🚨🚨YUMURTLAMA Yakalayanlar Toplaşınn 🚨🚨

artimed pek guvenilir bi marka degil diye biliyorum ben de

sabirlisiniz ben hic sabredememis hemen yapmistim
Ya birşey sormak istiyorum size siz yumurtlama günü mü degerlendirdiniz? yumurtlama gününden 1 gün öncesini mi degerlendirerek gebe kaldınız?

pozitif gordugum gunleri de degerlendirdim negatife dondugu gunu de degerlendirdim ben
Bir yerde yumurtlama günü girilen ilişkinin değil yumurtlama gününden 1-3 gün öncesinde girilen ilişkiden gebe kalınabilecegi yazıyordu bizde yumurtlama ve çatlama günü ve 1 gün sonrasını değerlendirdik bu duruma çok üzülmüştüm

Bende aranıza katilayim benim normal 1 gebeliğim oldu düştü kızım tüp bebek belki olur ümidi ile test yapıyorum benim 8. Günüm ve testlerim boyle

Dun ve bugünün testi
8. Gününde çizgiler eşit pik görünüyor 3 gün üst üste değerlendirin eğer esinizde sperm sorunu varsa 1 gün durup 1 gün degerlendirin test silikleşene kadarda devam inşallah yakın zamanda istediğimiz haberleri alırız

İnsallah alırız diyelim hep berabr bu mübarek ayı müjde ile tamamlariz

Ben 2 gün çift çizgi çıktıktan sonra 3. Gün siliklesti diye test yapmayı bırakmıştım kız benide korkuttun keşke devam etseydim acaba normal mi bu durum ki
Ahshsh valla ne bileyim ben de görünce şaşırdım beklemiyordum öylesine yaptım zaten siliktir diye sonra böyle gördüm. Hafif ağrı da var hissediyorum ama bilemedim ki normal mi

oyle bir sey olsa benim su an hamile olmamam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…