🚨🚨YUMURTLAMA Yakalayanlar Toplaşınn 🚨🚨

İnşallah tutar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bende bekliyorum

Haklısın valla

Kızlar çatlama sonrası ilişki düzeni nasıl olacak gün aşırı devam mı? Beklemeye mi almalıyız?

bende daha önce uygulamadan yumurtlama bulup 3 gün üst üste değerlendirmiştik , başarılı olmuştu , ama maalesef kaybettik onu yeniden ovulasyon takibi ile deneyeceğim test yapacağım ama nasıl yapmam gerekli bilmiyorum

kızlar pik mi değerlendirilmeli yoksa çatlama mı anlamadım
İkisi de yumurtlamayı görünce başlıyoruz eşinizde sperm sorunu yoksa 3 gün üst üste eğer sperm sorunu varsa 1 gün durup bir gün yapıyoruz, test silikleşmeye başlayınca çatlama başlıyor anlamına geliyor o günü de değerlendiriyoruz

kuzum agri sivi su gibi akinti yumurtlama belirtisi ama test kullanmadan tabi tam catlama tarihini bilemeyiz. catlama birkac gun sonra olduysa testte cikmamis olabilir tekrarladin mi testi?

ben innovita kullanmistim her gun uyandiktan birkac saat sonra yaptim bi kagida yapistirdim takibi kolay olsun diye catlama gordugum gun 2 kere degerlendirdim ve testi kullanmayi biraktim benim o sekilde oldu

ben innovita kullanmistim her gun uyandiktan birkac saat sonra yaptim bi kagida yapistirdim takibi kolay olsun diye catlama gordugum gun 2 kere degerlendirdim ve testi kullanmayi biraktim benim o sekilde oldu
Bende bir gebenin günlüğünden aldım henüz başlamadım yeni kaybettiğimiz için bebeği korunöa dönemindeyiz 2-3 adet sonra başlayacağım bende ovülasyona

Kızlar benim ovulasyonun 10. günü 14.gün kaset test yapsam net sonuç alabilir miyim acaba varsa da yoksa da

kuzum agri sivi su gibi akinti yumurtlama belirtisi ama test kullanmadan tabi tam catlama tarihini bilemeyiz. catlama birkac gun sonra olduysa testte cikmamis olabilir tekrarladin mi testi?
Testi tekrarlamadim , çatlama iki üç gün sonraysa bile kalmış olabilir miyim 7si ilişki oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…