- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi angels1991
-
Olur mu hayatım. Şimdi de düşünüyor insan. Bırak göbek atmayı nefes almaya korkuyorsun ya birşey olursa diye. Doktorla kanki gibi bana baksana yeaww bebeğim iyi mii. Beta mi olcseeneee diye peşinde koşturuyorsun. İş yerinde patronum artık işten kaytadiyom sancak. O kadar çok Dr A gitmem lazım dedim kiayrıca senın dusunucek bıseyın yokkı cok sukur cnm hamılesın ben snn durumunda olsam smdı gobek atıodum:)
sende haklısın canımOlur mu hayatım. Şimdi de düşünüyor insan. Bırak göbek atmayı nefes almaya korkuyorsun ya birşey olursa diye. Doktorla kanki gibi bana baksana yeaww bebeğim iyi mii. Beta mi olcseeneee diye peşinde koşturuyorsun. İş yerinde patronum artık işten kaytadiyom sancak. O kadar çok Dr A gitmem lazım dedim ki
canım ya çok afedersin su gibi beyaz akıntım var sendede oldumu?Olur mu hayatım. Şimdi de düşünüyor insan. Bırak göbek atmayı nefes almaya korkuyorsun ya birşey olursa diye. Doktorla kanki gibi bana baksana yeaww bebeğim iyi mii. Beta mi olcseeneee diye peşinde koşturuyorsun. İş yerinde patronum artık işten kaytadiyom sancak. O kadar çok Dr A gitmem lazım dedim ki
su gibi beyaz mi? sut gibi mi demek istedin ki?canım ya çok afedersin su gibi beyaz akıntım var sendede oldumu?
o uyku ıstegı bende hep var 12de kalktım hala uyumak ıstıyorum deli gibisu gibi beyaz mi? sut gibi mi demek istedin ki?
benim boyle daha yogurt ya da krema gibiydi. bir iki kere oyle peceteye geldi kopuk kopuktu.
bu arada kizlar 4+3 teyim, bugun daha yeni ovulasyon testim pozitif sonuc verdi. sanirim gebelik testleri daha once sonuc veriyor. belirtilerim de yavas yavas basladi. uyku halim cok, gozlerimi acamiyorum. bi de gogus hassasiyeti basladi
degisiyordur herhalde kisiden kisiye. ben genelde gunduzleri aktif olurum. oyle 12 ye kadar uyudugum parmakla sayilidir. zaten calisiyoruz mecburen her gun erken kalkiyoruz. hafta sonlari da aliskanlik, oyle kalkiliyor :)o uyku ıstegı bende hep var 12de kalktım hala uyumak ıstıyorum deli gibi
Üzülme canım. .Ben de ilk defa bu bayram da ailemin yanında değilim . Takmamaya çalışıyorm. .sıkma canını .bak biz varızvalla benımde hafıf agrıyo benım basım donuyor cokpsıkolojık sanırım bdee aglıyorum cok bayram geldı ya anneme gdemedım kac bayramdır gıdemıom aglamamıstım
Ay ne güzel belirtiler de başlamış .oh miss. . Darısı bize insallah. Ay o aynı dediğin akıntı bendé de oldu. Sonra biraz daha sarıya döndü. .gecti şimdi. . Benim boyLé olurdu da 2 güne adet gelir. Yarın da gelmese ertesi sabah test yaparım artık. . Ama gelir eminimmsu gibi beyaz mi? sut gibi mi demek istedin ki?
benim boyle daha yogurt ya da krema gibiydi. bir iki kere oyle peceteye geldi kopuk kopuktu.
bu arada kizlar 4+3 teyim, bugun daha yeni ovulasyon testim pozitif sonuc verdi. sanirim gebelik testleri daha once sonuc veriyor. belirtilerim de yavas yavas basladi. uyku halim cok, gozlerimi acamiyorum. bi de gogus hassasiyeti basladi
bende umıtsızım ama hersey allahtan belkide vardır meleğin gelmiştir sana canımAy ne güzel belirtiler de başlamış .oh miss. . Darısı bize insallah. Ay o aynı dediğin akıntı bendé de oldu. Sonra biraz daha sarıya döndü. .gecti şimdi. . Benim boyLé olurdu da 2 güne adet gelir. Yarın da gelmese ertesi sabah test yaparım artık. . Ama gelir eminimm
İnşallah canım. .geçen aylarda adete iki gün kala pembe kahve neyin gelirdi . Bi kez tık yok. Bu beni ümitlendirdi gene . Birde bebis varsa ilski de ağrı olurmuş die de söyleyen de olunca . Hopppp ümitler umitlerbende umıtsızım ama hersey allahtan belkide vardır meleğin gelmiştir sana canım
Canım ya. Bak kızdım sana. Neden yoruyorsun kendini . Lütfen yapma..dinlen.. Keske o saftirik doktorlar 12. Hafta gel demek yerine .kontrol etseler . Bİ sorun yoktur canım. .meraklanma. yerini duzenliodur minnakhayatim ben de oyle surekli olmadi o akinti. iki kere gordum sadece.vorones A angels1991
umutsuzluga kapilmayin hic belli olmaz, her an her sey olabilir.
ben de bugun cok mutluydum ama az once idrarimi yaparken bir damla kan gordum. yerlesme kanamasi gibi duruyordu, cok azicik ve kahverengiydi ama bu kadar gec olmaz herhalde. sanirim fazla yoruyroum kendimi. insallah birsey olmaz minigime
Benim de sürekli olmadı. Akıntı. .beyaz olan. İki kez gördüm bende .. gecti şimdi .adeti bekliyorumhayatim ben de oyle surekli olmadi o akinti. iki kere gordum sadece.vorones A angels1991
ben de bugun cok mutluydum ama az once idrarimi yaparken bir damla kan gordum. yerlesme kanamasi gibi duruyordu, cok azicik ve kahverengiydi ama bu kadar gec olmaz herhalde. sanirim fazla yoruyroum kendimi. insallah birsey olmaz minigime
ben gece ıkıde yattım sımdı gozumu açtım kalkamıom yataktan akıntım dvm bendende leke gelrdı yok bu sefer beyaz akıntı varİnşallah canım. .geçen aylarda adete iki gün kala pembe kahve neyin gelirdi . Bi kez tık yok. Bu beni ümitlendirdi gene . Birde bebis varsa ilski de ağrı olurmuş die de söyleyen de olunca . Hopppp ümitler umitler
benımde adetten sonra gelmıstı o kahverengı akıntı canım snrada acık pembe gelcek 1 2 damla korkma yerleşme o ama sen benı dınle bı eczaneye gıt ve progestan alhayatim ben de oyle surekli olmadi o akinti. iki kere gordum sadece.vorones A angels1991
Evet hayatım daha az hareket etmem gerek. Anca öğreniyorum işte. Ama ablamla konuştum kırmızı kanamadigin sürece sorun yok, bir iki damla gelir öyle dedi.Canım ya. Bak kızdım sana. Neden yoruyorsun kendini . Lütfen yapma..dinlen.. Keske o saftirik doktorlar 12. Hafta gel demek yerine .kontrol etseler . Bİ sorun yoktur canım. .meraklanma. yerini duzenliodur minnak
Doktor demeden almam hayatım. Belki alerjim vardır bişi olur. Zaten burda satmazlar da. Ateş düşürücü almak bile mümkün değil. Ay onu geç kan testi yapmıyorlar Dr izin vermeden :)benımde adetten sonra gelmıstı o kahverengı akıntı canım snrada acık pembe gelcek 1 2 damla korkma yerleşme o ama sen benı dınle bı eczaneye gıt ve progestan alkendınıde yorma yürüme fazla
ınsallah canım ay ne kotu ya ulturasona bıle sokmuyorlarDoktor demeden almam hayatım. Belki alerjim vardır bişi olur. Zaten burda satmazlar da. Ateş düşürücü almak bile mümkün değil. Ay onu geç kan testi yapmıyorlar Dr izin vermeden :)
Pzrt randevu aldım gidicem. Eşşek değilse ultrasona bir sokar inşallah
Ya ya sorma. Gebelik boyu üç kere gireceksin dedi. Biri 11. Hafta ikili test için, öbürü 15. Hafta herhslde cinsiyet için, sonuncusu da 30. Hafta da. Hepsi o :)ınsallah canım ay ne kotu ya ulturasona bıle sokmuyorlar
Canım sen ne yaptn ovu. Testi ya da hcg yaptın mi bugunınsallah canım ay ne kotu ya ulturasona bıle sokmuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?