hayirlisi olsun insallah hcgde de pozitifi gorursunuzAyyy maşAllah tutmuş en azındanBende bugün piki gördüm :)
tabi her sey nasip saglikla hayirlisiyla olsun insallahAslında herkes birşey söylüyor nasipte varsa hiç birşey engel olamıyor
İnşAllah inşAllah toplu halde pozitifi görelimhayirlisi olsun insallah hcgde de pozitifi gorursunuz
İnşallahtabi her sey nasip saglikla hayirlisiyla olsun insallah
Zaten bu erkekler nerde bi önemli gün var o gün mutlaka bi huysuzluk çıkartırlarYok canım, daha biz çok kavga eder küseriz bu gidişle
DNA ları bozuk kodlamalarında hata varZaten bu erkekler nerde bi önemli gün var o gün mutlaka bi huysuzluk çıkartırlar
evet catlamada zaten sag kasigimda hafif hafif agri olmustu gogsum hassaslasti. normalde gogus hassasiyetim catlamadan sonra azalir regle yakin tekrar artardi ama catlamadan itibaren goguslerim hep hassas kaldi sertlestiler sag kasigim da tik tik atiyordu arada. zamanla tik tik atmalar kasigimin ortasina kadar geldi cok merak ettim catlamanin ustune 11.gun daha reglime 3 gun varken kaset ve erken gebelik testi yaptim ikisi de silik sekilde gostermistiİnşallahben size şeyi sormak istiyorum çatlamadan sonra herhangi bir ağrınız oldu mu? Kasıkta veya yumurtalıkta batma, rahimde kasılma falan..
Ya benimde hiç yumurtlama gününü hissetmezdim bu ayda kullandigim folik asiti değiştirdim ondan mı bilmiyorum yumurtlamadan 2-3 gün öncesinde başladı özellikle sol yumurtalıkta batma, rahimde de ara ara kasılmalar vardı 2 gün yumurtlama çift çizgi çıktı, bugünde silikleşti hala hafif hafif var ama bir sağ bir sol şeklinde gidiyorevet catlamada zaten sag kasigimda hafif hafif agri olmustu gogsum hassaslasti. normalde gogus hassasiyetim catlamadan sonra azalir regle yakin tekrar artardi ama catlamadan itibaren goguslerim hep hassas kaldi sertlestiler sag kasigim da tik tik atiyordu arada. zamanla tik tik atmalar kasigimin ortasina kadar geldi cok merak ettim catlamanin ustune 11.gun daha reglime 3 gun varken kaset ve erken gebelik testi yaptim ikisi de silik sekilde gostermisti
evet o bekleyis cok uzun gibi geliyor insanaYa benimde hiç yumurtlama gününü hissetmezdim bu ayda kullandigim folik asiti değiştirdim ondan mı bilmiyorum yumurtlamadan 2-3 gün öncesinde başladı özellikle sol yumurtalıkta batma, rahimde de ara ara kasılmalar vardı 2 gün yumurtlama çift çizgi çıktı, bugünde silikleşti hala hafif hafif var ama bir sağ bir sol şeklinde gidiyorhiç öyle stres yaptığımı da düşünmüyorum çünkü Allah nasip ederse olur diyip Allah'a güveniyorum sadece içim kıpır kıpır o gün gelse de test yapsam diye sabırsızlanıyorum
6 aydır falan deniyoruz ama hiç öyle düzenli yapmadık bide bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptımevet o bekleyis cok uzun gibi geliyor insanakacinci denemeniz?
Ekleyin hep birlikte değerlendirelimKızlar bilgisi olan benim de ovulasyon testlerime bakabilir mii çok ihtiyacım var
Canım eklersen fotoğrafları bakabilirimKızlar bilgisi olan benim de ovulasyon testlerime bakabilir mii çok ihtiyacım var
Ekledim şimdiEkleyin hep birlikte değerlendirelim
Ekledim şuan 2 günlük test sonucunuCanım eklersen fotoğrafları bakabilirim
İkiside aynı koyulukta olan günü degerlendir yumurtlamıssın demek t cizgisi silikleşene kadar gün aşırı ilişki silikleştiğinde çatlamış demek yine silikleştiği gün de ilişki sonra gün aşırı devamKızlar bilgisi olan benim de ovulasyon testlerime bakabilir mii çok ihtiyacım varsilik gibi olan dündü değerlendirdik koyu olan bugün onuda değerlendirdim daha kaç gün değerlendirmem lazım bilemiyorum napmaliyim
Çatladıktan sonra bebek oluşumuna başlamıyor muydu peki çatlayana kadar devam etmek gerekli diye biliyordumİkiside aynı koyulukta olan günü degerlendir yumurtlamıssın demek t cizgisi silikleşene kadar gün aşırı ilişki silikleştiğinde çatlamış demek yine silikleştiği gün de ilişki sonra gün aşırı devam
Yumurta çatladıktan sonra 24 saat döllenmeyi bekler hala şans var demektirÇatladıktan sonra bebek oluşumuna başlamıyor muydu peki çatlayana kadar devam etmek gerekli diye biliyordum
İnşallah tez zamanda güzel haberler alırızAnladım inşallah güzel haberler alırız 8 aydır bebek istiyoruz bu konuda çok hassaslaştım artık ilk kez ovulasyon testi denedim umarım işe yarar