sen de ekler misin canım duruyorsa testlerinin görüntüsüay biz catlama gunu sabah aksam degerlendirmistik ikisinden birisi tuttu ama acaba hangisi bilemiyorum
Sadecw günde 1 kere yapmak yeterli olmuyor mu acabaay biz catlama gunu sabah aksam degerlendirmistik ikisinden birisi tuttu ama acaba hangisi bilemiyorum
Ya bende öyle düşünüyorum ama ne kadar fazla değerlendirirsen o kadar sperm sayısı düşüyormuşay biz catlama gunu sabah aksam degerlendirmistik ikisinden birisi tuttu ama acaba hangisi bilemiyorum
Ekledim şuantestin görüntüsünü eklememişsin ki
Ya barışmadınız mı?Kızlar ilk defa bu ay test yaptım ve yumurtlamayı yakaladım ama degerlendiremedik çünkü eşimle küstük, ama size bilgi olsun diye paylaşayım Eki Görüntüle 3404036 Eki Görüntüle 3404037 Eki Görüntüle 3404038
Bende öyle biliyorum ne kadar fazla yapılırsa şansın çok olmaz tam tersi sperm sayısı düşüyormuş..Sadecw günde 1 kere yapmak yeterli olmuyor mu acaba
Onu 15 gün sonra testte görebilirsin inşAllah beklediğimiz gibi sonuçlar alırızKızlar bende yumurtlamayı yakaldım degerlendirdik altaki bu gün ki test üsttekiker düne ait 18inden beri degerlendiriyorum olurmu sizceEki Görüntüle 3404097
Yok canım, daha biz çok kavga eder küseriz bu gidişleYa barışmadınız mı?
İnşallah bari bugünü değerlendirebilsenizYok canım, daha biz çok kavga eder küseriz bu gidişle
Sperm sayısı ne kadar dusebilir ki? arkadasima doktoru oyle onermisti onun tuttu bana soyledi ben de denedim o ay benim de tuttu. Her gun sabah aksam denemekten bahsetmiyorum ben tabi sadece catlama gunu sabah aksam denedik iyi ki oyle denemisiz darisi isteyen herkesin basina hayirlisiyla insallahYa bende öyle düşünüyorum ama ne kadar fazla değerlendirirsen o kadar sperm sayısı düşüyormuşsağlıkla kucağınıza alın darısı da bize olsun dualarınızda bizede yer verin
catlamayi gordum biraktim son test yaptigim gunde catlamayi gorunce 2 kere degerlendirdimsen de ekler misin canım duruyorsa testlerinin görüntüsü
yeterli olur bence ben sadece sansimi denedim sansimi artirdim diyelimSadecw günde 1 kere yapmak yeterli olmuyor mu acaba
Ayyy maşAllah tutmuş en azındanay biz catlama gunu sabah aksam degerlendirmistik ikisinden birisi tuttu ama acaba hangisi bilemiyorum
Aslında herkes birşey söylüyor nasipte varsa hiç birşey engel olamıyorSperm sayısı ne kadar dusebilir ki? arkadasima doktoru oyle onermisti onun tuttu bana soyledi ben de denedim o ay benim de tuttu. Her gun sabah aksam denemekten bahsetmiyorum ben tabi sadece catlama gunu sabah aksam denedik iyi ki oyle denemisiz darisi isteyen herkesin basina hayirlisiyla insallah
Her ilişkide kavga olur canım önemli olan uzatmamak eğer ciddi bir durum yoksa kendinizi birbirinizden mahrum etmeyinYok canım, daha biz çok kavga eder küseriz bu gidişle