önceki adetlerim de adet gunu disinda kasik ağrısı yasamadimCanım ben sadece daha önce denk gelmediğim şeylere kafaya takıyorum. Mesela kasık ağrısı bende adet olmadan önce olmazdı. Bide belime ve sırtıma da vuruyor ağrı ara sıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?