🚨🚨YUMURTLAMA Yakalayanlar Toplaşınn 🚨🚨

Arkadaşlar merhabalar bana da yardımcı olur musunuz lütfen

Reglim 8 martta başladı ve 14 martta bitti bizde 15 mart , 18 martta ilişkiye girdik eşimle ben 3 gündür ovulasyom testi yapıyorum ve böyle çıkıyor takvim de yumurtlamayı 21 Mart olarak gösteriyor kafam karıştı yanlış mı yapıyoruz kaçırmak istemiyorum

Eklentiler

• IMG_1879.jpeg
    IMG_1879.jpeg
    300,2 KB · Görüntüleme: 46
  • image.jpg
    image.jpg
    264,5 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar merhabalar bana da yardımcı olur musunuz lütfen

Reglim 8 martta başladı ve 14 martta bitti bizde 15 mart , 18 martta ilişkiye girdik eşimle ben 3 gündür ovulasyom testi yapıyorum ve böyle çıkıyor takvim de yumurtlamayı 21 Mart olarak gösteriyor kafam karıştı yanlış mı yapıyoruz kaçırmak istemiyorum
Hiç bir sıkıntı yok devam edin daha yumurtlama yok iki çizgide belirgin olacak şekilde gördüğünüz de yumurtlama olacak

Hiç bir sıkıntı yok devam edin daha yumurtlama yok iki çizgide belirgin olacak şekilde gördüğünüz de yumurtlama olacak
Hiç bir sıkıntı yok devam edin daha yumurtlama yok iki çizgide belirgin olacak şekilde gördüğünüz de yumurtlam

Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız acaba dedim kaçırdık falan mı bi de Yumurtlama ile çatlama aynı gün mü oluyor acaba benim dünden beri akıntım çoğaldı yumurtlama yaklaştı ondan diye düşünüyorum bugünde yapmadık açıkçası eşimle sperm kalitesi düşmesin çok sık aralıkla olmasın diye yarın düşünüyoruz

Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız acaba dedim kaçırdık falan mı bi de Yumurtlama ile çatlama aynı gün mü oluyor acaba benim dünden beri akıntım çoğaldı yumurtlama yaklaştı ondan diye düşünüyorum bugünde yapmadık açıkçası eşimle sperm kalitesi düşmesin çok sık aralıkla olmasın diye yarın düşünüyoruz
İlk gordugunuz çift çizgi yumurtlama demek daha sonra silikleşene kadar devam ediyoruz siliklesince çatlamaya başlıyor demek

Benim eşimde jandarma ah ah o nöbet günlerinde evde yanlız kaldığın gecelerde sese nasıl ihtiyacın olduğunu bence yaşayan bilir 😔
Öyle canım, hala küsüz biz, dün biraz adım attı ben istemedim barışmayı, kuru kuru barışmak istemiyorum, çünkü sonra yine aynı şekilde kavga ediyoruz, biraz burnu sürtsün, özür bile dilemiyor. Zaten yumurtlama günlerini kaçırdık bundan sonra ben uzatacam 😂

yeterli olur bence ben sadece sansimi denedim sansimi artirdim diyelim 😅 ama esinizin spremlerinde hareketlilik vs bi sorun olmamasi lazim
Bende bu ay hep 2 günde bir yaptım iniallah tutmuştur. Ben yumurtaladığımı hiç hissetmiyorum. O yüzden hangi gün net bişey diyemiyorum. O yüzden 2 günde bir yapmak mantıklı geldi. 6 gün sonra adet olmam lazım inşallah tutmuştur

Bende bu ay hep 2 günde bir yaptım iniallah tutmuştur. Ben yumurtaladığımı hiç hissetmiyorum. O yüzden hangi gün net bişey diyemiyorum. O yüzden 2 günde bir yapmak mantıklı geldi. 6 gün sonra adet olmam lazım inşallah tutmuştur
ovulasyon testi kullanmiyor musunuz? insallah tutmustur guzel haberlerle 🤲🏻

Kızlar selam, umarım bu ay isteyen herkes hamiş olur güzel haberler alır 🤲🏻 sizce testim pik olmuş mudur? Cevaplarsanız çok sevinirim 🥹
image.jpg

çok teşekkür ederim, bugün sabah ilişki oldu aslında testi yapmadan önce. şimdi bugünden itibaren 3 gün boyunca her gün yapmalı mıyız? yoksa gün aşırı mı ilerleyelim? yumurtladığımı da hissediyorum şu n, ağrım var yani.
Eşiniz de sperm sorunu yoksa 3 gün boyunca değerlendirin eğer varsa iki günde bir yapın yani bugün ve diğer gün, bu şekilde öneriliyor 😊

Eşiniz de sperm sorunu yoksa 3 gün boyunca değerlendirin eğer varsa iki günde bir yapın yani bugün ve diğer gün, bu şekilde öneriliyor 😊
2022 yılında bir kere hamile kaldım, 8.haftasında kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Baktırmadık ama yoktur diye tahmin ediyorum, daha sonra uzun süre ara verdik denemeye başlayalı 3 ay oluyor doktora da gitmedik o yüzden :)
Teşekkür ediyorum biz yarını da değerlendirelim 😊

evet catlamada zaten sag kasigimda hafif hafif agri olmustu gogsum hassaslasti. normalde gogus hassasiyetim catlamadan sonra azalir regle yakin tekrar artardi ama catlamadan itibaren goguslerim hep hassas kaldi sertlestiler sag kasigim da tik tik atiyordu arada. zamanla tik tik atmalar kasigimin ortasina kadar geldi cok merak ettim catlamanin ustune 11.gun daha reglime 3 gun varken kaset ve erken gebelik testi yaptim ikisi de silik sekilde gostermisti
Cnm bişey sorcam, ben bu ay geç yumurtladim sat 17 Şubat , 7 mart ikindi sağ kasığımda çok ağrı ve akıntı çokluğu vardı bizde 7yi 8e bağlayan gece birlikte olduk eşimle. Sonra olmadı akıntı ayın 10una kadar falan sürdü. Şimdi ayın 7si kasık ağrım olduğunda akinti geldiğinde Ogün çatlama günü mü oluyor ağrıyı bayağı hissetmiştim. Sonra sağ kasık ağrım bayağı devam etti şuan adet olmadım daha . Ayın 19unda kaset test negatif çıkmıştı yani ilişkinin 12.gunu gebelik var mıdır

X