artimed pek guvenilir bi marka degil diye biliyorum ben deEşim artimed almış kaset onda çıkar mı ki ya bıtane kaldı o yüzden erken yapmak istemiyorum
sabirlisiniz ben hic sabredememis hemen yapmistimHaftaya kadar bekleyecegim canım test yapmaya tekrar korkuyorumiyice emin olayım
Ayın 19u yaptım negatif çıkınca heves kalmadıartimed pek guvenilir bi marka degil diye biliyorum ben de
sabirlisiniz ben hic sabredememis hemen yapmistim
Bende öyle biliyorum ama işte eşim gitmiş ondan almış marka da söylememiştim rastgele almışartimed pek guvenilir bi marka degil diye biliyorum ben de
Hayırlı haberler alırsınız inşallahBende öyle biliyorum ama işte eşim gitmiş ondan almış marka da söylememiştim rastgele almış
Ya birşey sormak istiyorum size siz yumurtlama günü mü degerlendirdiniz? yumurtlama gününden 1 gün öncesini mi degerlendirerek gebe kaldınız?artimed pek guvenilir bi marka degil diye biliyorum ben de
sabirlisiniz ben hic sabredememis hemen yapmistim
pozitif gordugum gunleri de degerlendirdim negatife dondugu gunu de degerlendirdim benYa birşey sormak istiyorum size siz yumurtlama günü mü degerlendirdiniz? yumurtlama gününden 1 gün öncesini mi degerlendirerek gebe kaldınız?
Bir yerde yumurtlama günü girilen ilişkinin değil yumurtlama gününden 1-3 gün öncesinde girilen ilişkiden gebe kalınabilecegi yazıyordu bizde yumurtlama ve çatlama günü ve 1 gün sonrasını değerlendirdik bu duruma çok üzülmüştümpozitif gordugum gunleri de degerlendirdim negatife dondugu gunu de degerlendirdim ben
8. Gününde çizgiler eşit pik görünüyor 3 gün üst üste değerlendirin eğer esinizde sperm sorunu varsa 1 gün durup 1 gün degerlendirin test silikleşene kadarda devam inşallah yakın zamanda istediğimiz haberleri alırızDun ve bugünün testi
İnsallah alırız diyelim hep berabr bu mübarek ayı müjde ile tamamlariz8. Gününde çizgiler eşit pik görünüyor 3 gün üst üste değerlendirin eğer esinizde sperm sorunu varsa 1 gün durup 1 gün degerlendirin test silikleşene kadarda devam inşallah yakın zamanda istediğimiz haberleri alırız
Evet biraz erken olmuş pcos varmı?Çok erken yumurtlama gördüm bu ay neden kaynaklı bilmiyorum
Ben 2 gün çift çizgi çıktıktan sonra 3. Gün siliklesti diye test yapmayı bırakmıştım kız benide korkuttunSanırım ben yine yumurtluyorumEki Görüntüle 3405754
Ahshsh valla ne bileyim ben de görünce şaşırdım beklemiyordumBen 2 gün çift çizgi çıktıktan sonra 3. Gün siliklesti diye test yapmayı bırakmıştım kız benide korkuttunkeşke devam etseydim acaba normal mi bu durum ki
oyle bir sey olsa benim su an hamile olmamam gerekiyorBir yerde yumurtlama günü girilen ilişkinin değil yumurtlama gününden 1-3 gün öncesinde girilen ilişkiden gebe kalınabilecegi yazıyordu bizde yumurtlama ve çatlama günü ve 1 gün sonrasını değerlendirdik bu duruma çok üzülmüştüm
Yani bakılırsa çatlamaya geçmiş gibiAltdeki bugunki testim